Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη της Βουλευτού στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, κ. Γεώργιο

107

Με αφορμή την επίσκεψή της στον προ ολίγων ημερών εορτάσαντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ. Γεώργιο, για να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή, η κυρία Μάνη του δώρισε την επίκαιρη έκδοση του Ιδρύματος της Βουλής «Σήκω ψυχή μου» – Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την έκθεση κειμηλίων «Μνήμη μου σε λένε Μικρασία 100 χρόνια μετά», που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, με εξαιρετική ξενάγηση από τον πατέρα Μελέτιο.

Με την ιδιότητα της Προέδρου της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων,  η κυρία Μάνη προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο να επισκεφτεί την έκθεση της Βιβλιοθήκης της Βουλής για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στις 24 Νοεμβρίου, στο παλιό Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στην Αθήνα.

Τέλος, αφού τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ξενάγηση, του απηύθυνε τις ευχές της. «Σεβασμιώτατε σας εύχομαι η ποιμαντορία Σας να είναι πολυχρόνια, καλλίκαρπη, ευλογημένη και ανέφελη».