Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/12)

148

Σήμερα το ταυ-τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από τους Ιχθύς της Αφροδίτη στον Τοξότη και του Άρη στους Διδύμους.

Η ημέρα φαίνεται πως μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις καθώς η δυσαρμονική όψη μεταξύ της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Άρη θα δημιουργήσει ταχύτητα, νευρικότητα παρόρμηση. Επένδυσε στην επικοινωνία καθώς ένας καλός διάλογος -και όχι μονόλογος- θα οδηγήσει σε μία εποικοδομητική συζήτηση που θα λύσει τυχόν θέματα που μπορεί να παρουσιαστούν σε συναντήσεις και επαφές. Σήμερα προσοχή χρειάζεται και η προσέγγιση/διευθέτηση αισθηματικών υποθέσεων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε το βήμα να διεισδύσετε στο βάθος των συναισθημάτων και των επιθυμιών σας. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι αξίζει να κυνηγήσετε, που πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, και τι είναι αναγκαίο πλέον να αποτρέψετε ή να αποφύγετε. Θα διατυπώσετε με σαφήνεια τις ιδέες και γενικότερα τις  απόψεις σας, κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας.

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί φοβίες σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να ανανεωθείτε, εσείς που είστε συναισθηματικά ταλαιπωρημένοι ερευνήστε τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε τι φταίει και τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ναι μεν είστε χαρακτήρες που σας εξιτάρει η ένταση, ωστόσο σήμερα, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ξεκούραση, θα αναζητήσετε σταθερότητα και ηρεμία. Θα προτιμήσετε να βρεθείτε σε ένα λόφο για τρέξιμο με το αγαπημένο σας ταίρι, παρά σε ένα αιφνίδιο κυνήγι νέων περιπετειών. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ένα πρόσωπο μέσω διαδικτύου ιδιαιτέρως συμπαθητικό, όμορφης εξωτερικής εμφάνισης θα κάνει την προσπάθεια να γνωριστείτε σε πιο προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα ήρεμη, χαλαρή και διακριτική θα είναι η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι συγκαταβατικά, θα δείξετε συναισθηματική κατανόηση. Η συμπεριφορά σας θα είναι ισορροπημένη χωρίς εκρήξεις και ξεσπάσματα, θα επιλέξετε έναν πιο άμεσο και οικείο τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε να έχετε συστηματικές και δημιουργικές επαφές. Τις απόψεις σας θα τις διατυπώσετε με χαλαρότητα και όχι με απόλυτο ή κάθετο ύφος.

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε απόψεις διαφορετικές από τις δικές σας. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε με άνετη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, δε θα έχετε διάθεση να διακινδυνεύσετε την ασφάλεια των ήδη κερδισμένων. Εσείς οι ίδιοι θα κλείσετε με αίσιο τέλος ερωτική υπόθεση που σας φθείρει ψυχολογικά, θα βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία. Για τους ελευθέρους δε θα λείψουν οι ευχάριστες ερωτικές συγκυρίες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα σας βοηθήσει να βγάλετε την αισθησιακή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα με αισιοδοξία και ορθή κρίση θα είστε εξοπλισμένοι, δε θα αναβάλετε αποφάσεις που θα είναι ουσιαστικές για το μέλλον σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις.

Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες, στόχος σας θα είναι να σταματήσετε τις ενοχλητικές εντάσεις. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να προκύψει αρχή δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα ενθαρρυντική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα λείπουν οι έντονες ή ανασταλτικές αντιπαραθέσεις. Θετική στάση θα κρατήσετε σε θέματα αλλαγών, θα κάνετε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας αγχώνουν ή σας προβληματίζουν. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, τα καινούργια ενδεχόμενα θα τα δείτε με ανανεωμένη διάθεση, ναι μεν θα είναι αισιόδοξη η σκέψη σας ωστόσο θα είστε σε θέση να κρίνετε και να εκτιμήσετε με οξυδέρκεια.

Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει όμως δεν θα αφήσετε στην άκρη τη λογική, θα βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις συζητήσεις σας, τη γνώμη σας θα τη διατυπώσετε χωρίς συγκαλύψεις. Στις διεκδικήσεις σας υλικές ή συναισθηματικές κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική ισορροπία, ψυχική ηρεμία και αισθησιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η σημερινή όψη. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη μοναξιά σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο που το γνώριζετε ήδη, θα σας κάνει πρόταση που πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την απορρίψετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά και να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα ομιλητική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα δείξετε, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οργανωμένες θα είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες νέες σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια. Η μεθοδική σας τακτική και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας.

Προχωρήστε, εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας, σήμερα στις επαφές σας θα καταφέρετε να δώσετε δημιουργική κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα καταλαγιάσουν τάσεις παρορμητικότητας ή ανυπομονησίας, οι κινήσεις σας θα είναι μετρημένες και απολύτως συνειδητοποιημένες. Επιφυλακτικοί θα είστε σε θέματα ρίσκου, θα προτιμήσετε τη διατήρηση και όχι την αλλαγή. Αρκετά ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο (μέσω διαδικτύου) που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα βρει άμεση και θερμή ανταπόκριση, συνεπώς θα είναι λάθος αν την καθυστερήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα καλοδιάθετη θα είναι η στάση σας, η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για διαφόρων ειδών συναναστροφές και επαφές. Λογική και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα που θα θέσετε θα τακτοποιήσουν οριστικά ένα εργασιακό σας θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό.

Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια, προχωρήστε τα βήματα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ικανοποίηση και αισιοδοξία θα αισθανθείτε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι η κοινωνικότητά σας θα σας οδηγήσει σε διαλόγους που πολύ γρήγορα θα περάσουν σε κλίμα ερωτικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής (μέσω διαδικτύου), θερμές συνομιλίες θα ανανεώσουν την ερωτική σας διάθεση. Η προσπάθειά σας να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει άμεση ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε, να ξεκαθαρίσετε και να συζητήσετε προκειμένου να λυθούν μπερδεμένες ή στενάχωρες καταστάσεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, αξιοποιήστε το προαίσθημα σας, διατηρήστε την ευδιαθεσία που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς.

Ευχάριστη πρόταση θα ακούσετε, δώστε θετική απάντηση το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και οφειλές, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας αυτό που θα θελήσετε θα είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες κατά τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να προγραμματίσετε και να σταθεροποιηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα κυριαρχήσει η ερωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα που η ερωτική σας σχέση είχε λήξει άδοξα. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί πρόσωπο (μέσω διαδικτύου) που θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας αισθήματα δυνατής έλξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει ενθαρρυντική εξέλιξη, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε.

Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα δε θα έχετε διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα ερωτικά ρίσκα, επιφυλακτικές και συνετές θα είναι οι ενέργειές σας. Θερμή και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς υπερβολές ή υπεκφυγές. Για τους ερωτικά μόνους, φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα (έστω και μέσω διαδικτύου). Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σταθερότητα και ισορροπία θα αναζητήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, σε επαγγελματικά ζητήματα η στάση σας θα είναι σκεπτόμενη, δε θα θελήσετε να δοκιμαστείτε με επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα τα οικογενειακά ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Ανάγκη σας θα είναι η ψυχική ηρεμία και ξεκούραση, θα αποφύγετε καταστάσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για επαφές τόνωσης και αναζωογόνησης. Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική σας βελτίωση είτε σε εργασιακά θέματα είστε σε οικονομικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η όψη της ημέρας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και σταθερότητα, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς. Μην επιλέξετε την απομόνωση, η μέρα δίνει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα κλείνουν τα αρνητικά θέματα, έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Σοβαρή και ουσιαστική πρόταση θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, ορθολογική θα είναι η κρίση σας. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικά ή εργασιακά ανοίγματα ούτε και προκλήσεις.

Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα συζητήσετε με χαλαρή διάθεση, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε την διαφορετικότητα των απόψεων ή των πεποιθήσεων. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, γεγονός που θα φέρει ανοίγματα νέων γνωριμιών μέσω διαδικτύου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, έρχονται συναντήσεις, εξηγήσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε. Τηλεφωνική συνομιλία και προγραμματισμένη συνάντηση με πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα μετατρέψει το χωρισμό σε ένωση, καταφθάνει επανασύνδεση. Λύνεται ζήτημα μέσα στη σχέση σας, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος που σας δημιουργούσε μια συγκεκριμένη διαφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα υπολογίσετε και δε θα κινηθείτε παρορμητικά. Συμπονετική θα είναι η στάση σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και διαισθανθείτε. Συνεργάσιμη και ήρεμη θα είναι η διάθεση σας, σε εργασιακά θέματα θα θελήσετε να πορευτείτε μέσα σε κλίμα ομαδικότητας.

Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα πάρει διαστάσεις, θα δοθεί άνοιγμα για συστηματικές επαφές. Θερμή και ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα κερδίσετε τη συμπάθεια των καινούργιων ατόμων που θα γνωρίσετε (έστω και μέσω διαδικτύου). Μείνετε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις θα υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα κρατήσετε απόσταση από αγχωτικές καταστάσεις που σας στρεσάρουν και γενικότερα από υποθέσεις που σας προκαλούν ψυχολογική δυσανασχέτηση. Τώρα θα εστιάσετε περισσότερο στην ασφάλεια και στην σταθερότητα, οι προσεγγίσεις σας θα είναι μελετημένες, θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιπολαιότητες. Προσγειωμένη θα είναι η στάση σας, θα φανείτε διαλλακτικοί και συναισθηματικά ώριμοι.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα είστε σκεπτικοί και αναλυτικοί, δε θα σταθείτε στην επιφάνεια, θα αναζητήσετε εξηγήσεις και λύσεις. Αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θυμηθείτε παρελθοντικά συμβάντα, θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων και όχι τόσο στον ψυχρό ρεαλισμό. Σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις, ουσιαστικά στόχος σας θα είναι να σταθεροποιήσετε και όχι να ανεβάσετε τον δείχτη αβεβαιότητας.

Σε συναισθηματικό επίπεδο αν τσακωθήκατε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα γίνουν κινήσεις συμφιλίωσης, σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις από λάθος εντυπώσεις ή παραποιημένα λόγια τώρα θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να επαναφέρετε την μεταξύ σας ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αν υπάρχουν μέσα στην σχέση σας θέματα που σας αγχώνουν, τώρα θα κλείσουν με ισορροπημένο και δημιουργικό αποτέλεσμα. Σωστή θα είναι η κρίση σας σήμερα, θα φανείτε οξυδερκείς καταφέρνοντας να ανιχνεύσετε ερωτικές υποθέσεις που η κατάληξή τους θα κλείσει υπέρ σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα βρει τρόπο να σας προτείνει ραντεβού για το μέλλον, η εξέλιξη σας θα στηριχτεί αποκλειστικά στις δικές σας διαθέσεις.