Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (20/11)

133

Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης/Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη.

Αφροδίτη και Ερμής θα πιαστούν «χέρι-χέρι» σήμερα κάτι που θα δημιουργήσει κινητικότητα και θα φέρει νέα σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις μία πληροφορία την οποία περίμενες και είναι εξίσου πιθανό να έχεις επικοινωνία με κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτή είναι μία όψη η οποία μπορεί να φέρει πολλά νέα  και εξελίξεις μέσα στην ημέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Κριοί και Λέοντες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δυναμισμός, αυτοεκτίμηση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα βρείτε τρόπο να προβάλετε την προσωπικότητα σας. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, σήμερα θα εμβαθύνετε στις καταστάσεις θα ψάξετε τις αιτίες και τις αφορμές, θα εξηγείτε τα αποτελέσματα. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από ανταγωνιστικούς συναδέλφους ή από πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελος τους.

Ουσιαστικά θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από άτομα ή απόψεις που ως τώρα σας επηρέαζαν ή ασυνείδητα σας κατεύθυναν. Πρόσχαρη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να φανείτε και κάπως υπερβολικοί. Θα είστε εκφραστικοί και ομιλητικοί, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση, οι απόψεις σας θα καταφέρουν να πείσουν. Προσωπική συζήτηση που θα ανοίξετε θα κλείσει μια αρνητική συναισθηματική εκκρεμότητα με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε απόφαση επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δε θα έχετε τη διάθεση να αναβάλετε ή να δημιουργήσετε αιτίες και δικαιολογίες για καθυστερήσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να λάβετε ουσιαστικές αποφάσεις. Η διάθεση σας καθώς και η αυτοπεποίθηση σας θα βρισκόταν ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα εξελιχτεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, εσείς που από καιρό είχατε βάλει στόχο την αύξηση των εσόδων σας τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένατε.

Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μια εποικοδομητική σας πράξη θα λύσει ένα πρόβλημα που σας φαινόταν άλυτο. Κινηθείτε αποφασιστικά, βάλτε στόχο την ισορροπία, στοχεύσετε στα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η πρακτικότητα των κινήσεων σας και η σαφήνεια στα λόγια σας θα φέρουν άμεσα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που περιμένετε απάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να ξέρετε πως καταφθάνει και θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Συζητήσιμη και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, αξιοποιήσετε τις τυχαίες και ευνοϊκές συγκύριες, θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, δε θα σας πτοήσουν οι μικρό δυσκολίες ούτε θα προσκολληθείτε στα αρνητικά. Ορθοποδείτε ψυχολογικά, η σκέψη σας θα είναι λογική, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές σας εμμονές. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε απαισιόδοξες σκέψεις και εκδοχές, θα χειριστείτε τις καταστάσεις ανάλογα με την ροη εξέλιξης που θα έχουν τα πραγματικά γεγονότα και όχι οι υποθετικές σας εικασίες.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποδείξει πως είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας, θα σας στηρίξει σε θέμα επαγγελματικό που τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί σε έντονο βαθμό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε να διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κάνετε την σκέψη σας πράξη, στις συζητήσεις σας θα αποφύγετε τις αερολογίες, τα επιχειρήματα σας θα είναι εύστοχα και τεκμηριωμένα. Αρκετά συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, θα εστιάσετε περισσότερο στα άμεσα παροντικά αποτελέσματα και όχι τόσο στις μελλοντικές βλέψεις. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι το μυαλό σας θα είναι στις περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες, θα αποφύγετε τις δεσμευτικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οργανωθείτε και ξεκινήστε τα εγχειρήματα σας, μην δημιουργήσετε επιπλέον καθυστερήσεις ή αναβολές. Θα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε πράξη σχέδια που από καιρό έχετε στο νου σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη δυναμική και δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, την εμφάνιση τους θα κάνουν καινούργια ενδεχόμενα.

Στις κοινωνικές σας επαφές και συνομιλίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να εκφραστείτε χωρίς ανασφάλειες. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα μιας ιδέας ή μιας επιχειρηματικής κίνησης δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα προσόντα σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα το ρίξετε στη φιλοσοφία. Πρόσχαρη και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ίσως να υπάρξει και το στοιχείο της υπερβολής στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να εισχωρήσετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, όμως για να μην χάσετε το παιχνίδι, σας συμβουλεύω να μην επιλέξετε εκκεντρικές κινήσεις, η πεπατημένη οδός θα είναι η πιο σίγουρη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έρχονται ευνοϊκά οικονομικά και επαγγελματικά συμβάντα, ευχάριστες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο ομαλών συνεργασιών. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στο στόχο σας, κινηθείτε με συνετή αισιοδοξία. Η τύχη σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Όσο θα παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας, τόσο θα δημιουργούνται συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε.

Ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα υπάρξουν συνομιλίες, δώστε βάση στη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας άτομο. Προσπαθήστε να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, ισορροπήστε την ψυχολογία σας, μην αναλωθείτε σε εντάσεις και εγωιστικές κόντρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα καταφέρετε να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας τόσο προφορικά όσο και πρακτικά. Και οι πράξεις σας και οι θεωρητικές σας τοποθετήσεις θα βρουν πρόσφορο έδαφος, θα σημειωθεί άνοιγμα ερωτικής εξέλιξης. Η ωριμότητα και η εγκράτεια σας θα σας φέρουν πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία, σε περίπτωση χωρισμού θα γίνει επανασύνδεση. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, αξιοποιήστε τα απρόσμενα ερωτικά συμβάντα που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με επαγγελματικές βλέψεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, θα είστε σε θέση να φανείτε ευέλικτοι και διαλλακτικοί, θα επιτύχετε συνεννόηση και συνεργασία.

Σας συμβουλεύω να τρέξετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, μη τρενάρετε οικονομικές συμφωνίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι διαθέσεις συγκαταβατικές και όχι εγωιστικές. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί, σε τυχόν επιφυλάξεις ή διλλήματα σκεφτείτε με ορθολογισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναζητήσετε διεξόδους απόδρασης, έρχονται επαφές και συναντήσεις που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Με αισιοδοξία θα αντιμετωπίσετε τα καθημερινά τρέχοντα και να είστε σίγουροι πως θα βρείτε λύση σε ζήτημα που θέλετε να κλείσετε μια και καλή. Γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, προσιτή η στάση σας, θα λάβετε προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να προβείτε σε ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέδια και καινούργια όνειρα, θα νιώσετε έτοιμοι για άλματα και εγχειρήματα. Ορμητική θα είναι η στάση σας, υψηλή θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή τον παρορμητικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας οικονομικά ή επαγγελματικά να στοχεύουν στην εξασφάλιση, να είναι υλοποιήσιμα και να έχουν ουσιαστική πρακτικότητα.

Προσοχή σε χρηματικές κινήσεις αβέβαιου αποτελέσματος, πράξτε και επιλέξτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, πολλές συζητήσεις θα κάνετε, αναλυτικές κουβέντες θα λύσουν απορίες και αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα ανοιχτούν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε δεσμευτικές υποσχέσεις, σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή διατηρείτε χαλαρές επαφές, κατόπιν συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος η σχέση σας θα πάρει πιο σοβαρή όψη. Για τους ερωτικά μόνους πίσω από φιλική πρόταση θα κρύβεται προοπτική νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε καμία πρόταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τυχόν ψυχολογικές εξάρσεις, αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει. Θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, δημιουργικοί και ουσιαστικοί, στις επαφές σας θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και εκτίμηση. Η διάθεση σας για εργασία και συγκέντρωση θα είναι αρκετά υψηλή, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Σε οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα που το τελευταίο καιρό το τοπίο είναι κάπως θολό, τώρα θα δοθούν εξηγήσεις, θα υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις που θα ξεμπλέξουν το μπερδεμένο κουβάρι.

Προσπαθήστε να αποβάλετε την καχυποψία, στηριχτείτε σε αυτά που θα σας πουν, θα δοθούν ειλικρινείς απαντήσεις. Σε περίπτωση που ζητήσετε βοήθεια ή συμπαράσταση από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να ξέρετε πως θα σας δοθεί, αφήστε τον εαυτό σας να εμπιστευτεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη σας φέρνει συζητήσεις και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την ερωτική ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, μην κλείσετε τα μάτια σας στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα διακρίνετε. Θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης αρκεί να φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε παλιά κεφαλαία και να ανοίξετε καινούργια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, εκτοπίζετε τις αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη τάση που θα έχετε να τα βλέπετε όλα άσπρα, καλό θα είναι να μην απουσιάζει η αίσθηση του κινδύνου.

Οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα κάνουν εύκολο το κλείσιμο συμφωνιών. Διεκπεραιώνετε τις εργασίες που έχετε αναλάβει δεν θα θελήσετε να αφήσετε εκκρεμότητες που θα σας δημιουργούν άγχος. Η διάθεση σας για άμεσες και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις, κλείνουν πεδία εντάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετική εξέλιξη στις τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Αν στοχεύετε στην καινούργια γνωριμία τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, περάστε άφοβα σε πράξεις προσέγγισης, η ερωτική σας γοητεία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος. Σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμου που η έλξη του για εσάς θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε θετικό τον τρόπο σκέψης σας. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή εσείς οι άνεργοι να βρείτε καινούργια εργασία. Κινηθείτε δυναμικά με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά, τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά ο προσπάθειες σας και η αγωνιστικότητα σας θα πιάσουν τόπο.

Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ανοίγματα, ωστόσο θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Στις περιπτώσεις που νιώσετε πίεση ή ψυχολογικό στρες προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, τα αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα θα έχουν αρνητικές συνέπειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να μετατοπίσετε τους στόχους σας, να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη και να επιτύχετε. Καινούργια πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του θα σας δείξει άμεσα το ενδιαφέρον του, με αυτό το άτομο θα καταφέρετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Σήμερα συγκρατημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε εποικοδομητικές συνομιλίες και όχι ανούσιες εντάσεις ή κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δυναμική θα είναι η σκέψη σας ίσως να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως οι αγχωμένες και απαισιόδοξες σκέψεις αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εξέλιξη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία.

Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα υπάρξει δίοδος για οικονομική βελτίωση. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε και να συναναστραφείτε, ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες μέσω social media. Η ήρεμη ψυχολογία σας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να διατυπώσετε με σαφήνεια τις απόψεις σας, η όψη της ημέρας θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε τους ερωτικούς στόχους σας. Τώρα θα περάσετε σε τολμηρές και συνειδητοποιημένες ενέργειες, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολή στον ενθουσιασμό σας, η χρονική στιγμή θα απαιτεί αποφάσεις προσγειωμένες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον ερωτικό σας τομέα μέσω social media θα τολμήσει να σας εκδηλώσει αγάπη και αφοσίωση, ανταποκριθείτε αναλόγως, δείξτε του εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να εναντιωθείτε σε κάποιες συγκεκριμένες εσωτερικές σας αδυναμιες. Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα. Η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας. Θα ακουστούν προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας, ίσως να προκύψουν νεες γνωριμίες.

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις ωστόσο προσοχή στις αντικομφορμιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε πλαίσια που να είναι εφικτή ή υλοποίηση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές εκκεντρικότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ουσιαστικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα μετατοπίσει την οπτική σας γωνία, τώρα θα θελήσετε να φιλοσοφήσετε δεν θα προσκληθείτε σε απαισιόδοξες εκδοχές ή θεωρίες. Ως προς το ταίρι σας θα έχετε διάθεση διαλλακτικότητας, θα εμφανιστείτε συγκρατημένοι στα λόγια σας, αν προχωρήσετε με σύνεση σε πράξεις διεκδίκησης, τότε θα λάβετε ικανοποίηση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κρατήσει απέναντι σας ιδιαιτέρως θερμή στάση. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας τηλεφωνήσει άτομο από τα παλιά.