Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/11)

106

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύς και από τη νέα της θέση θα φέρει την ανάγκη να ξεκουραστείς, να περάσεις χαλαρές στιγμές με οικεία σου πρόσωπα και να μείνεις μακριά από στρεσογόνες καταστάσεις. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου σήμερα είναι να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που θεωρείς πως σε χαλαρώνουν, όπως το να δεις μία αγαπημένη σου σειρά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να κρύψετε ή να καμουφλάρετε λόγια ή καταστάσεις. Με αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα εναντιωθείτε σε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε στον εργασιακό σας χώρο. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν θα αντέξετε τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες ή συνήθειες, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι σπασμωδική.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε αισιόδοξα, στοχεύστε στην ισορροπία, αποφύγετε τις υπερβολές. Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα πρέπει να λείπουν οι επιπολαιότητες, προσοχή να μην μετανιώσετε λίγο αργότερα για τυχόν βιαστικές επιλογές. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε αποτελεσματικοί σε κινήσεις επανασύνδεσης, οι κουβέντες και οι εκδηλώσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές. Σήμερα θα αναζητήσετε τη σταθερότητα, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι προσωπικές σας επαφές. Στην ερωτική σας σχέση, θα πάρετε απόφαση να λύσετε σοβαρά ζητήματα θα ανοίξετε τολμηρές συζητήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν θέσεις και απόψεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της η μυστικοπάθεια σας, παράλληλα ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα γεγονός που θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακμαία, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους, να απεγκλωβιστείτε από συνθήκες που δε θα σας αφήνουν να εξελιχτείτε.

Προσοχή στις εμμονές, καλό θα είναι η σκέψη σας να μην είναι προσκολλημένη, αφήστε να βγουν στην επιφάνεια οι αισιόδοξες εκδοχές. Μια πρόταση θα αποτελέσει έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ζωής, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες και να δώσετε περισσότερο χρόνο στα προσωπικά σας ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκτοπίσετε τους ανασταλτικούς παράγοντες και να περάσετε σε άμεση δράση. Συνομιλία με ένα συγκεκριμένο άτομο θα ανανεώσει την καρδιά σας, θα ενισχύσει τη διάθεσή σας να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα. Σήμερα η επιλογή σας να κρατήσετε θερμή στάση στις συνομιλίες σας και η επιθυμία σας να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή, θα σας φέρει ευχάριστη ίσως και ανέλπιστη κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα ανανεώνεστε και βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον κοινωνικό. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία, το νου σας να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε οργανωτικοί.

Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξει ισορροπία στις επαφές σας, δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στα συγγενικά σας άτομα, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Μη πάρετε αψήφιστα θέματα ή καταστάσεις που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον σας, κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ωριμότητα και να κινηθείτε με δυναμισμό. Προχωρήστε με βήματα σταθερά, σήμερα μια συγκεκριμένη συνομιλία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ξεκίνημα ερωτικής σχέσης. Ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη δεσμού τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Βραδινή ώρα θα ακουστούν λόγια αποκαλυπτικά και απολύτως ειλικρινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα προσοχή στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αποφύγετε την αναβολή στις εργασιακές σας υποθέσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εσωτερικές και ψυχολογικές σας διαθέσεις, θα απομακρυνθείτε, θα απορρίψετε, ενδεχομένως να τερματίσετε οριστικά κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις σας. Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα σας παροτρύνω να ακούσετε τη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα δώσει λύση σε έναν συναισθηματικό κόμπο που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε στον εαυτό σας.

Για όσους από εσάς νιώθετε πως οι εργασιακές ή καθημερινές  σας συνθήκες σας πνίγουν, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να την ώρα είναι να αποφύγετε τις  απαισιόδοξες σκέψεις και τις  σπασμωδικές ενέργειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα νιώσετε ελεύθεροι να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες ερωτικές προοπτικές. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, που αν το αξιοποιήσετε, θα αποκτήσετε σταθερές ερωτικές επαφές. Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνομιλία με παλιά σας αγάπη θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε καταστάσεις που σας απομάκρυναν. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή ερωτική σχέση, η πορεία σας περνά αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα ίσως να υπάρξουν ψυχολογικές διακυμάνσεις, είναι πολύ πιθανόν οι σκέψεις που θα κάνετε να δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Αν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σας εισχωρήσετε στο βάθος των αισθημάτων σας, ψάξτε για αιτίες και αποτελέσματα. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ή πεσμένοι μιλήστε για τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Διατηρήστε συζητήσιμη και κοινωνική τη διάθεση σας. Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν παρεξηγήσεις αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, εγκράτεια και αυτοπεποίθηση. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, θα επιλέξετε κινήσεις οργανωμένες κι όχι σπασμωδικές. Με πολύ συνειδητές πράξεις θα παραμελήσετε εγωισμούς, η κατανόηση που θα δείξετε θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τις ερωτικές σας επαφές σε επίπεδο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει επανένωση δεσμών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός και αισιοδοξία σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αποκαλύψετε και να ξεσκεπάσετε. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει είναι απολύτως συνειδητές, κρατήστε υπό έλεγχο την παρορμητικότητα σας, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθείτε υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού.

Απρόοπτη επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα εμφανιστεί καινούργια προοπτική μέσω διαδικτύου, σας δίνω τη συμβουλή να μην απαντήσετε ή αποφασίσετε βιαστικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε απ’ τις ανασφάλειες σας, θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, όμως η  δράση σας θα  πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενη και όχι επιπόλαια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει ή απειλεί την ανεξαρτησία σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αλλάξετε τρόπο δράσης, θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ανατρεπτικές πράξεις. Οι δυναμικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν να ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα προσοχή στις υπερβολές και στις εκκεντρικές ενέργειες, σε διέγερση θα βρίσκεται το πνεύμα και η φαντασία σας, σήμερα θα ανακαλύψετε, θα βρείτε νέους μεθόδους, θα επιχειρήσετε να εφαρμόσετε καινούργια τακτική. Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και διορατικοί, εμπνευσμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, βάζετε στόχο να επεκταθείτε και να εξελιχτείτε.

Η τολμηρή σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε ρίσκα, σας φανερώνω πως τα αποτελέσματα δε θα σας απογοητεύσουν αρκεί να είναι εφικτές οι βλέψεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολές είτε στις προσδοκίες σας, είτε στις ικανότητες σας, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προϊόντα προσγειωμένων επιθυμιών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις και θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Θα κάνετε μια νέα ερωτική αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερικές αναζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που θα κατανοήσετε τι θέλετε και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις και ασφυκτικές συνθήκες, ωστόσο οι ενέργειες σας ενδεχομένως να είναι σπασμωδικές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από απωθημένα και εξάρσεις.  Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις αιτίες των ψυχολογικών σας συμπλεγμάτων, δώστε εξηγήσεις και λύσεις. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες.

Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης, αν δεν γίνουν από πλευρά σας κάποιες συγκεκριμένες υποχωρήσεις τότε το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο, αποφύγετε τις προστριβές. Οι σκέψεις σας καλό θα είναι να μείνουν εντός πραγματικότητας, προσαρμόστε επιθυμίες και βλέψεις. Σε μπερδεμένες καταστάσεις εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η ψυχική κούραση που αισθανόσασταν σας εγκαταλείπει, οι εσωτερικές φοβίες οπισθοχωρούν, η αδράνεια μετατρέπετε σε δράση. Σε προσωπική συνομιλία θα λύσετε παρεξήγηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ξεκινά πορεία σταθερής σχέσης. Για τους ερωτικά μόνους, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες μέσω διαδικτύου που θα ανανεώσουν το ηθικό σας, θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τον πρόχειρο ή επιπόλαιο χειρισμό, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα.

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δε θα θελήσετε φραγμούς και περιοριστικά όρια. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές, χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα θέματα που υποκινούν εντάσεις και διαφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει τις αναγκαίες και απαιτούμενες λύσεις. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να διώξετε ό,τι σας πνιγεί ή σας καταπιέζει και να ελκύσετε ό,τι σας ανανεώνει και σας δίνει ενέργεια. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, με ισχυρό πείσμα θα καταπολεμήσετε φοβίες και απαισιόδοξες σκέψεις. Εντυπωσιακό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα τραβήξει την προσοχή σας, η προσέγγισή σας θα έχει θερμό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα προσπαθήστε να χειριστείτε με ψυχραιμία τις τυχόν δυσκολίες, είναι πολύ πιθανόν να ακυρώσετε ή να αναβάλετε, μάλλον δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε καταστάσεις που σας πιέζουν με τρόπο μεθοδικό. Περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις, λύστε τους συναισθηματικούς κόμπους που σας δημιουργούν στρες ή και αναστολές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι κάντε το βήμα να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, να δώσετε τέλος σε φραγμούς, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά, να συνομιλήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αν συμπεριφερθείτε με χαλαρή διάθεση θα δείτε πως οι συνομιλίες σας θα είναι αναζωογονητικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ρεγουλάρετε το άγχος σας, θα εκτοπίσετε αβάσιμες φοβίες, αυτή τη φορά δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα άτοπων ανασφαλειών. Θα πάρετε την απόφαση να αποκαλύψετε κάποιες κρυμμένες σας σκέψεις ή επιθυμίες σας, ενδέχεται να απομακρυνθείτε από ερωτικό πρόσωπο που νιώθετε πως σας καταπιέζει. Σε περίπτωση που θέλετε να τερματίσετε τη σχέση σας, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πράξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα κινηθείτε με σύνεση και προγραμματισμό, προσοχή να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός σας ωθήσει σε στόχους έκτος ρεαλιστικού πλαισίου. Εφικτές θα πρέπει να είναι οι επιδιώξεις σας, ναι μεν θα βρίσκεται σε τόνωση η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, ωστόσο δε θα είναι σοφό να δοκιμαστείτε ή να ρισκάρετε χωρίς να υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο ή ένα σίγουρο πάτημα σε περίπτωση αποτυχίας.

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές, μη παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, κινηθείτε με υπευθυνότητα σε θέματα που από καιρό αιωρούνται. Η εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη δε θα πρέπει να λείψουν από τις ενέργειες ή τις επιλογές σας, μην αφήστε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και ανάγκη για ρίσκο, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύση σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Μια αποκαλυπτική σας κίνηση θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Τα ερωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ετοιμαστείτε για δεσμευτικές αλλαγές με σοβαρές υποσχέσεις. Ό,τι σας υποσχεθούν θα το τηρήσουν, γεγονός που θα απαιτεί και την αξιοπιστία των δικών σας υποσχέσεων.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα περιορίστε την αβεβαιότητα σας, σήμερα μη δώσετε έμφαση στις ανυπόστατες φοβίες, διαφοροποιήστε τις βλέψεις σας, αναπροσαρμόστε επιθυμίες και προτεραιότητες. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από οικονομικές σκοτούρες, βαριές επαγγελματικές ευθύνες, και εργασιακές εντάσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της καθημερινότητας σας γι αυτό θα είστε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης μέσα στο σπίτι, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις.

Επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από την καθιερωμένη ρουτίνα, θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις ακολουθώντας έναν πιο  ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Ξεκουραστείτε, φροντίστε για την υγεία σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη και ώριμη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε τάξη σχέσεις και αισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν, θα περάσει σε αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε ένα καινούργιο μέλλον, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας.