Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κατερίνης – Επίσκεψη του Προέδρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης

119

Την 30 Νοε 2022 είχαμε  την χαρά να δεχθούμε επίσκεψη στα Γραφεία μας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας  Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α) κ. Κόντο Νίκο και τον έφορο Ορ. ΣΚΙ  κ Βουτσελά Βασίλη .

Ο κ. Κόντος  μας μετάφερε καταρχάς τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται  από τα συνεχώς αυξανόμενα αθλήματα του χώρου μας και την ένταξη αυτών σε ολυμπιακά αθλήματα .

Μίλησε κολακευτικά για τον ΕΟΣ Κατερίνης αναφερόμενος ότι πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο με μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του στα ορεινά αθλήματα και για την προσπάθεια  που κάνει, χρόνια τώρα να μυεί εκατοντάδες νέα παιδιά στο ευ αγωνίζεσθε και τις αξίες του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος  του ΕΟΣ Κατερίνης  ανέλυσε τους στόχους και το όραμά του ΕΟΣ  Κατερίνης για τη δημιουργία νέων αθλημάτων και συγκεκριμένα του Ορ. ΣΚΙ στην  Πιερία ώστε να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και αγώνες υψηλού επιπέδου.

Στη συνεχεία ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ο.Α και ο έφορος Ορ. ΣΚΙ της Ε.Ο.Ο.Α  ανέφεραν ότι είναι και θα παραμείνουν  ένθερμοι υποστηρικτές κάθε πρωτοβουλίας για να αναβαθμιστούν αθλήματα  όπου το μεράκι και η προσφορά ξεχειλίζουν.

Μας διαβεβαίωσαν επίσης  ότι θα είναι δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου  για κάθε ανάγκη που θα προκύψει με οποίες παρεμβάσεις απαιτούνται.

Η συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών  έγινε σε ευχάριστο κλίμα και  με την ολοκλήρωση της έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.