Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/10)

123

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και το τρίγωνο της με το Δία στον Κριό.

Η Σελήνη από το πύρινο ζώδιο του Τοξότη θα συναντήσει το Δία λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Κριού και αυτή είναι μία όψη που υπόσχεται εύνοια και τύχη. Σήμερα δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως κάποιες καταστάσεις που δεν πίστευες πως θα εξελιχθούν με ευκολία, θα δώσουν πολύ θετικά δείγματα ή θα βελτιωθούν ξαφνικά και απροσδόκητα! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσέξτε λίγο περισσότερο την συμπεριφορά και τον τρόπο που εκφράζεστε σήμερα φίλοι Κριοί, η όψη της ημέρας ίσως σας κάνει περισσότερο εριστικούς και εκνευριστικούς στα κοντινά πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, είτε γιατί θέλετε να πετύχετε εδώ και τώρα τους στόχους σας, είτε γιατί αξιώνετε από τον ερωτικό σας σύντροφο μια υπόσχεση που ακόμα δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει. Μεταφέρετε την παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας στις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών ερωτικών προδιαγραφών, που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού και οι περεταίρω επαφές θα εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους. Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεδιαλύνετε το ομιχλώδες ερωτικό τοπίο. Καταφθάνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα πρέπει να είσαστε αρκετά συντηρητικοί σήμερα αγαπητοί Ταύροι στα θέλω και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να μην ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε γιατί θα δημιουργηθεί αστάθεια στο ισοζύγιο εσόδων εξόδων, ρίξτε το βάρος και την προσοχή σας σε μια κοινωνική ή συναισθηματική σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον, μην κινείστε σε περιορισμένα πλαίσια στην ερωτική σας ζωή, κάντε έναν ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σας, ξεχάστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η μέρα θα σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εκφράστε τις ιδέες και τις απόψεις σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι χωρίς να φοβάστε αν θα απορριφθούν από τους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα, τακτοποιήστε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία οικονομικά ζητήματα που σας προβληματίζουν, κλείστε με ήρεμο και γαλήνιο τρόπο τις όποιες πόρτες του παρελθόντος δεν είναι πλέον χρήσιμες στο μέλλον. Διαπραγματευτείτε μια καθοριστική συμφωνία ή μια υπόσχεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ανταλλάσσοντας στιγμές ερωτικές ολοκλήρωσης, με έναν παντοτινό όρκο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε ερωτικά ζητήματα που αφήσατε στη μέση, συνεπώς θα επιδιώξετε ολοκλήρωση. Οι απελευθερωμένες κινήσεις σας, θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα, προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές ερωτικές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μην ξεσηκώνετε διαμάχες και αντιδράσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν και μην εγείρετε με την στάση και την διάθεσή σας τις κόντρες και τις αψιμαχίες στην καθημερινότητά σας. Η  όψη της ημέρας ίσως δημιουργήσει ένθερμες στιγμές με τους συνεργάτες και τους δικούς σας ανθρώπους που πιθανόν κρύβουν μια οριστική ρήξη σε μια σημαντική σχέση σας. Αποφασίστε σε ποια ζητήματα θα δώσετε προτεραιότητα και ποια είναι εκείνα που μπορούν να περιμένουν για λίγο ακόμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα φανείτε ψυχικά δυνατοί, δε θα υποκύψετε σε παγίδες ανασφάλειας. Απομακρύνονται οι απαισιόδοξες σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Έρχονται δυναμικές αποφάσεις, νέα πλάνα, και ένας καινούργιο πρόσωπο, που δε θα μείνει στα πλαίσια της απλής φιλίας. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ανοίξουν νέα ερωτικά ενδεχόμενα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η εκφραστικότητα και η γνησιότητά σας, είναι σίγουρο ότι μπορούν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνομιλητές σας σήμερα αγαπητοί Λέοντες, η όψη της ημέρας και η ένταση που εκπέμπουν οι πλανήτες είναι απαραίτητο να διοχετευθεί σε ευχάριστες και χαρούμενες εξελίξεις και όχι σε μάχες κατά μέτωπο με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Δείξτε κατανόηση και αποφασιστικότητα για να απομακρύνετε από τον δεσμό σας κάποια περίεργα και επαναλαμβανόμενα εμπόδια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Δυναμικές και αποφασιστικές πράξεις θα σημειωθούν από την πλευρά σας, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα ή εμπόδια καταλήγοντας στο να τους φέρετε στα νερά σας. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέα ερωτικής γνωριμίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η όψη της ημέρας φίλοι Παρθένοι θα ενθαρρύνει την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας σε γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν στην δουλειά σας, τις κοινωνικές επαφές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Υπερβολικά θερμά συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή αναπτύσσονται ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας, δείξτε μεγάλη προσοχή στις διαφορές που ήδη υπάρχουν, μην ερεθίζετε με τις απόψεις και τα θέλω σας πληγές που πρέπει να παραμείνουν κλειστές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει ανάγκη για αλλαγή στόχων. Ναι μεν θα προσπαθήσετε να σταθεροποιηθείτε ερωτικά, ωστόσο το μυαλό σας θα είναι στο πώς να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν ή που δεν μπορούν να ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Σήμερα η μέρα σας θα κυλήσει με γεγονότα που θα προκύψουν κυρίως από δικές σας πρωτοβουλίες. Θα σας γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, προσεγγίστε το, δε θα βγείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή στα θέματα εκείνα που αφορούν τη συνεννόηση και την συγκαταβατικότητα σας προς τους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα. Διαλύστε με επιμέλεια και συνέπεια τα σύννεφα που υπάρχουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, χαλαρώστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας επιστρατεύοντας μεθοδικότητα στις κινήσεις σας και διπλωματικότητα στην επικοινωνία με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την ερωτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας, στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Πριν περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις ή υποσχέσεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Βάλτε υψηλούς στόχους σήμερα φίλοι Σκορπιοί στην επαγγελματική καριέρα και τις κοινωνικές σας επαφές, μην διστάζετε να εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας για να πάρε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή. Διαβάστε τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από τις λέξεις του ερωτικού σας συντρόφου και είναι βέβαιο πως θα γευτείτε χαρά και ικανοποίηση για τα θέλω και τις επιθυμίες σας, δείξτε την προθυμία σας για ουσιαστικές αλλαγές στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η  όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη φόβους και ανασφάλειες. Περνάτε σε τολμηρές πράξεις, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να αφήσετε τη συμβατική ζωή και να βγείτε στο κυνήγι νέων ερωτικών περιπετειών. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την προσοχή ενός ατόμου που θα σας φανεί ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα αγαπητοί Τοξότες γιατί παρουσιάζονται ευκαιρίες μπροστά σας που δεν είχατε υπολογίσει με κερδοφόρο για σας και τους στόχους σας αποτέλεσμα. Να έχετε αισιοδοξία και να είστε ευχάριστοι με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, με την δημιουργικότητα και την φραστική σας ευγλωττία, είναι σίγουρο πως ο ερωτικός σας σύντροφος παραδίνεται άνευ όρων στην φλογερή λίμπιντο και τον αισθησιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα τονώσουν την ερωτική και σεξουαλική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ουσιαστική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν ερωτική στασιμότητα ή μονοτονία. Για τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους που είστε σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το ταίρι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για σας δε θα΄ ναι μόνο καλή, θα είναι υπέροχη, γιατί με τη σημερινή όψη, θα νοιώθετε γεμάτοι αισιοδοξία. Μετά από καιρό βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά και όχι μόνο. Θα έχετε ευχάριστα νέα από την εργασία σας. Νέοι συνεργάτες θα κάνουν τη δουλειά σας παιχνιδάκι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί, προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις σε θέματα επανασύνδεσης. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό σημείο, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε στους ερωτικούς σας διαλόγους. Αν επιλέξετε την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σε συζήτησή σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε την εξέλιξη εκεί που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα συμβάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τη σημερινή μέρα θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Επαφές που θα έχετε στην εργασία σας, θα είναι πολύ ευνοϊκές για σας. Ακόμη, νέα ξεκινήματα ευνοούνται σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλευτείτε το, για να ανανεωθείτε και να κάνετε πράγματα, τα οποία έχετε αναβάλει για αρκετό διάστημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να θέσετε στόχους, κυρίως σε θέματα που αφορούν τη μελλοντική ερωτική σας πορεία. Εστιάστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα δείτε πως η μέρα θα σας δημιουργήσει τα κατάλληλα ανοίγματα για να προσεγγίσετε και να επιτύχετε. Νέα γνωριμία θα προκύψει, ωστόσο εσείς που είστε σε σχέση, προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις, η όψη της ημέρας θα σας φέρει μπερδέματα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, εντάσεις και ίντριγκες μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και καυγάδες. Αλλά και στα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε τη λήψη οριστικών αποφάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θέματα δέσμευσης θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσει το μέλλον της σχέσης σας. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε τη σταθερότητα, στόχος σας θα είναι η βελτίωση και η δημιουργική εξέλιξη. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν. Για τους ερωτικά μόνους έρχονται νέα ενδεχόμενα, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε.