Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: εξοπλίζονται τα Γυμνάσια Λιτοχώρου, Λεπτοκαρυάς και Κονταριώτισσας

«Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε. και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, για την ενίσχυση με νέο εξοπλισμό των Γυμνασίων Λιτοχώρου, Λεπτοκαρυάς και Κονταριώτισσας»

103

Κατά τη συνάντησή της πριν από ένα περίπου χρόνο με τον Πρόεδρο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», κ. Τιμολέοντα Κατσίκο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, η Βουλευτής είχε μεταφέρει το αίτημα για ενίσχυση των Γυμνασίων Λιτοχώρου, Λεπτοκαρυάς και Κονταριώτισσας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στην ίδια συνάντηση είχε ενημερωθεί και για την πορεία του έργου του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κατερίνης, η οποία ως γνωστόν έχει δρομολογηθεί. Έκτοτε, ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της εταιρείας, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να ικανοποιηθεί το αίτημα.

Η κυρία Μάνη ενημερώθηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα παραδοθεί νέος υλικοτεχνικός εξοπλισμός (καθίσματα, θρανία, πίνακες κτλ) στα Γυμνάσια Λιτοχώρου, Λεπτοκαρυάς και Κονταριώτισσας, όπως και σε άλλες σχολικές μονάδες της Πιερίας.

«Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε» και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα των σχολείων της Πιερίας και κάλυψαν τις ανάγκες τους στον απαραίτητο για την εκπαιδευτική λειτουργία εξοπλισμό.

Η ενίσχυση των σχολείων μας αποτελεί  αναγνώριση του σημαντικού εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στις εκπαιδευτικές μονάδες του τόπου μας αλλά και έμπρακτη υποστήριξη της Πιερίας και όλης της περιφέρειας».