Αρχίζουν στον Ι.Ν. Αγίας Άννης Κατερίνης οι λατρευτικές εκδηλώσεις «ΘΕΟΠΡΟΜΗΤΟΡΙΚΑ»

217

Για ακόμη μια χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος γίνεται οικοδέσποινα μια μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, μιας μεγάλης γιορτής της πνευματικότητας. Με αφορμή τον Εορτασμό της Σύλληψης της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου, η Ιερά Μητρόπολη και ο ομώνυμος Ενοριακός Ιερός Ναός της Κατερίνης διοργανώνουν τις καθιερωμένες  λατρευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΘΕΟΠΡΟΜΗΤΟΡΙΚΑ».

Οι εκδηλώσεις «ΘΕΟΠΡΟΜΗΤΟΡΙΚΑ» θα αποτελέσουν και φέτος το επίκεντρο της λατρευτικής ζωής της πόλεως της Κατερίνης, μέσα από την καθημερινή επιτέλεση της Θείας Λειτουργίας, την τέλεση Ιερών Αγρυπνιών, την καθημερινή διακονία του θείου λόγου από έμπειρους και φωτισμένους ιεροκήρυκες, την τέλεση Ακολουθιών και την απόδοση των Ύμνων από έμπειρους και καταρτισμένους ιεροψάλτες.

Παράλληλα,  θα προσφέρουν ευκαι­ρίες γόνιμου προβληματισμού και, κυρίως, θα  καταστήσουν τους πιστούς κοινωνούς του αυθεντικού βιώματος και της διδασκαλίας της Αγίας Εκκλησί­ας του Χριστού.

Οι φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με τις ευλογίες και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που επισυνάπτεται.