Δυναμική συμμετοχή  της  OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. στην έκθεση ENERGIA.TEC 2022

160

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μετά από την δύσκολη εποχή της πανδημίας, συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση ΕΝΕRGIA.TEC 2022, που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου  2022  και τις έκλεισε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022. Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των συστημάτων ασφαλείας και της ηλεκτροκίνησης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ένα κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Η έκθεση ENERGIA.TEC 2022, με διεθνή χαρακτήρα, σύγχρονη θεματολογία και ένα πλήρες και δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, κατάφερε να προσελκύσει κορυφαίες επιχειρήσεις και χιλιάδες επισκέπτες.  Το περίπτερο Β1 της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφτηκαν πολλοί, Έλληνες κυρίως, ηλεκτρολόγοι και εγκαταστάτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα, τις λύσεις, τις νέες τάσεις και την καινοτομία των προϊόντων της.

Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της, κ. Νικόλαος Λακασάς , κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης – CEO, κ. Δημήτριος Λακασάς – CEO,  κ. Διονύσιος Λακασάς – CTO, κ. Ειρήνη Αρβανιτίδου – COO, ο κ.  Πολύκαρπος Παπαδόπουλος – Γενικός Διευθυντής , ο Διευθυντής Υποκαταστήματος Αθηνών κ. Σπύρος Κάφαλης, το Τμήμα Πωλήσεων και το Τεχνικό Τμήμα. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. την Κυριακή το πρωί διεξήγαγε μία ημερίδα με θέμα: «Νέες τεχνολογίες στα προϊόντα Φωτισμού Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E.», κατά την οποία αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα της.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της έκθεσης  οι ιδρυτές της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νικόλαος Λακασάς και κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης, υποδέχθηκαν και βράβευσαν με τιμητική πλακέτα τον επί 40 χρόνια πρώην διευθυντή του υποκαταστήματος της Αθήνας, κ. Βασίλη Παπαγεωργίου, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης της πολύτιμης συνεισφοράς και του ήθους του προς την εταιρεία.

Σε μία περίοδο που η ενέργεια και κάθε πτυχή της βρίσκονται στο επίκεντρο των κρίσιμων εξελίξεων, η OLYMPIA ELECTRONICS A.Ε. επενδύει καθημερινά στο ανθρώπινο δυναμικό της και παράλληλα προσπαθεί με νέες καινοτόμες ιδέες, να δώσει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στην αγορά.