Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/11)

121

Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη.

Ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη και θα εγκαινιάσει ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει περισσότερες ευκαιρίες αλλά και ανάγκη για επικοινωνία, συναντήσεις, επαφές και πράγματα τα οποία σε κάνουν χαρούμενο! Η νέα θέση του Ήλιου θα φέρει εξωστρέφεια και θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στα αισιόδοξα σενάρια και να δεις τη θετική πλευρά των ζητημάτων που σε απασχολούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας εσωτερικά ερωτήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές. Παίρνετε νέες αποφάσεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφερθείτε, τι είδους αλλαγές πρέπει να γίνουν απ την πλευρά σας, και τι είναι αυτό που πρέπει να σταματήσετε πλέον να ανέχεστε.

Σας ικανοποιούν οι συνθήκες και τα δεδομένα; Μήπως πρέπει να διαφοροποιήσετε βάσεις αξίες και προσδοκίες; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από εσάς τους ίδιους, αλλάζετε στάση και τακτική. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα που από καιρό σας προβληματίζει κλείνετε το κεφάλαιο και να περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Διαγράφετε παρελθοντικές αποτυχίες, εστιάζετε σε αυτά που θα έρθουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως αποτελεσματικοί, οι κινήσεις σας θα είναι δημιουργικές. Η επιθυμία σας να μην αφήσετε τίποτα στην μέση, θα σας οδηγήσει σε συνετή δράση, σήμερα θα κλείσετε τις ερωτικές σας εκκρεμότητες. Το πρόσωπο που σκέπτεστε θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας, η όψη της ημέρας θα σας φέρει ευχάριστα ανοίγματα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να συνομιλήσετε με γοητευτικό πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα οι διαθέσεις σας θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε που είστε έτοιμοι να αποκτήσετε καινούργιους στόχους ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η ανάγκη σας να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, να αποκτήσετε υλικά αγαθά, προσοχή να μην ξεφύγουν οι αγορές που θα στοχεύουν στον εντυπωσιασμό. Η επιμονή σας ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια την ανταγωνιστική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις περιπτώσεις που θα βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια, αποφύγετε την νευρικότητα, την ανυπομονησία και το έντονο πείσμα. Παρορμητικές ενέργειες ή πράξεις υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού θα έχουν απρόβλεπτο αποτέλεσμα που θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον των σχέσεων και των επαφών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει διαλλακτικούς, με ωριμότητα θα χειριστείτε τις ερωτικές σας υποθέσεις, σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε επιζητώντας κατανόηση και ισορροπία. Η ανάγκη σας να κλείσετε παλιές αρνητικές σχέσεις θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας. Σήμερα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα με ειλικρίνεια και χωρίς ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε, θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα βρίσκεστε σε ετοιμότητα, σήμερα θα είστε δραστήριοι, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, μπαίνει το νερό στο αυλάκι τώρα θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Σε συνομιλία θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη.

Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, ο δυναμισμός σας θα πιάσει τόπο. Στον οικογενειακό σας τομέα λύνεται μια παρεξήγηση, για εσάς τους τσακωμένους ή αποστασιοποιημένους αλλάζουν τα δεδομένα, φεύγει η αρνητικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας κρατήσει μακριά από απογοητεύσεις, αδιέξοδα και παγίδες. Τα γεγονότα που θα εμφανιστούν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο πολύ ζεστό και ερωτικό περιβάλλον που θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα εσείς που στοχεύετε στη βελτίωση και στην ανανέωση οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές που θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας. Προχωρήστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών, οι δημιουργικές σας προτάσεις θα βρουν το ενδιαφέρον που αναμένετε. Με οξυδέρκεια και διαίσθηση θα είστε εξοπλισμένοι, οι επαφές σας θα είναι εποικοδομητικές και προσοδοφόρες, θα έχετε την  ευκαιρία να  ανοίξετε συζητήσεις θετικής κατάληξης.

Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, κινηθείτε αποφασιστικά ωστόσο αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας, προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας. Επικοινωνήστε με τα αγαπητά σας άτομα, εσείς που έχετε πεσμένη διάθεση ανοιχτείτε και μιλήστε ξεκάθαρα, τα λόγια και οι συμβουλές που θα ακούσετε θα σας ενθαρρύνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυσκολίες θα σας δημιουργήσει ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν απογοητεύσεις που δεν αποκλείεται να στηρίζονται σε ψευδαισθήσεις. Ενδέχεται να κυριαρχήσουν αρνητικές μνήμες ή να βγουν στην φόρα απωθημένα που ποτέ δεν καταφέρατε να ξεπεράσετε. Σήμερα σας δίνω την συμβουλή να μην επιβαρύνετε την σκέψη σας με αρνητικές εικασίες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα φέρουν ανατροπές στο σκεπτικό σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος δράσης και αντιμετώπισης σας. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σας, θα εστιάσετε σε εκείνα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που ξέρετε πως μπορούν να σας ανανεώσουν και σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις.

Αλλάζετε απόψεις και ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα απρόοπτο συμβάν που θα φέρει έντονες αναστατώσεις και σκέψεις. Απελευθερωμένη θα γίνει η στάση σας, απεγκλωβίζεστε από αρνητικές εικασίες, αποκτά αισιοδοξία η δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως προκειμένου να διατηρηθούν οι σχέσεις σας σε ομαλό επίπεδο, θα πρέπει να περάσετε σε συμβιβασμούς. Θα υπάρξουν από την πλευρά σας υποχωρήσεις που θα σας βγουν σε καλό, πειθαρχήστε τις αντιδράσεις σας, οριοθετήστε τις εγωιστικές σας τάσεις και θα διαπιστώσετε πως ότι προσφέρετε αυτό ακριβώς θα λάβετε. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια θα σας οδηγήσει σε σωστό χειρισμό των υποθέσεων σας, σήμερα θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα είναι ανέμελος, δεχτικός ίσως και κάπως απελευθερωμένος. Ενδέχεται να  λάβετε πρόταση που θα σας χαροποιήσει, θα ανανεωθεί η διάθεση σας ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε, να συμφωνήσετε και να καταλήξετε αρκεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά.

Αναθερμαίνονται παγωμένες επαφές, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας,  έρχονται εξακριβώσεις και συνειδητοποιήσεις. Προσοχή στις ανατρεπτικές αποφάσεις, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, στοχεύστε στην ισορροπία, οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν σταδιακά. Σε περίπτωση που σας πιέσουν οι καταστάσεις μη βιαστείτε να απαντήσετε ή να κλείσετε τα ζητήματα, πάρτε το χρόνο σας, αποφύγετε να στηριχτείτε σε υποθετικές εκδοχές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα προκύψουν συμβάντα που θα αναστατώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, ίσως να νιώσετε απογοήτευση, ωστόσο δε θα πρέπει να κάνετε το λάθος να πέσετε ψυχολογικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες και ευνοϊκές αλλαγές γι’ αυτό καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις ή κακές αναμνήσεις. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε ψυχικά προβληματίζοντας τον εαυτό σας για θέματα ανούσια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, προσοχή στην έκταση και το βάθος των όσων θα αισθανθείτε. Αναζητήστε σταθερότητα, κρατήστε σε ισορροπία τις διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Σήμερα οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη γι αυτό μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές.

Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να προσκολληθείτε στις αρνητικές εκδοχές, σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στους χώρους που θα κινήστε, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας μέσω διαδικτύου. Έρχονται ανοίγματα για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, αποφύγετε το άγχος, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις δημιουργικές, εποικοδομητικές, αποφεύγοντας προχειρότητες και μισές λύσεις. Στόχος σας θα είναι να κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες σας, να βάλετε σε τάξη τις ερωτικές σας υποθέσεις και να απεγκλωβιστείτε από ζητήματα που σας προκαλούν αναμονή ή αβεβαιότητα. Ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης μακράς και σταθερής πορείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα συναισθηματική θα είναι η αντίληψη σας, ενθουσιώδης η στάση σας, ο σύνδεσμος αυτών των δυο θετικών στοιχείων θα φέρει θετικά και απρόοπτα ανοίγματα. Δεν θα απουσιάζει ο δυναμισμός, επιθυμία σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις προσωπικές ή φιλικές, βάζετε πλώρη για καινούργιες γνωριμίες ή επαφές.

Η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αισιόδοξο αποτέλεσμα θα έχουν οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας. Η κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με την απελευθερωμένη σας στάση θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κοντά σας καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα η διάθεση σας θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε, η ερωτική σας στάση ενδεχομένως να είναι ψυχρή. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της καρδιά σας, κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Σας δίνω τη συμβουλή να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων και να εκδηλώσετε άφοβα αυτό που θα νιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αδρανήσετε, ωστόσο θα πρέπει οι πράξεις σας να είναι μεθοδικές και όχι παρατραβηγμένες ή υποκινούμενες από τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, όμως προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι ανυπόμονος, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας.

Στον οικογενειακό σας τομέα η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για λύσιμο προβλημάτων, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Σε ζήτημα που έχετε αμφιβολίες σας δίνω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα ανοίξουν για εσάς νέους ερωτικούς ορίζοντες. Για την ώρα θα κάνετε πέρα το άγχος, τον εγωισμό, και τις ανασφάλειες, θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των ερωτικών σας καταστάσεων. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικό ταίρι μέσω διαδικτύου. Καταφθάνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αποτυχημένες σχέσεις και αρνητικά συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ανησυχία θα σας διακατέχει, ίσως να μην αρκεστείτε στα δεδομένα, θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να προχωρήσετε τη ζωή σας επάνω σε διαφορετικές βάσεις γι αυτό θα διεκδικήσετε αλλαγές σε ορισμένες περιπτώσεις θα αντιδράσετε και θα εναντιωθείτε. Ένα ξαφνικό απρόσμενο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ωστόσο δε θα πρέπει να κινηθείτε αναστατωμένα.

Προσέξτε και αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων, βάλτε μπροστά τη  λογική. Με ενθουσιασμό και ανοιχτό πνεύμα θα χειριστείτε τα συμβάντα και τις καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, και τολμηροί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, ζωντάνια θα έχουν οι διαθέσεις σας και οι  πράξεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα προχωρήσετε σε τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα, θα κινηθείτε με ώριμη σκέψη και συνειδητοποιημένες πράξεις. Σήμερα θα κλείσει ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, θα απεγκλωβιστείτε, ίσως και να χωρίσετε. Τα γεγονότα θα σας βρουν προετοιμασμένους με συνειδητή αντίληψη, θα προκύψουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε και να ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, ανανεωμένη η ψυχολογία και η διάθεση σας, θετικές θα είναι οι σκέψεις σας. Με προθυμία θα προσφέρετε και θα βοηθήσετε, δεν θα λείψουν πράξεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο σε θέματα που θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Για εσάς που σε προσωπικό επίπεδο αναζητάτε νέες ευκαιρίες θα δημιουργηθούν ανοίγματα που θα περιμένουν τη δράση σας.

Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε προσωπικές σας υποθέσεις, έρχονται συμφιλιώσεις και λύσιμο παρεξηγήσεων. Μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που υπάρχουν διαφορές και μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες. Σήμερα θα βγάλετε δυναμικό χαρακτήρα, θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, θα διορθώσει λανθασμένες απόψεις, θα κλείσει αρνητικά ενδεχόμενα. Ένα πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα σας πλησιάσει με εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε, συζητήστε ανοιχτά με ειλικρίνεια και συγκεκριμένες βλέψεις. Προσοχή στις συναισθηματικές σας εναλλαγές, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την εσωτερική σας παρόρμηση, κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Σε περίπτωση που σας γίνουν προτάσεις  δώστε θετικές απαντήσεις, καλό θα είναι να περιορίσετε τον αρνητισμό ή τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες αρνητικές απόψεις σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρύψετε ή καμουφλάρετε αυτό που νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει αρνητικά συναισθηματικά συμπλέγματα, ίσως να θυμηθείτε ξαφνικά παλιές αποτυχημένες σας αγάπες. Η μέρα θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και σωστή κρίση, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να μην παγιδευτείτε. Ένα ερωτικό σας πρόβλημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, με αποτέλεσμα να τερματίσουν οι ανασφάλειες και να περάσετε σε σταθερή ερωτική πορεία.