Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/11)

119

Σήμερα το τρίγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους.

Η ευνοϊκή όψη μεταξύ του Άρη και του Κρόνου θα δώσει μία καλή δυναμική στην ημέρα, η οποία φαίνεται πως θα είναι γεμάτη ενέργεια και πολλά πράγματα για να κάνεις! Οι επαφές με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους και θα  αποτελέσουν το διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ευχάριστη και συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι σκεπτόμενα και όχι αντιδραστικά. Η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να εξηγήσετε, δε θα υπάρξει αρνητισμός και διάθεση για ανούσιο αντίλογο. Σε προσωπικά θέματα καταφθάνουν θετικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε και να δώσετε ώθηση στις στάσιμες υποθέσεις.

Σε οικογενειακές καταστάσεις θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας, ένα αρνητικό ζήτημα μπαίνει σε πορεία λύσης, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με συγγενικά άτομα που οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Αισιοδοξία και ψυχική τόνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα αν προσπαθήσετε να περάσετε ανέμελα και αναζωογονητικά θα τα καταφέρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργηθεί άρνηση να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δυναμικότητά σας. Σήμερα στόχος σας θα είναι να διώξετε από τη ζωή σας το ανούσιο και το ασήμαντο. Αναστατωμένη θα είναι και η σκέψη και η καρδιά σας, δε θα λείψουν τα συναισθηματικά απρόοπτα, θετικά ή αρνητικά. Κάποιο πρόσωπο έχει καλό σκοπό για εσάς, το νου σας να μην παρεξηγήσετε τις προθέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει, ναι μεν θα θελήσετε ελευθερία κινήσεων ωστόσο θα είστε σε θέση να περιορίστε την απαιτητικότητα σας, συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας. Πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, θα βρείτε λύσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν απ πλευράς σας διπλωματικοί συμβιβασμοί.

Σήμερα συνειδητά θα αποφύγετε τις εντάσεις, διαλλακτική θα είναι η στάση σας, στα δύσκολα ζητήματα θα βρείτε τη χρυσή οδό στην επικοινωνίας σας. Εσείς που έχετε μετανιώσει για κάποιες συγκεκριμένες παρελθοντικές σας ενέργειες θα βρείτε τρόπο να διορθώσετε και διαφοροποιήσετε δεδομένα που δημιουργήθηκαν από δικά σας λάθη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι υποθέσεις σας θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Η σημερινή μέρα δε θα σας αφήσει να καταθέσετε τα όπλα, όμως μην προβείτε σε βιαστικές πράξεις, η χρονική στιγμή δε θα σηκώνει πιέσεις. Αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του, θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρεθείτε σε νέο κύκλο γνωριμιών μέσω διαδικτύου, κάποιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα άνεση και αυθορμητισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιασύνες, τη σκληρότητα και τον ψυχρό ρεαλισμό. Χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν δε θα παρεκκλίνετε από τις προτεραιότητες σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε  χρόνο στις βλέψεις σας, δεν θα κάνετε περικοπές στις επιθυμίες σας λόγω ανυπομονησίας.

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας  ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε μέσω διαδικτύου. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς ερωτικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο. Χαλιναγωγήστε το άγχος σας, μην επιτρέψετε να σας πιέσουν για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν. Βραδινή ώρα, απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα φανερώσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στα λόγια σας στόχος σας θα είναι να εξηγήσετε και να ξεδιαλύνετε τις αρνητικές εντυπώσεις. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, αν σας ζητηθεί η βοήθεια σας θα είστε σε θέση να την προσφέρετε. Βασική σας ανάγκη θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη και η εποικοδομητική συνεργασία, δε θα θελήσετε συναδελφικές εντάσεις.

Επιδιώξτε τη σταθερότητα και την ισορροπία, θα καταφέρτε να συνεργαστείτε και να απεμπλακείτε από ανταγωνιστικές προκλήσεις. Η ανάγκη σας να ανανεωθείτε και να βγείτε από την ρουτίνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ενδεχομένως να αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες κάπως πιο ανέμελες ίσως και πιο απελευθερωμένες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, προσοχή σε σκηνές ζήλειας, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην πέσετε στην παγίδα ανυπόστατων αμφιβολιών, μην κρίνετε με βάση παρελθοντικά συμβάντα. Ερωτικό και ψυχολογικό στήριγμα θα αποτελέσει για εσάς πρόσωπο, που αν κάνετε τη σωστή επιλογή να το εμπιστευτείτε, τότε πολύ σύντομα οι δυο σας θα βιώσετε έντονες στιγμές έλξης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα αν περιμένετε απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, θα δώσουν νέα ώθηση στις σκέψεις και στις κινήσεις σας. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, στις αντιδράσεις σας θα υπάρχει έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, αυτά που θα αναλάβετε θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία.

Δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, αισιόδοξος και προνοητικός ο τρόπο σκέψης σας. Στις συζητήσεις σας με οικογενειακά σας πρόσωπα θα κρατήσετε ώριμη στάση, δεν θα θελήσετε να δημιουργηθούν πεδία σύγκρουσης. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα σας προκαλέσει η όψη της ημέρας. Ένα απρόοπτο γεγονός θα συμβάλει στο να σας δημιουργηθεί η ανάγκη για ριζικά ξεκαθαρίσματα. Ενδεχομένως να μην καταφέρετε να αποφύγετε το άγχος και την ανασφάλεια, ωστόσο η μέρα θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε το αποτέλεσμα και να μη σταθείτε μόνο στην προσπάθεια. Αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις, στηριχτείτε στα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας θα διατηρεί ο αυτοέλεγχος, θα είστε σε θέση να κινηθείτε σε ρεαλιστικά πλαίσια χωρίς υπερβολές και σπασμωδικές ενέργειες. Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε συγκρατημένα, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ρίσκα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, προσοχή στις ασυνήθιστες επιλογές. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε υποθέσεις ή καταστάσεις που σας δημιουργούν συναισθητικές αναστατώσεις.

Εσείς που πρέπει να παρευρεθείτε σε συνεδριάσεις ή συνελεύσεις εκφράστε τις απόψεις σας με σαφήνεια, τα λόγια σας θα έχουν επιρροή και πειστικότητα θα καταφέρετε να μιλήσετε με ηρεμία και θετικότητα. Εσείς οι μπερδεμένοι ή προβληματισμένοι θα βρείτε τη συναισθηματική και ψυχολογική σας ισορροπία, βγαίνετε από τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μια μικρή απόσταση από το ταίρι σας, ενδεχομένως να μπλεχτείτε σε βαθιές συναισθηματικές σκέψεις. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και να διώξετε οριστικά. Μια έντονη συζήτηση θα σας δώσουν το έναυσμα να σκεφτείτε τι ζητάτε από την ερωτική σας ζωή, θα περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα η ειρηνική και συγκαταβατική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένο το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα καταφέρετε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με τα συναδελφικά σας άτομα, αποτελεσματικές θα είναι οι κινήσεις σας. Στο υπόλοιπο της καθημερινότητας σας θα υπάρξουν ευχάριστες προτάσεις και ανοίγματα, φιλικές και κοινωνικές επαφές θα γεμίσουν τη μέρα σας μέσω διαδικτύου. Εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε, θα σας βοηθήσουν οι φιλικοί και ανέμελοι διάλογοι.

Κάποιοι από  εσάς θα ξανασκεφτείτε τα γεγονότα των τελευταίων ήμερων, θα είστε σε θέση να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε, ουσιαστικά θα αλλάξετε οπτική. Προσοχή σε ζήτημα  που σας φθείρει ψυχολογικά, σε περίπτωση που νιώθετε εσωτερική πίεση αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, το νου σας να μην πέσετε με τα μούτρα στην απαισιοδοξία, κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες σκέψεις, μη καταθέσετε τα όπλα. Σας αποκαλύπτω πως ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ σας, το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι υπομονή κα συγκέντρωση. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, μην κλείσετε τα μάτια σας στις ερωτικές βλέψεις που θα διακρίνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα με αφορμή ένα συγκεκριμένο συμβάν είναι πολύ πιθανόν να εστιάσετε σε παρελθοντικά γεγονότα ωστόσο καλό θα είναι να μην μείνετε μόνο στην αρνητική τους πλευρά. Σκεφτείτε με αντικειμενικότητα, κάντε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε την κατάληξη, αν σκεφτείτε με θετικό τρόπο θα βρείτε δίοδο επαναπροσδιορισμών. Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά προσπαθήστε να συζητήστε με ειλικρίνεια ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με πρόσωπα που σας μπερδεύουν οι βλέψεις και οι σκοποί τους.

Μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες απόψεις ή εντυπώσεις σας, διατηρήστε θετική τη διάθεση σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε πρόβλημα που ήταν η αιτία για αναβολές και ακυρώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη ίσως να σας φέρει ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε στάση ζωής. Η κατάληξη μιας συνομιλίας θα σας πείσει να στρίψετε το τιμόνι προς άλλη κατεύθυνση, θα είναι αποφασιστικός ο τρόπος που θα διεκδικήσετε αλλαγές. Εμπιστευτείτε την οξυδέρκεια σας, εφαρμόστε τη στρατηγική σας, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα πρακτικός και ρεαλιστικός θα είναι το τρόπος σκέψης σας, καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τώρα θα καταφέρετε να τις κρατήσετε υπό το έλεγχος σας. Σε τυχόν διλλήματα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις, βασικός σας στόχος θα είναι η σταθερότητα και η εξασφάλιση. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας κάνει συζητήσιμους και συγκαταβατικούς.

Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας οδηγήσει σε βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις, θα απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα ως προς τις επιθυμίες σας. Θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα εισάγετε ριζικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας σχέση. Δε θα λείψουν οι ερωτικές προκλήσεις, ο θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα είστε συζητήσιμοι, ομιλητικοί και αυθόρμητοι, θα εξωτερικεύσετε και θα μιλήσετε με ειλικρίνεια. Για εσάς που αναζητάτε κάποιο άνοιγμα θα εμφανιστεί η νέα ευκαιρία που προσμένετε, διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη διέξοδο που χρειάζεστε. Διευρύνεστε κοινωνικά, θετική θα είναι η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα προκύψουν.

Άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ίσως να χρειαστεί να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα θέματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση. Εσάς που σας κούρασαν οι έγνοιες και οι προβληματισμοί, συζητήστε για ανέμελα θέματα, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από αγχωτικές υποθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αναζητώντας ουσιαστικές λύσεις θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, βήμα – βήμα. Θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης. Θα σας ανοίξει την καρδιά του το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ωστόσο προσοχή να μη φανείτε δύσκαμπτοι ή δήθεν αδιάφοροι, καλό θα είναι να μη δείξετε κάτι που δεν ισχύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Θα εμφανίσετε την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συνομιλίες, στα επίμαχα ζητήματα θα καταφέρετε να βρείτε δίοδο λύσης ή τακτοποίησης, δε θα θελήσετε να τρενάρετε άλλο τις καταστάσεις. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χεριά σας προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Μια ευχάριστη συνομιλία θα σας βγάλει από τη ρουτίνα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι κουβέντες σας θα είναι ανέμελες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα προκαλέσουν ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις ερωτικές σας επαφές. Σήμερα δε θα αρκεστείτε στα επιφανειακά λόγια, θα αναζητήσετε αποδείξεις με στόχο να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αληθινά αισθήματα. Στις συνομιλίες σας θα έχετε τη διάθεση να τα πείτε έξω από τα δόντια, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία. Δείξτε εμπιστοσύνη στο χρόνο, να είστε σίγουροι πως θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα η επιλογή σας να μη εστιάσετε στα λόγια ή στις καταστάσεις που σας εκνευρίζουν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υπομονή σας, ψύχραιμη θα είναι η στάση σας. Από τις πράξεις σας θα λείπει το επίμονο πείσμα, θα αποφύγετε να μπλεχτείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε και όχι να συναγωνιστείτε. Στόχο βάζετε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, σε επαγγελματικά θέματα ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη η δράση σας, για την ώρα τα ρίσκα τα αφήνετε στην άκρη.

Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, οι συναναστροφές που θα έχετε θα πορευτούν σε φιλικό και θερμό κλίμα. Τη βοήθεια σας θα προσφέρετε σε πρόσωπο που άμεσα θα σας φανερώσει πως χρειάζεται τη συμπαράσταση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ταράξει κάπως τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα σας φέρει ψυχική ένταση, ίσως να νιώσετε άγχος. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον προσκολλημένο ή προκατειλημμένο τρόπο σκέψης. Φανείτε ειλικρινείς στο πρόσωπο που αγαπάτε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας. Η μέρα θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.