Νέοι τίτλοι βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

126

Διαρκής μέριμνα για τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης είναι η ποιοτική αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στο πλαίσιο αυτό, με δεκάδες νέους τίτλους βιβλίων Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών εμπλουτίζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές σε μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου και της γνώσης.

«Η Δημοτική Βιβλιοθήκη είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, που επιτελεί σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία. Έχουμε προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Δημοτικής βιβλιοθήκης προς τους πολίτες και τα αποτελέσματα είναι ορατά από όλους. Και συνεχίζουμε […]» τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Τα νέα βιβλία που προμηθεύτηκε ο ΟΠΠΑΠ, προστέθηκαν ήδη στα ράφια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, ενώ όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιάννης Νταντάμης: «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη ένας διαρκώς εξελισσόμενος και ζωντανός οργανισμός της πόλης μας, να αποτελεί μια δημιουργική πηγή γνώσης  για εμάς, για τα παιδιά μας, για όλους τους πολίτες».