Δήμος Κατερίνης: Παραδίδεται από τη ΔΕΔΑ το 1ο υπαίθριο γυμναστήριο

Σήμερα Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό πάρκο

233

Το 1ο υπαίθριο γυμναστήριο στο δημοτικό πάρκο, θα παραδώσει και επίσημα στον Δήμο Κατερίνης, σήμερα στις 4 το απόγευμα, η Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Δικτύων Αερίου.

Όπως είναι γνωστό, η ΔΕΔΑ, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί σε πόλεις όπου εκτελεί έργα υποδομής ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα που διατύπωσε ο Δήμος Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, στο δημοτικό πάρκο (πλησίον του dog park) τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, τα οποία έχουν προδιαγραφές αντοχής παντός καιρού, καλύπτουν όλα τα διεθνή στάνταρ και πρότυπα ασφαλείας, ενώ διαθέτουν ειδικές οδηγίες χρήσης.

Ήδη η άθληση στο πρώτο ολοκληρωμένο υπαίθριο γυμναστήριο του Δήμου Κατερίνης, σε ένα φυσικό χώρο, όπως ο πνεύμονας πρασίνου του Δημοτικού Πάρκου, «προσφέρει χαμόγελα» και μετατρέπεται σε μία ελκυστική συνήθεια για την καθημερινότητα των δημοτών – όλων των ηλικιών.

Η ΔΕΔΑ μερίμνησε επίσης, για την κατασκευή ξύλινης περίφραξης και μετά την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα και λαμπτήρων φωτισμού, το υπαίθριο γυμναστήριο θα είναι δωρεάν και ελεύθερο προς χρήση από όλους τους δημότες.