Επιμελητήριο Πιερίας: Δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες δωρεά στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας

182

Χατζηχριστοδούλου: “Στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα που δίνουν με αυταπάρνηση οι αστυνομικοί μας”

Τζήμας: “Η δωρέα αυτή καθιστά ακόμα πιο αξιόμαχη την ομάδα ΔΙ.ΑΣ”

 

Στη διάθεση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας βρίσκονται από  χθες Τετάρτη 26 Οκτωβρίου δύο καινούργιες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, δωρεά του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Στο πλαίσιο λιτής τελετής ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου παρέδωσε τα κλειδιά των δικύκλων στον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, Ταξίαρχο Γιώργο Τζήμα.

“Σήμερα δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από το χρέος μας. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον αγώνα που δίνει η Αστυνομική μας Διεύθυνση” ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναγνωρίζοντας την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν τα στελέχη της με τελευταίο παράδειγμα την πρόσφατη βράβευση οκτώ αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Πιερίας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο κ. Χατζηχριστούλου υπογράμμισε ακόμη την αποτελεσματική αστυνόμευση της περιοχής και ειδικά του κέντρου όπου στεγάζονται εκατοντάδες επιχειρήσεις σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν, τα τελευταία χρόνια, περιστατικά κλοπών σε αυτές.

“Είμαστε περήφανοι για την Αστυνομία μας” κατέληξε.

“Ως επικεφαλής των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο και προσωπικά τον πρόεδρό του για τη δωρεά των δύο δίκυκλων μοτοσυκλετών οι οποίες θα τοποθετηθούν στο Α.Τ Κατερίνης και συγκεκριμένα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ και θα ενταχθούν άμεσα στο στόλο, καθιστώντας την ομάδα αυτή ακόμα πιο αξιόμαχη και παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στους επιβαίνοντες αστυνομικούς. Η δωρεά αυτή αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελείται στο νομό Πιερίας και ενδυναμώνει το ηθικό το αστυνομικών προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο” σημείωσε από την πλευρά του ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και πρόσθεσε ότι αυτή η κίνηση αυτή του Επιμελητηρίου αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Αστυνομία δεν είναι μόνη της στο δύσκολο αγώνα που κάνει για την πάταξη της εγκληματικότητας. 

Μάλιστα ο κ. Τζήμας βράβευσε τον κ. Χατζηχριστοδούλου αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του τη διαχρονική στήριξη και την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών.

Τις ευλογίες του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου μετέφερε ο εκπρόσωπός του, πατέρας Ευάγγελος Γιαννίκης.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου Διονύσης Φόλιος, η εκπρόσωπος της βουλεύτριας Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκούφα, Όλγα Καπαγιαννίδου, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, Γ. Γραμματέας του δήμου Κώστας Λιακόπουλος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πιερίας Χρήστος Λένος, ο Διοικητής του Α.Τ Κατερίνης  Βασίλης Τσιάκας, ο Διοικητής του Γ’ Λιμενικούς Τμήματος Σκάλας Κατερίνης κ. Θεμιστοκλής Αδαμίδης, ο πλοίαρχος Ευάγγελος Κουκοδήμος, μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας κ.α