Κατερίνη: Ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο κέντρο της πόλης

206

Μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών στο κέντρο της Κατερίνης, το απόγευμα της Τρίτης στο κεντρικό πάρκινγκ της πόλης, άντρας χτύπησε στο πρόσωπο τη σύντροφό του, πιάνοντάς την από τα μαλλιά και σπρώχνοντάς την στο καντράν του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να ματώσει το κεφάλι της.

Στη συνέχεια, βγήκαν κι οι δύο έξω από το αυτοκίνητο, ο άντρας όμως σε κατάσταση πανικού, έβριζε τους περαστικούς, τους απειλούσε και χτύπησε εκ νέου τη σύντροφό του στο κεφάλι.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, κάλεσαν την αστυνομία και αυτή έσπευσε να στείλει περιπολικά και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με σκοπό να περιορίσουν το συγκεκριμένο άτομο.

Έπειτα από ώρα διαμαχιών, αφού ο άντρας εκφραζόταν στα ακαταλιβίστικα και δεν απαντούσε με ακρίβεια στις ερωτήσεις των αστυνομικών, οδηγήθηκε στο τμήμα με το περιπολικό. Δεν προέβαλε αντίσταση, αλλά δεν υπάκουγε στις εντολές τους.

Μάρτυρες που βρέθηκαν και παρακολούθησαν την πορεία του συγκεκριμένου ατόμου, λένε ότι πιο πριν είχε περάσει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Θεσσαλονίκης και δεν σταμάτησε σε κόκκινα φανάρια, που αυτό θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρό ατύχημα ή ακόμα και δυστύχημα.