Παλαιό Φάληρο: Πολύ κοντά στη σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ» οι Αρχές

Κοντά στη σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ φαίνεται πώς βρίσκεται η Αστυνομία, ύστερα από την καταγγελία της 34χρονης που έπεσε θύμα του σε πάρκο στο Παλαιό Φάληρο.

151
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Σοκάρει η υπόθεση του «βιαστή με τα τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο που βίασε μία 34χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου ενώ προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μία ακόμα 24χρονη εισβάλλοντας στο αυτοκίνητό της. Τη στιγμή που η αστυνομία τον αναζητά, ένα βίντεο – ντοκουμέντο βλέπει τη φως της δημοσιότητας.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν κοντοκουρεμένο με καστανό χρώμα μαλλιών, λευκής επιδερμίδας άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, ύψους 1,65-1.70, εύσωμο και με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ σχήματος βραχιολιού στο δεξί του χέρι.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας αυτός προσέγγισε την 34χρονη στις 4:00 το πρωί σε πάρκο δίπλα στη λεωφορείου, όπου η άτυχη κοπέλα περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της στα Σπάτα. Μετά τον βιασμό δεν τράπηκε σε φυγή αλλά προσέγγισε ξανά το θύμα για του ζητήσει το κινητό του τηλέφωνο, με το λόγο ότι «ήθελε να γίνει η κοπέλα του».

Η εκτίμηση από τις Αρχές είναι ότι ο άνδρας διαμένει κάπου στα Νότια Προάστια. Ωστόσο οι έρευνες δεν περιορίζονται στο Λεκανοπέδιο, καθώς, επειδή έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα, πιθανότατα ο δράστης να έχει φύγει από την Αττική. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στη συλλογή υλικού από κάμερες, που θα μπορούσαν να είχαν καταγράψει το πρόσωπό του. Επίσης, γίνεται προσπάθεια συσχέτισης του περιστατικού με άλλα συμβάντα σεξουαλικών επιθέσεων, καθώς ο τρόπος δράσης του δείχνει άτομο που μπορεί να έχει επαναλάβει την πράξη.

Πολύ κοντά στη σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ είναι οι αστυνομικοί. Ο δράστης έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου έγιναν οι δύο επιθέσεις. Στα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει ανάλυση του υλικού και έχει απομονωθεί το πρόσωπο του βιαστή.  Έτσι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους πολύ καθαρές εικόνες του δράστη κι αυτό βοηθά πολύ στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σημειώνεται ότι για να συλληφθεί θα πρέπει να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Βάσει της περιγραφής που δόθηκε από την 34χρονη, ο άντρας μιλούσε άπταιστα ελληνικά και το χαρακτηριστικό του είναι ένα τατουάζ με δύο δαχτυλίδια στο μπράτσο του.

Με την υπόθεση του “δράκου” του Παλαιού Φαλήρου ασχολήθηκε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” το βράδυ της Παρασκευής. Ένα τηλεφώνημα προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό, με την Αγγελική Νικολούλη να προσπαθεί να διαχειριστεί την ταραχή της προκειμένου να μην ακουστεί τίποτα στον τηλεοπτικό “αέρα”.

Η παρουσιάστρια ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο ζήτησε από τους συνεργάτες της να δείξουν ξανά την εικόνα με το τατουάζ του βιαστή.

«Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο» εξήγησε η Αγγελική Νικολούλη στους τηλεθεατές.