Πολίτες σε Δράση: Απεντάσσεται και δεύτερο έτοιμο έργο στον Δήμο Κατερίνης!

221

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, ο Δήμος Κατερίνης υπό την διοίκηση του κ. Κουκοδήμου, χάνει αναπτυξιακά έργα, ενταγμένα σε ευρωπαϊκά προγράμματα με χρηματοδοτήσεις, έργα έτοιμα που παρέδωσε η προηγούμενη διοίκηση.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας 31/10/2022 ο επικεφαλής της Παράταξής μας Σάββας Χιονίδης, εξέφρασε την απογοήτευση όλων μας, για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου, προϋπολογισμού 2.850.000 ευρώ, το οποίο πληροφορηθήκαμε ότι απεντάσσεται, εκφράζοντας παράλληλα τον έντονο προβληματισμό για το μέλλον του έργου της αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών της Παραλίας Κατερίνης, έργο ενταγμένο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, προϋπολογισμού 1.200.00 ευρώ περίπου, επίσης έτοιμο από την προηγούμενη διοίκηση.

Παράλληλα, ιδιαίτερη αίσθηση αλλά όχι έκπληξη, μας προκάλεσε η απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε 2 ισόποσες αναθέσεις συνολικού ύψους 62.000€ , για επισκευή και συντήρηση παγκακίων στους πρώην δήμους Ελαφίνας, Πέτρας και Πιερίων.

Η ανικανότητα, η αδράνεια και οι προκλητικές πρακτικές της δημοτικής αρχής, όχι μόνο κοστίζουν ακριβά στους δημότες, αλλά υποθηκεύουν και το μέλλον του Δήμου Κατερίνης.

Δημοτική Παράταξη

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ