Πύργος: Μία ΑμεΑ βιάστηκε από 12 άνδρες και έμεινε έγκυος

109

Μία δραματική ιστορία βλέπει το φως στον Πύργο Ηλείας. Μία 28χρονη ΑμεΑ πριν έξι χρόνια έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος.

Εννιά μήνες μετά τον βιασμό η τότε 22χρονη ΑμεΑ από τον Πύργο Ηλείας έφερε στον κόσμο ένα παιδάκι που  σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα. Τη δραματική ιστορία της 28χρονης κοπέλας αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς».

Όλα ξεκίνησαν το 2016 όταν η 28χρονη ΑμεΑ, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που επιχείρησαν να τη βοηθήσουν και τους άνοιξε την καρδιά της, έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες, που φορώντας κουκούλες ασέλγησαν στο κορμί της με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος και εννιά μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Οι υποψίες για το δράμα που βίωνε η 28χρονη ξεκίνησαν – αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» – όταν η οικογένεια που τη φιλοξενούσε παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις. Έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε μετά από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να πλυθεί…

Παράλληλα, στην αντίληψη ανθρώπων που έχουν αναλάβει τη φροντίδα της αλλά και τη μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα, υπέπεσε διακίνηση πορνογραφικού υλικού από και προς την ίδια στο κινητό της. Εμπλέκονταν άνθρωποι που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, στέλνοντας της μηνύματα με κυνικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», γι’ όλα αυτά τα γεγονότα είναι ενημερωμένες και οι Αρχές, ενώ αναμένονται καταθέσεις από άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση που βιώνει η κοπέλα και προσπαθούν να βρεθεί μία λύση.