Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/10)

133

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα συναντήσει μέσω μιας ευχάριστης όψης τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη δείχνει πως η ήμερα μπορεί να έχει εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα από κάποιον που δεν περιμένεις ή έχεις καιρό να δεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εστιάστε περισσότερο σήμερα αγαπητοί Κριοί στο κομμάτι των επαγγελματικών και των οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν. Οι κόποι και οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται, η συναισθηματική σας ζωή αποκτά νέες, τρυφερές εμπειρίες, οι αδέσμευτοι γνωρίστε ένα υπέροχο ειδύλλιο που θα μιλήσει στην καρδιά σας, δεχτείτε μια φιλική πρόταση για έξοδο αν μπορείτε βεβαίως, η ερωτική τύχη είναι στο πλευρό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται ανοίγματα, καταφθάνει μια ευχάριστη πρόταση που θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, κίνηση επανένωσης θα κάνει το πρώην ταίρι σας. Περάσετε σε δυναμικές πράξεις, οι εξελίξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ειλικρινής και αναλυτική κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Από σήμερα ανακουφίζεται η καθημερινότητά σας από προβλήματα και δυσκολίες που σας ταλαιπωρούσαν, στρέφεστε στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν, βλέπετε με περισσότερο ερωτισμό και αισθησιασμό τον άνθρωπο που αγαπάτε, αγκαλιάζετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες της σχέσης σας με περίσσια τρυφερότητα και αφοσίωση. Όσοι από εσάς δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον αληθινό έρωτα, αφεθείτε σε μια καινούρια γνωριμία που μαγνητίζει την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα θα τονώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, θα εκδηλώσετε πάθος, θα αποδείξετε την αγάπη σας με πράξεις που θα εκπλήξουν το ταίρι σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, δεν αποκλείεται να δώσετε στην ερωτική σας σχέση δεσμευτική εξέλιξη. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξει νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οτιδήποτε κινιόταν στο παρασκήνιο της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα αποκαλύπτεται μόνο για το συμφέρον σας, η μέρα φωτίζει το κομμάτι εκείνο που έχει να κάνει με πισώπλατες κριτικές και μαχαιρώματα από πρόσωπα που επιβουλεύονται την δικαίωση, την χαρά και την ευτυχία σας. Μην εμπιστεύεστε τους καλοθελητές που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την καρδιά σας από το ταίρι σας, αφουγκραστείτε με προσοχή την διαίσθηση και το ένστικτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα θα σας ανοίξει δρόμο σταθερής σχέσης, άμεση θα είναι η στάση σας, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα προσεγγίσετε με ώριμες προθέσεις. Η ευθύτητα και η αμεσότητα σας θα κλείσουν αρνητικές υποθέσεις, οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα έχουν αίσια κατάληξη. Σε ξαφνική και εντελώς απρόοπτη στιγμή θα σας θυμηθεί ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, θα λάβετε πρόταση που θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δεν αρκεί μόνο φίλοι Καρκίνοι να ποντάρετε σε πάσης φύσεως καινούρια ξεκινήματα, χρειάζεται απαραίτητα να εξετάσετε αν μια πρόταση στην δουλειά σας είναι συμφέρουσα και ωφέλιμη για την πρόοδο σας, αν μια ερωτική γνωριμία ταιριάζει στα γούστα και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ζυγίστε λοιπόν σήμερα τις επιλογές και τις αποφάσεις σας, πράξτε με ισορροπημένη και ήρεμη διάθεση, συζητήστε με το ταίρι σας τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες της καρδιάς σας, κάντε μια νέα, ουσιαστική αρχή στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε και να βρείτε την ερωτική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Σήμερα θα επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εξωτερική σας εμφάνιση, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να τραβήξετε τα βλέμματα. Καταφθάνει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Βάλτε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους και κάντε τους πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον αγαπητοί Λέοντες, η μέρα ευνοεί οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα έχετε δρομολογήσει στην καθημερινότητά σας, αρκεί να εξετάσετε όλες τις συμφέρουσες για εσάς παραμέτρους και να μην επιλέγετε με παρορμητικότητα και ενθουσιασμό, αλλά μόνο με σταθερά βήματα και σοφές κινήσεις. Συζητήστε σοβαρά με το ταίρι σας για το αύριο της σχέσης σας, χωρίς να πιέζετε εξελίξεις και αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η μέρα θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και ερωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Αξιοποιήσετε το ερωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να βιώσετε δυνατά αισθήματα έλξης και αγάπης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι πολύ πιθανό φίλοι Παρθένοι από σήμερα να δρομολογηθούν καινούριες εξελίξεις και γεγονότα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, τέτοια που θα σας αναγκάσουν να ακυρώσετε οποιοδήποτε σχέδιο και πλάνο είχατε οργανώσει από το παρελθόν. Δώστε μεγάλη προσοχή και τεράστια βάση στις επιλογές και τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον, εξετάστε αποκλειστικά το συμφέρον σας, μην επενδύετε σε φρούδες υποσχέσεις και ψεύτικους όρκους ακόμα και στην συναισθηματική σας ζωή. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, συμφιλιωτική και ειρηνική η συμπεριφορά σας. Όμορφες συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις θα φέρουν νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Θερμή θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να βελτιώσετε τις ερωτικές επαφές και σχέσεις σας. Πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα καταφέρει να αναστατώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις, προμηνύεται ευχάριστη γνωριμία μελλοντικής πορείας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δράστε άμεσα από σήμερα αγαπητοί Ζυγοί στον τομέα της καθημερινότητας που αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, η μέρα βοηθά να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, ενώ ταυτόχρονα να επενδύσετε σε καινούρια σχέδια και πλάνα για το μέλλον. Η συντροφικότητα και η αμοιβαιότητα του άλλου σας μισού, είναι θερμοί υποστηρικτές οποιασδήποτε δικής σας προσπάθειας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ειλικρίνεια στις ερωτικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Η απογοήτευση θα σας εγκαταλείψει μια και καλή, σε αυτό θα συμβάλει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δράστε άμεσα από σήμερα αγαπητοί Ζυγοί στον τομέα της καθημερινότητας που αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, η μέρα βοηθά να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, ενώ ταυτόχρονα να επενδύσετε σε καινούρια σχέδια και πλάνα για το μέλλον. Η συντροφικότητα και η αμοιβαιότητα του άλλου σας μισού, είναι θερμοί υποστηρικτές οποιασδήποτε δικής σας προσπάθειας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ειλικρίνεια στις ερωτικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Η απογοήτευση θα σας εγκαταλείψει μια και καλή, σε αυτό θα συμβάλει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Χρειάζεστε περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τα ταλέντα σας σήμερα φίλοι Τοξότες, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, συζητήστε με τον άνθρωπο που συντροφεύει την ζωή σας τις σκέψεις και τις επιλογές σας, συμβουλευτείτε την καρδιά σας για μια σημαντική, ερωτική πρόταση, μην επιτρέπετε στα νεύρα και τον θυμό σας να ελέγχουν τις αποφάσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης θα επιλέξετε σχετικά με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Με αποφασιστικό τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργια μέθοδο επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να φέρετε ισορροπία και σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση. Άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας θα υπάρξει επάνω σε τυχαία συνάντηση, θα σας δοθεί ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι προσωπικές σας επιθυμίες και τα επαγγελματικά σχέδια που κάνετε για το μέλλον αγαπητοί Αιγόκεροι, γεμίζουν χαρά και επιτυχία. Δρομολογείστε νέες κοινωνικές γνωριμίες, καινούριες ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, οι αδέσμευτοι μην χάνετε τις ευκαιρίες να φλερτάρετε με ένα εξαιρετικό ειδύλλιο, κάτι πολύ όμορφο μαγνητίζει ερωτικά τις αισθήσεις σας, οι ζευγαρωμένοι αναθερμάνατε τον δεσμό σας με τρυφερότητα, με στοργή και ζεστασιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε ερωτικό δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν  το ερωτικό σας μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προβληματίστε θετικά σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, πως αν κάνετε μικρά αλλά σταθερά βήματα, τότε σίγουρα θα αποκομίσετε τα οφέλη από την δουλειά σας και την προσωπική σας καταξίωση στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή. Σιγουριά και αισιοδοξία είναι απαραίτητα συστατικά της συμπεριφοράς και της στάσης σας απέναντι στα διλήμματα και τις αμφιβολίες που μαστίζουν τον δεσμό σας, οι αδέσμευτοι ριχτείτε στην μάχη του φλερτ, μια νέα γνωριμία μαγνητίζει την προσοχή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σταθερότητα θα υπάρξει στα συναισθήματα σας αλλά και τους στόχους σας. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Ξαφνικά συμβάντα θα φέρουν νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν αισιοδοξία στη σκέψη και στη καρδιά σας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη τη στερέωση μόνιμου ερωτικού δεσμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην γίνεστε ανυπόμονοι και επίμονοι σήμερα φίλοι Ιχθύες για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες και οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις, χαλαρώστε και εξετάστε με προσεκτικό και λεπτομερή τρόπο τα γεγονότα και τις καταστάσεις που επηρεάζουν την δουλειά και την προσωπική σας ζωή, κάντε ένα νέο ξεκίνημα στον δεσμό σας, διώχνοντας την μιζέρια και την στασιμότητα από την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη ακόμα και από τον φιλικό σας κύκλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη ερωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμή ερωτική συνάντηση ευχάριστης κατάληξης!