Ετήσιος κοινοβουλευτικός  απολογισμός και  παρουσίαση δράσεων της  βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα στα ΜΜΕ της Πιερίας.

100

Το Σάββατο 12/11 σε κεντρικό café της Κατερίνης  η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παρουσίασε το ετήσιο κοινοβουλευτικό της έργο και γενικότερα τις δράσεις της.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, κατέθεσε συνολικά 63 κοινοβουλευτικές ερωτήσεις  αναδεικνύοντας προβλήματα και αιτήματα φορέων της Πιερίας, τοποθετήθηκε με 14 ομιλίες της στην Βουλή σε κομβικά νομοσχέδια, πραγματοποίησε 72 συναντήσεις εργασίας και συνυπέγραψε πάνω από 1.000 ερωτήσεις συναδέλφων της βουλευτών.

Η κυρία Σκούφα σε σύντομη πολιτική της παρέμβαση κατήγγειλε  την κυβέρνηση της ΝΔ και τον πρωθυπουργό για αντιδημοκρατική συμπεριφορά και προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών  τονίζοντας ότι έχουμε έναν «πρωθυπουργό κρυπτόμενο» που αποφεύγει να παρουσιαστεί στην βουλή και να απαντήσει στις συνεχείς ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη μετέφερε την  τεράστια αγωνία των πολιτών της Πιερίας για το «πως θα βγάλουν» τον χειμώνα με την τεράστια αύξηση των τιμών της ενέργειας από τις εταιρείας που κερδοσκοπούν στις πλάτες του Ελληνικού Λαού χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο από την κυβέρνηση.

Τέλος χαρακτήρισε “κοροϊδία”  το πολυδιαφημισμένο καλάθι του νοικοκυριού μιας και οι τιμές σε βασικά προϊόντα διατροφής έπιασε ταβάνι και η καταγεγραμμένη από το ινστιτούτο της ΓΣΣΕ  απώλεια εισοδήματος των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων συμπολιτών μας  άγγιξε το 40%.

Η κ.Σκούφα ζήτησε να παραιτηθεί άμεσα η κυβέρνηση, να  οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και η νέα προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει να δώσει λύσεις  ανακουφίζοντας τους πολίτες από τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυρίακου Μητσοτάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο που παρουσιάστηκε στον ετήσιο απολογισμό.