ΣΥΝθεση: Ο Βασίλης Γουλάντας, ο Κώστας Γκίνας και ο Θόδωρος Πατρής από την Καρίτσα θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

117
Κώστας Γκίνας

Γνωρίζοντας του υποψηφίους

Ο Βασίλης Γουλάντας, ο Κώστας Γκίνας και ο Θόδωρος Πατρής από την Καρίτσα, είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι με τη ΣΥΝθεση στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Βασίλης Γουλάντας

Ο Βασίλης Γουλάντας, κάτοικος Καρίτσας, είναι πατέρας δύο παιδιών και εργάζεται ως θηροφύλακας. Παλαιότερα ήταν ενεργό μέλος στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο. Δυναμικός και δραστήριος, ικανός και πρόθυμος για να προσφέρει στην κοινότητα και στον Δήμο, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές.

Ο Κώστας Γκίνας υπηρετεί σήμερα με συνέπεια τον τόπο του ως πρόεδρος της Κοινότητας Καρίτσας. Γνωρίζει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και τα ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες του και τους επαγγελματίες της περιοχής. Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Καρίτσας στις επόμενες εκλογές.

Θόδωρος Πατρής

Ο Θόδωρος Πατρής, ελεύθερος επαγγελματίας, ζει στην Καρίτσα και υπηρετεί τον τόπο του με θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία. Ο Θόδωρος, γνώστης των προβλημάτων της περιοχής του, με θέληση για προσφορά, θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Καρίτσας στις επόμενες εκλογές.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και επιτυχία στον αγώνα τους στις επερχόμενες εκλογές.