Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/11)

100

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Σελήνη και Ποσειδώνας θα βρεθούν απέναντι σήμερα και θα φέρουν μια νωχελική διάθεση η οποία θα επηρεάσει και τους ρυθμούς με τους οποίους θα κινηθείς μέσα στην ημέρα. Επειδή είναι πολύ πιθανό να  δεις μηχανικά κάποιες υποχρεώσεις που έχεις μέσα στην καθημερινότητά σου θα χρειαστεί να δώσεις πολλή προσοχή ώστε να αποφύγεις τα λάθη. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ευχάριστες επαφές και συνομιλίες σήμερα θα σας τονώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αποκτάτε μια πιο ανέμελη διάθεση. Η ανάγκη σας για χαλάρωση θα σας ωθήσει στο να αλλάζετε επιθυμίες ουσιαστικά θα διαφοροποιήσετε τις ανάγκες σας εστιάζοντας περισσότερο στη ψυχική σας ανανέωση και όχι τόσο στην κυριαρχία ή την επιβολή. Θα εμφανιστείτε δεκτικοί και συζητήσιμοι, αφήνετε στην άκρη το εγωιστικό πείσμα, οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές.

Έρχεται άνοιγμα σε θέμα που σας αγχώνει και σας ωθεί σε σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις, θα καταφέρετε να αναλύσετε να εξακριβώσετε και να τακτοποιήσετε. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ετοιμαστείτε, έρχονται ερωτικές αναστατώσεις. Έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας, θα νιώσετε ισχυρή έλξη, κτητικότητα, ίσως και ένα είδος ακραίου πάθους. Λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, μάλλον θα σας φέρουν ένταση καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας. Θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε εσάς που είστε ερωτικά μόνοι δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, θα βρείτε ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα οι επαφές που θα έχετε θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας και τον θετικό τρόπο σκέψης σας. Ανανεώνονται παλιές σχέσεις. Καταφθάνει θετική απάντηση σε μια πρόταση σας, θα πάρετε χαρά που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό σας.

Εσείς που έχετε άμεση ανάγκη την ανανέωση μην κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στον εαυτό σας, κοινωνικοποιηθείτε, δραστηριοποιηθείτε και τολμήστε να προσεγγίσετε. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα μέσω social media που κάποια από αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε χαρά, ένταση, πάθος ίσως και ζήλεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει κάλεσμα από εσάς, θα τολμήσω να σας φανερώσω πως αδημονεί να βρεθεί κοντά σας. Για τους αδέσμευτους, έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ευστροφία θα σας χαρακτηρίζει, σήμερα εμπιστευτείτε την αντίληψη σας θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τις στάσιμες καταστάσεις, σήμερα θα δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Αν στο προηγούμενο στάδιο αντιμετωπίσατε μικρό ατυχίες ή βρήκατε εμπόδια στη δράση σας τώρα καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, τυχερά ανοίγματα θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας, βγαίνετε από την απαισιοδοξία.

Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί στις αγορές που θα κάνετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας. Ανανεώνεται η ψυχολογία σας, θα συνομιλήσετε με αγαπημένα σας άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από κακές σχέσεις, να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας βλάπτουν ψυχολογικά. Θα κινηθείτε με πείσμα και ψυχική δύναμη, γεγονός που θα σας κάνει τολμηρούς στο να αναλάβετε ρίσκα, διεκδικώντας ριζικές αλλαγές. Η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Μείνετε πιστοί στις επιθυμίες και τους στόχους σας, ωστόσο περιορίστε τάσεις ανυπομονησίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα προτείνετε, θα προσκαλέσετε, θα θελήσετε μια γεμάτη μέρα με κοινωνικές συναναστροφές και ανέμελες συζητήσεις. Υπολογίστε και δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια και πρόθεση για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Συμφιλιώσεις θα προκύψουν με άτομα που στην προηγούμενη περίοδο είχατε τσακωθεί. Θα αποφύγετε τις παρατραβηγμένες απαιτήσεις ή προσδοκίες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προσγειωμένα και συγκαταβατικά.

Φεύγει το έντονο πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη, στις δύσκολες καταστάσεις η στάση σας δεν θα είναι πιεστική, πολύ καλά θα κάνετε και θα επιλέξετε να κινηθείτε με χαλαρότητα. Σε οικογενειακά ζητήματα χειριστείτε τις υποθέσεις σας δείχνοντας έμπρακτο και άμεσο ενδιαφέρον, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, μη αφήσετε την κρίση σας να επηρεαστεί από αρνητικές υποψίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα αναζητήσετε βάθος και ειλικρίνεια. Καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε το τυφλό πάθος και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξει ένα πρόσωπο-έκπληξη, που αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα στις συζητήσεις σας θετικό αποτέλεσμα θα έχει η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε θα είστε σε θέση να κατανοήσετε. Κάποιες απρόοπτες μικρό δυσκολίες ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος, ωστόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Θα είστε εξοπλισμένοι με οξυδέρκεια και διορατικότητα, εμπιστευτείτε τις πνευματικές σας ικανότητες δε πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις.

Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας σήμερα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε ισορροπία θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ετοιμαστείτε για συναισθηματικές εκπλήξεις, για ανατρεπτικές συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα στόχων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Καλό θα είναι να μη χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά ή προσβλητικά, περάσετε σε καλοπροαίρετες ενέργειες. Σας δίνω τη συμβουλή να προτιμήστε πράξεις ερωτισμού και αγάπης, αποφύγετε πείσματα και εμμονές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα χαρακτηρίζεστε από ευχέρεια λόγου, έμπνευση και επιχειρηματολογία. Στις συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι άνετα και αυθόρμητα, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε συναισθηματικές κουβέντες, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, ένα απρόσμενο άνοιγμα που θα προκύψει από τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το πράσινο φως να κινηθείτε δραστικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αναπτερώνεται το ηθικό σας, εσείς οι απογοητευμένοι ανακτάτε τις δυνάμεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ενδυναμώσει τη θέλησή σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας και αυτή τη φορά δε θα υπάρχει περίπτωση να σας λυγίσουν τα μικροεμπόδια. Στο ταίρι σας θα φανείτε επικοινωνιακοί, θερμοί και με πολύ έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε την ερωτική σας ισορροπία. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ενισχυμένες θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες, πρακτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, διπλωματικοί θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μεθοδικά τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας.

Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες, στόχος σας θα είναι η διευθέτηση και η επίλυση προβληματικών ζητημάτων. Στον οικογενειακό στα τομέα, με άμεσο τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη παρεξήγηση, θα είστε σε θέση να δώσετε εξηγήσεις και να διορθώσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, προσοχή στην επιμονή που θα βγάλετε, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Αρκετά δυνατή θα είναι η διαίσθησή σας, θα είστε εξοπλισμένοι με δυνατό ένστικτο, που αν το εμπιστευτείτε, τότε δεν πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ πιο σοβαρές από ό,τι θα νομίζετε. Θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις καχύποπτες σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας κάνει κοινωνικούς και εξωστρεφείς, θα καταφέρετε να διώξετε από τη σκέψη σας ή τη μνήμη σας τα αρνητικά συμβάντα. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία, οι ενέργειες σας θα έχουν μέθοδο και όχι σπασμωδικότητα. Στα οικογενειακά σας με χαλαρότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τις σχέσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα στοχεύσετε στην ήρεμη επικοινωνία.

Ισορροπούν τεταμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να δώσετε λύση και να ηρεμήσετε το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως να είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα από μόνοι σας θα τηλεφωνήσετε και θα προτείνετε, η ανάγκη σας για επικοινωνία θα σας ωθήσει σε άμεσες προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στα άκρα θα φτάσουν τα συναισθήματά σας, δεν πρόκειται να περιορίσετε τις εκδηλώσεις σας, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο, ό,τι νιώσετε θα είναι έντονο και ξεκάθαρο. Η οξυδέρκεια που θα σας χαρακτηρίζει, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, τώρα θα είστε σε θέση να ξεδιαλύνετε συναισθηματικούς κόμπους, θα καταφέρετε να βάλετε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Ιδιαιτέρως ελκυστική θα είναι η εμφάνισή σας, η παρουσία σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, σήμερα ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το εργασιακό άγχος. Οι διαθέσεις σας θα σας αποτραβήξουν από τα δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σήμερα θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που να μπορούν να σας τονώσουν ίσως να πάρετε την απόφαση να προσκαλέσετε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Τα ψώνια και οι αγορές δεν θα λείψουν από τις ανάγκες σας, ωστόσο κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πέσετε σε υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε να καταναλώσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι επιλογές σας θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά, ωστόσο στις ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις κυρίως σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τις μελλοντικές συνέπειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα εμφανιστεί η παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, ό,τι νιώσετε, θα το αισθανθείτε στο βάθος της ύπαρξής του. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει την όρεξη να διεκδικήσετε παλιές, ξεχασμένες σας επιθυμίες και θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό ταίρι. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα αποκαλυφθούν αλήθειες, θα βγουν στην φορά κρυμμένα μυστικά, δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί παλιά αγάπη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αισιοδοξία και ψυχική ανανέωση θα νιώσετε, σήμερα θα διαφοροποιήσετε τις εκδοχές και τις προβλέψεις σας, φεύγει η αρνητικότητα και η ηττοπάθεια. Τα εργασιακά και οικονομικά σας ζητήματα θα τα χειριστείτε με τακτική και μέθοδο, η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, κατόπιν αναλυτικών συζητήσεων παίρνετε από κοινού αποφάσεις, το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο.

Η σκέψη σας θα είναι μεθοδική, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Επιφυλακτικές θα είναι οι επαγγελματικές σας ενέργειες δε θα θελήσετε σε καμιά περίπτωση να κινηθείτε επιπόλαια, θα σκεφτείτε αναλυτικά πριν δώσετε τις απαντήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διορατική σκέψη, ένστικτο και μελετημένη στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση, τώρα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια άλματα, σε περίπτωση που ρισκάρετε να ξέρετε πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Ερωτικό πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, ίσως αρχικά να το δείτε σαν μια απλή περιπέτεια, ωστόσο οι εξελίξεις θα σας πείσουν πως θα πρόκειται για κάτι βάσιμο και ουσιαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν κινηθείτε με μεθοδικότητα και οργανωμένες κινήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει βλέψεις και πεποιθήσεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τακτική χειρισμού και αντιμετώπισης. Σήμερα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία, με αφορμή μια πρόταση που θα λάβετε θα καταφέρετε να τερματίσετε ανοιχτά ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητισμό και άγχος.

Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από συνθήκες πίεσης, με ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγήσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά, αν λείψουν οι υπερβολές και οι βιασύνες θα μείνουν όλα υπό τον έλεγχος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας συνεπάρει το συναίσθημα, ουσιαστικά θα παρασυρθείτε από αυτό που νιώθετε, δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε αισθήματα πάθους. Σήμερα δε θα πέσετε στην παγίδα των αρνητικών αναμνήσεων, δε θα επιτρέψετε τη σκέψη σας να κολλήσει σε αποτυχημένες καταστάσεις του παρελθόντος. Σας συμβουλεύω να αφήσετε ελεύθερη την ερωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον, ανοίγοντας προοπτική ερωτικού δεσμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε και να διαλευκάνετε, σήμερα οι επικοινωνιακές σας επαφές θα έχουν θετική κατάληξη. Συζητήσεις διαφόρων ειδών, επαγγελματικές ή κοινωνικές, θα καταφέρουν να τονώσουν τη θετική σας διάθεση. Όσοι από εσάς ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις ευχέρεια θα έχει ο λόγος σας. Διαύγεια και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τον πονηρό τρόπο σκέψης μη προσπαθήσετε να παγιδεύσετε ίσως να υπάρξει αντίστροφο αποτέλεσμα.

Διατηρήστε ισορροπημένες τις επαφές σας οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές. Τα οικονομικά σας βήματα σας συμβουλεύω να είναι επιφυλακτικά με μικρή ριψοκινδυνότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έρθουν στη μνήμη σας ξεχασμένες σας επιθυμίες και σε περίπτωση που παγιδευτείτε σε κακές αναμνήσεις, τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ό,τι σας πλήγωσε. Θα σας δοθεί ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους που σας πνιγούν ψυχολογικά και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που φράζουν την εξέλιξή σας. Δυνατή ερωτική αυτοπεποίθηση θα είναι το σημερινό χαρακτηριστικό σας, θα σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε καταλλήλως.