Θεσσαλονίκη: παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη

107

Παραδόθηκε, λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης, ο οδηγός που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθεί ο 26χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καμάρας, καθώς δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Ο 26χρονος τόνισε μέσω του δικηγόρου του, σύμφωνα με το grtimes.gr πως αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψε την κοπέλα, αφότου την παρέσυρε.

Ωστόσο, ο ίδιος συμπλήρωσε πως εάν η κοπέλα δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

«Πετάχτηκε μπροστά μου»

Στην κατάθεση του ο 26χρονος ανέφερε για το τροχαίο «πετάχτηκε μπροστά μου ξαφνικά. Έκανα ελιγμό για να την αποφύγω χωρίς επιτυχία. Αυτό φαίνεται κι από τα ίχνη των ελαστικών στην άσφαλτο». «Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει γιατί κατάλαβα ότι χτύπησα κι άλλα αυτοκίνητα», ανέφερε τέλος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 26χρονου μέσω του δικηγόρου του:

«Είμαι Συντετριμμένος από το συμβάν, αλλά προέχει η κατάσταση υγείας της κοπέλας. Ωστόσο, εάν δεν δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών… τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί, διότι στα 20 μέτρα είχε διάβαση για να περάσει η κοπέλα».

Τέλος, Έχει σχηματιστεί δικογραφία για τραυματισμό και εγκατάλειψη, ενώ αν καταλήξει η κοπέλα θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.