Αικατερίνεια 2022: Η βραδιά του «Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ» με αναμνήσεις και τιμές

214

Το Σάββατο 26/11 & ώρα 20:00 – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης

Η ιστορική διαδρομή του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» από το ξεκίνημα του έτους 1956 μέχρι σήμερα, αποτελεί το θεματολόγιο της εκδήλωσης – αφιέρωμα στον πολυσήμαντο αθλητικό φορέα της πόλης.

Η βραδιά θα είναι διανθισμένη με αναμνήσεις, με την παρουσίαση της αγωνιστικής ταυτότητας, με πρόσωπα και εικόνες από το χθες. Θα συνδυαστεί και με τιμητικές διακρίσεις που θα απονεμηθούν στον σημαντικότερο αθλητή-αθλήτρια εκάστου των τμημάτων στην εξήντα πεντάχρονη διαδρομή του συλλόγου που έκανε περήφανη την Πιερία σε όλο το φάσμα των αθλημάτων.

Βέτα Μοσχονά

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στις 8:00 μ.μ στο πνευματικό κέντρο Δ. Κατερίνης (συνεδριακή αίθουσα – ισόγειο), συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό  Πολιτισμού  (Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης), ενώ είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των φετινών «Αικατερινείων».

Η ομάδα στίβου του 1990

Ο Γ.Α.Σ. Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» ξεκινά τις καταστατικές διαδικασίες το έτος 1956 και ουσιαστικά αρχίζει την αγωνιστική δράση ένα χρόνο μετά με πρώτο τμήμα, αυτό του κλασσικού αθλητισμού. Η ίδρυση του συλλόγου δίνει την ευκαιρία στην αθλούμενη νεολαία της εποχής να βρει το χώρο της αγωνιστικής της έκφρασης.

Σταδιακά ο Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» στην κοντά επτά δεκαετίες διαδρομή του, καλλιέργησε το σύνολο των αθλοπαιδιών και των λοιπών αγωνισμάτων με εξαίρεση το ποδόσφαιρο.

Αλκίνοος Τασόπουλος

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλκίνοος Τασόπουλος, το διοικητικό συμβούλιο και οι συνεργάτες καλούν σε ανοικτή πρόσκληση το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης,  να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

 

 

Αρχέλαος – Πάλη βραβεύσεις
Μπάσκετ Αρχέλαος Ανδρική

Ομάδα Μπάσκετ