Γεννημένη ηθοποιός: Η Νατάσα Παζαΐτη εντυπωσίασε με τις υποκριτικές της ικανότητες

253

Η Νατάσα Παζαΐτη πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Η θεία από το Σικάγο”, όπου και βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής.

Από τις 11 μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η Νατάσα Παζαΐτη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι του αμφιθεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών για καλό σκοπό, στη θεατρική παράσταση “Η θεία από το Σικάγο”.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή υποδύθηκε την Ελένη, την πρώτη από τις τέσσερις κόρες του αυστηρού στρατηγού που η θεία από το Σικάγο ήρθε να παντρέψει, χρησιμοποιώντας τα περίφημα κανάτια που έριχνε από το μπαλκόνι στους υποψήφιους γαμπρούς.

Η Νατάσα Παζαΐτη βοήθησε με τον δικό της τρόπο στη θεατρική παράσταση που οργάνωσε η μη κερδοσκοπική εταιρεία ARTE, καθώς τα έσοδα θα δοθούν για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού και για τη χρηματοδότηση διαγνωστικών ελέγχων γονιδιακών μεταλλάξεων.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου η Αθηνά Κασκαρέλη. Στην πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ, το “παρών” έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος καθόταν στην πρώτη θέση και τη χειροκρότησε θερμά. Δίπλα του ήταν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ λίγες θέσεις πιο πέρα τη μητέρα του χειροκροτούσε ο γιος της, Αλέξανδρος Καραμανλής.

Το αμφιθέατρο του κολλεγίου ήταν ασφυκτικά γεμάτο και όλοι χειροκρότησαν κατά τη διάρκεια της παράστασης πολλές φορές τη Νατάσα Παζαΐτη, ιδίως όταν χόρεψε rock ‘n’ roll.