Maestro: To μυστικό του Χαράλαμπου αποκαλύφθηκε και οι χρήστες του Twitter έμειναν άφωνοι

Ξαφνιάστηκαν οι τηλεθεατές του Maestro

148

Καθηλωμένο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA «Maestro».

Οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα το έργο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ενώ οι χρήστες του Twitter δεν σταματούν να αποτυπώνουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όλα όσα παρακολουθούν.

Σπύρος και Αντώνης είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από το νησί έχοντας το «τέλειο σχέδιο» για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στην Αθήνα.

Ο έρωτας των δύο νεαρών ανδρών της σειράς φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Παράλληλα στο αποψινό επεισόδιο οι τηλεθεατές του Mega παρακολούθησαν το παρελθόν του Χαράλαμπου με αποτέλεσμα να καταλάβουν καλύτερα τον λόγο που είναι κακοποιητικός και βίαιος.

Ο Χαράλαμπος ως παιδί δεχόταν κακοποίηση από τον πατέρα του και όπως φαίνεται ακολουθεί μιμητικά τα όσα έζησε.

Όλα αυτά σχολίασαν οι χρήστες του twitter οι οποίοι συνειδητοποιήσαν πολλά για εκείνον και τον χαρακτήρα του.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκαλυπτική συνέντευξη του… Maestro στο Down Town

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι πλέον συνηθισμένος στο να δημιουργεί ταινίες και σειρές που γίνονται talk of the town, δίνει μια πολύ διαφορετική συνέντευξη και απαντάει σε όλα όσα… θα θέλατε να τον ρωτήσετε εσείς.

Στο περιοδικό Down Town, το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο… Maestro απαντά σε ερωτήσεις 19 συμπρωταγωνιστών του.

Οι φίλοι του, αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους «ερωτηματολόγιο» με τον ίδιο να απαντά «challenge accepted».

Πρόκειται για τους ανθρώπους, με τους οποίους είτε ως σκηνοθέτης, είτε ως συμπρωταγωνιστής, είτε και τα δυο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μεγαλουργήσει στην μικρή και στην μεγάλη οθόνη.

«Χριστόφορε, βλέπω σε σένα έναν άνθρωπο που αφήνει το φως να τον κυριεύει και να το επιστρέφει σ’ εμάς απλόχερα. Μας χρωστάς και σκοτάδια;» τον ρωτά η Χάρις Αλεξίου.

«Τα σκοτάδια μου προσπαθώ να τα κρατάω για μένα και να τα φωτίζω μέσα από όλους εσάς» απαντά εκείνος.

Ακόμα, σε ερώτηση της Μαρίας Καβογιάννη αποκαλύπτει ότι, σε ταινία που αφορά τη ζωή του, θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Daniel Day-Lewis.

Σε ερώτηση της μούσας του, Κλέλιας Ανδριολάτου, τι θα ευχόταν ο μικρός Χριστόφορος, στον Χριστόφορο σήμερα με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντά: «Να μην αγχώνεται τόσο πολύ και να χαλαρώνει λίγο γιατί είναι κρίμα να μην προλαβαίνει να ευχαριστηθεί κάποιες στιγμές».

Επιπλέον, στη συνέντευξη απαντά και στην ερώτηση… φωτιά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη «ποιανού ήταν το παιδί» στο «Να με προσέχεις», καθώς και στο γιατί έβαζε συνέχεια την Θέμιδα Μπαζάκα να παίζει τη μητέρα του.