Φρίκη στα Πετράλωνα – Μηνύουν τους γονείς τους για βιασμό

146

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλουν ότι έζησαν δύο παιδιά από τα Πετράλωνα, που μηνύουν τους γονείς τους.

Απόδοση δικαιοσύνης ζητούν τα δύο παιδιά, που καταγγέλλουν τον πατέρα τους, τον θείο τους και άλλα 17 άτομα για βιασμό κατ΄εξακολούθηση στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος σήμερα και η 22χρονη αδερφή του, κατηγορούν τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση και προώθησής τους από τον ίδιο και σε άλλους ενήλικες.

Την ίδια ώρα, κατηγορούν τη μητέρα τους για συγκάλυψη. Η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές το 2018, οπότε υπήρξε και η πρώτη καταγγελία.

Το 2018 υπήρξε εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική έρευνα, έπειτα από μήνυση του ανήλικου παιδιού. Όπως προκύπτει, ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί τότε τη φρίκη που ζούσαν τα αδέρφια σε έναν παιδαγωγό.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας είχε ληφθεί κατάθεση από την μητέρα που τότε εμφανιζόταν ως μάρτυρας στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία τα παιδιά ανέφεραν ότι ο πατέρας τους έφερνε στο σπίτι φιλικά πρόσωπα και άγνωστους άντρες, οι οποίοι επίσης βίαζαν τα παιδιά.

«Πάρτι» βιασμών διοργάνωνε ο πατέρας

Σύμφωνα με την δικηγόρο της ανήλικης κοπέλας, δηλαδή ενός εκ των τριών αδελφών που βίαζε ο πατέρας τους, «η οικογένεια δείχνει να είναι μια απλή ελληνική οικογένεια και άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Η δικηγόρος της ανήλικης κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα, μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 λέγοντας ότι «η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία» και διευκρίνισε ότι τα παιδιά που βιάστηκαν είναι τρία αδέρφια, εκ των οποίων το ένα είναι ακόμη ανήλικο.