Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/10)

147

Σήμερα η επιστροφή του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Δίας συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του βγαίνει από το ζώδιο του Κριού και περνά στην 29η μοίρα των Ιχθύων. Ο Δίας θεωρείται παραδοσιακός κυβερνήτης αυτού του ζωδίου και το να βρίσκεται «σπίτι» του είναι μία καλή αστρολογική συγκυρία. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αλλαγή της θέσης του Δία είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα φίλοι Κριοί είναι πιθανό να σας αναγκάσουν να ταξιδέψετε με τις σκέψεις σας στο προσωπικό και συναισθηματικό σας χθες, να αναπολήσετε σημαντικές στιγμές από την επαγγελματική σας πορεία, να φέρετε στο μυαλό σας την επανασύνδεση που περιμένετε. Κάντε δυναμικές και σοφές επιλογές, ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα σημαντικά και ουσιαστικά θέματα της σχέσης σας και όχι με τις ανούσιες εκρήξεις με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αναλαμβάνετε δυναμική δράση, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις, με αυθορμητισμό θα πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι σκέψεις, οι εικόνες και οι επιθυμίες σας γίνονται περισσότερο ενθουσιώδεις, ώριμες και σαφείς αγαπητοί Ταύροι και είναι πολύ πιθανό να αποστομώσουν τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες των κοντινών σας ανθρώπων και των συναδέλφων σας. Είναι μια ιδανική ημέρα για να επιβάλλετε τις απόψεις, τις ιδέες και τα εσωτερικά σας θέλω και να κερδίσετε την αποδοχή και την καταξίωση που προσδοκάτε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας, επιστρατεύοντας περισσότερη διπλωματία και επικοινωνιακή ευλυγισία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε δυναμικά βάζοντας φραγή σε τυχόν αναστολές. Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ξεμπλοκάρει στάσιμες καταστάσεις, ουσιαστικά θα προκύψει άνοιγμα για καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κινηθείτε φίλοι Δίδυμοι με περισσότερη συναδελφικότητα, αισιοδοξία και ομοψυχία, παίρνοντας κοινές αποφάσεις με τους συνεργάτες και τα οικεία σας άτομα, έτσι ώστε να υπάρξουν θετικές, ευχάριστες ανατροπές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είστε δραστήριοι, έξυπνοι και ευρηματικοί, εκμεταλλευτείτε την μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες οι αδέσμευτοι με μια καινούρια γνωριμία, για να αγκαλιάσετε το άλλο σας μισό με έντονο πάθος και αφοσίωση οι ζευγαρωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες ερωτικές αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και ερωτικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης, είτε με καινούργιο άτομο, είτε με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δώστε σήμερα τις προσωπικές, επαγγελματικές μάχες που προγραμματίζετε εδώ και καιρό αγαπητοί Καρκίνοι και δρέψτε τους καρπούς των κόπων σας, είτε αυτοί αφορούν στην δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Οργανωθείτε και επενδύστε στο κοφτερό σας μυαλό και την ευστροφία της σκέψης σας, επικεντρωθείτε στις μικρολεπτομέρειες και τις ανάγκες του δεσμού σας που δημιουργούν αποστάσεις με το ταίρι σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξη σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως ερωτική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες ερωτικές αποκαλύψεις. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα σας δώσει το έναυσμα να ξανασκεφτείτε την προοπτική της επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επενδύστε σήμερα φίλοι Λέοντες στην εξυπνάδα, την ευστροφία σας και το κοφτερό σας μυαλό, για να δημιουργήσετε τις ευνοϊκές προϋποθέσεις στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή για να ευοδωθούν οι φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνετε για το κοντινό μέλλον. Είναι μια άκρως ερωτική ημέρα για τους αδέσμευτους, για να φλερτάρετε επιτυχημένα με το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι, απολαύστε την τρυφερότητα και την δοτικότητα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες ερωτική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Παίρνετε απόφαση να πλησιάσετε πρώην ερωτικό σας ταίρι, μιλήστε με ειλικρίνεια θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Αξιοποιήστε τις θερμές σας διαθέσεις, εκδηλώστε την έλξη σας, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα θετικής κατάληξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γίνεστε περισσότερο μεθοδικοί και πρακτικοί σήμερα φίλοι Παρθένοι, δημιουργείτε κλίμα σταθερότητας και αξιοπιστίας στο περιβάλλον που κινείστε, συνεργάζεστε άριστα με τους συναδέλφους και τον ερωτικό σας σύντροφο, επιδιώκετε την ισορροπία και την γαλήνη στην συναισθηματική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πιθανό να ευνοήσει ένα δημιουργικό σας σχέδιο να πάρει σάρκα και οστά, να βοηθήσει σε μια συζήτηση με το ταίρι σας για να παρθούν κοινές, σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για νέα αρχή, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εκδηλωθείτε με απελευθερωμένο τρόπο χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Εσείς που είστε σε σχέση, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε ερωτικοί, ξεκάθαροι και ειλικρινείς, θα τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα φλερτάρετε και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σας περιμένει μια άκρως δραστήρια και δημιουργική μέρα αγαπητοί Ζυγοί. Η μέρα φωτίζει τις καινούριες σας ιδέες και τις επιδιώξεις σας για το άμεσο επαγγελματικό και προσωπικό σας μέλλον, φέρνοντας την επιτυχία και την χαρά στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση του παρελθόντος, μια επανένωση που περιμένετε είτε με επικοινωνία, είτε με συνάντηση, γι’ αυτό μην αιφνιδιαστείτε, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τα γεγονότα τερματίζουν τη στασιμότητα σας, έρχονται εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Οι άμεσες εκδηλώσεις σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, ανοίγεται πορεία δεσμού. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης, δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα είσαστε αρκετά αποδοτικοί στην δουλειά σας και πολύ παραγωγικοί σε ιδέες, προτάσεις και φιλοδοξίες που μπορούν να βρουν ανταπόκριση και υποστήριξη από τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα φίλοι Σκορπιοί. Σκέφτεστε αποκλειστικά και μόνο την ουσία μιας κατάστασης που σας απασχολεί στην συναισθηματική σας ζωή, γίνεστε περισσότερο ώριμοι από ποτέ, για να αντιμετωπίσετε τυχόν λάθη, προβλήματα ή μπερδέματα που ταλαιπωρούν τον δεσμό σας, κερδίζοντας το στοίχημα με τον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, θα καταφέρετε να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο ερωτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα αγαπητοί Τοξότες γιατί παρουσιάζονται ευκαιρίες μπροστά σας που δεν είχατε υπολογίσει με κερδοφόρο για σας και τους στόχους σας αποτέλεσμα. Να έχετε αισιοδοξία και να είστε ευχάριστοι με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, με την δημιουργικότητα και την φραστική σας ευγλωττία, είναι σίγουρο πως ο ερωτικός σας σύντροφος παραδίνεται άνευ όρων στην φλογερή λίμπιντο και τον αισθησιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και ανανεωμένοι. Θα έχετε τη διάθεση για αλλαγές, ποικιλία θα αναζητήσετε στην ερωτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι ερωτικές σας διαθέσεις θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Διαπρέπετε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι σε ένα σοβαρό και σημαντικό θέμα που αφορά κυρίως στην δουλειά σας και την κοινωνική σας καθημερινότητα, αποκτάτε την στήριξη και την συμπαράσταση συναδέλφων και αγαπημένων σας προσώπων, ισχυροποιείτε τη θέση σας στο περιβάλλον που κινείστε. Βρείτε μόνιμη λύση στα προβλήματα και τις δυσκολίες που μαστίζουν την ερωτική σας ζωή, βάλτε έντονα χρώματα πάθους, χαράς και συντροφικότητας στον δεσμό σας, απομακρύνετε την γκρίνια και τις εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με ζωτικότητα δυναμισμός και ενέργεια θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα ένωσης ή και επανένωσης. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γίνεστε αρκετά εγκρατείς και ισορροπημένοι στην επικοινωνία σας σήμερα φίλοι Υδροχόοι με τους συνεργάτες και με τις διαπροσωπικές σας επαφές. Αποκτάτε περισσότερη υπευθυνότητα στην δουλειά σας, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή, συζητάτε με έντιμη και ειλικρινή διάθεση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια υπέροχη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, εσείς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα. Θα τα ξανά βρείτε με το πρώην ταίρι σας, σε προσωπικό ραντεβού θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, μεταξύ σας θα σημειωθούν θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ασχοληθείτε αγαπητοί Ιχθύες με οικονομικά και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δείτε περισσότερο με την λογική και τον ρεαλισμό σας τα ζητήματα που σας απασχολούν με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με μια σημαντική σας προσωπική σχέση και απαλλάξτε τη ζωή σας από διλήμματα και σύνθετες παγίδες. Αφιερώστε χρόνο και χώρο από τον εαυτό σας για να διευθετήσετε τις αδικίες και τα παράπονα με το ταίρι σας, χωρίς να εκρήγνυστε και να υπερβάλλετε, ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Ανοίγεται προοπτική ερωτικής σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας ίσως και εξτρίμ προσωπικότητας.