Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/10)

115

Σήμερα ​το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη στους Διδύμους.

Ο κυβερνήτης της επικοινωνίας θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου το Θεό του πολέμου και της δράσης, κάτι που δείχνει πως η ημέρα θα είναι γεμάτη με πράγματα, συναντήσεις, συνομιλίες αλλά και έντονες εναλλαγές συναισθημάτων. Ίσως να υπάρξουν πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως προτίμησε να στρέψεις την ενέργειά σου σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε ωφελούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τη σημερινή μέρα ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε και να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Κάντε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας όπως να κάνετε μια νέα σχέση ή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας και σιγά-σιγά να τα πραγματοποιήσετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μέρα για να βγείτε με την παρέα σας ή να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί η σημερινή όψη, θα τονωθεί η ανάγκη σας για κυριαρχία και κατάκτηση, δε θα υπάρξει στην σκέψη σας ενδεχόμενο υποχώρησης ή συμβιβασμού. Θα να περάσετε δυναμικά στην επίτευξη των στόχων σας, θα δώσετε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Εσείς θα είστε αυτοί που θα αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κατεύθυνση που θέλετε να οδηγηθείτε. Έρχονται τυχερές συμπτώσεις, σήμερα θα προκύψει καινούργια γνωριμία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τη σημερινή μέρα, μην κάνετε προγραμματισμούς στην εργασία σας, γιατί δε θα δείτε αποτέλεσμα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν σε όποια προβλήματα και εμπόδια έχετε αυτό το καιρό. Ανοίξτε τη κάρδια σας και μιλήστε ανοιχτά στα θέματα που σας απασχολούν. Θα έχετε κάποια μικροπροβλήματα στην ερωτική σας σχέση, αλλά θα ξεπεραστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη αυτή τη φορά η καρδιά σας θα έχει τη διάθεση να βγει μπροστά και να ρισκάρει, σας φανερώνω πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Μια τολμηρή σας κίνηση θα βρει άμεση ανταπόκριση, έρχεται νέο ερωτικό ξεκίνημα δυνατών προδιαγραφών. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αναστατώσει σκέψη, καρδιά και λογική. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας και θα δείτε πως η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τη σημερινή μέρα, θα είστε κεφάτοι και ενθουσιασμένοι για το μέλλον. Οι σχέσεις με τον/τη σύντροφό σας και άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, θα προκαλούν σε σας ισχυρά συναισθήματα αγάπης αυτό το διάστημα. Κάντε σχεδία για το μέλλον, κάντε όνειρα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Από την άλλη πλευρά, θα θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, θα βρείτε λύσεις, θα τερματίσετε εμπόδια. Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν αντιστάσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σας, ωστόσο αν παραμείνετε σταθερά στις απόψεις και στα θέλω σας, τότε η επιμονή σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε ενδιαφέρον στο γοητευτικό πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνιση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τη σημερινή μέρα, η αισιοδοξία που θα έχετε θα είναι πολύ μεγάλη. Διάφορες αλλαγές στη καθημερινότητά σας συμβαίνουν και η επαγγελματική σας σταθερότητα θα εξαρτηθεί από τις φιλοδοξίες και τις ικανότητές σας. Άτομα από το παρελθόν σας θα εμφανιστούν ξαφνικά για καλό σκοπό. Επίσης, άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι κοντά σας σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη σας φέρνει πρόταση για νέο ερωτικό ξεκίνημα που εκ των πρότερων σας φανερώνω που δεν πρόκειται να έχει απογοητευτική ή αρνητική κατάληξη. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις προτάσεις του, στα λόγια του θα υπάρξει ειλικρίνεια. Φανείτε τολμηροί και δραστικοί, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τη σημερινή μέρα, η καλοπέραση δε τελειώνει ποτέ για εσάς. Πάρτι, βόλτες και πολλά ξενύχτα με τη παρέα σας υπόσχονται νύχτες αξέχαστες για εσάς. Οι αποχρώσεις του ερωτικού κόκκινου συναναστρέφονται με τον ερωτισμό σας. Αν είστε σε σχέση, ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σας για το ταίρι σας φουντώνει. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ήρθε ο καιρός να ανοίξετε την πόρτα σε έναν νέο έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστικότητα δύναμη και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η σημερινή όψη. Περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας για συμβιβασμούς, αυτή τη φορά θα είναι πολύ ισχυρό το πείσμα σας, στόχο θα έχετε να περάσετε το δικό σας, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική επιμονή. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι θα προκύψει συναισθηματικό και ερωτικό ξέσπασμα, που ναι μεν θα φέρει εντάσεις, αλλά στο τέλος θα βάλει τα πράγματα σε τάξη τερματίζοντας τον χωρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τη σημερινή μέρα, θα μιλήσετε με τα δικά σας άτομα, που θα είναι στο πλευρό σας σε όποια προβλήματα έχετε αυτό το καιρό. Θα σας ανακουφίσουν και εσείς δε θα αγχώνεστε πια. Καλό θα ήταν να μην κάνετε πολλές σπατάλες αυτό το διάστημα, για πράγματα τα όποια αργότερα θα τα θεωρήσετε περιττά. Με τον/τη σύντροφό σας θα κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα για να γίνει η καθημερινότητα σας πιο διασκεδαστική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τολμηρή ίσως και κάπως ανυπότακτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, τερματίζετε κουραστικές ερωτικές υποθέσεις και παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα σας ανοίξει δίοδο νέας ερωτικής σχέσης. Σε απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εκπλήξετε πρόσωπο που θα σας δει με θερμό ερωτικό μάτι. Έρχονται απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει αμοιβαίος έρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τη σημερινή μέρα, θα κάνετε καινούρια πράγματα για να σας αλλάξει η βαρετή καθημερινότητά σας. Μιλήστε με άτομα που εκτιμάτε και ξέρετε ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμα σε προβλήματα που μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα. Τώρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα για καλό σκοπό. Ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδία σας και περάστε στιγμές χαράς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αισιόδοξες και ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, σβήνετε τα παλιά λάθη, ξεχνάτε παρελθοντικές αποτυχίες και αποκτάτε νέους στόχους. Αυτή τη φορά θα έχετε την ψυχική δύναμη να κυνηγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας παροτρύνω να ρισκάρετε θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε καινούργιο νόημα στη ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τη σημερινή μέρα, θα γίνουν κάποια καινούργια ξεκινήματα για να γίνει πιο διασκεδαστική η καθημερινότητά σας. Κάποια πρόσωπα θα επηρεάσουν και θα αναταράξουν τις σχέσεις σας με το/τη σύντροφό σας. Μην αφήνετε να μπαίνουν άτομα, που κάνουν κακό σε εσάς και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Στο προσκήνιο έρχεται τώρα η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού συνδυασμένου με δουλειά. Ακόμη, συγγενικά πρόσωπα είναι στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν σε όποια εμπόδια συναντάτε αυτόν τον καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη αναστολές και αναβολές, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και μεθοδευμένη τακτική. Σε συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικό κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, θα τερματίσει τις λανθασμένες υποψίες δίνοντας νέα προοπτική στη σχέση σας. Για τους ερωτικά μόνους η ανάγκη σας για νέο ερωτικό ξεκίνημα θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τη σημερινή μέρα, θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Ο δυναμισμός σας είναι έντονος, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το για να ξεκινήσετε ένα νέο project στην εργασία σας. Ο ερωτισμός και το πάθος σας για το σύντροφό σας θα είναι έντονος. Από την άλλη πλευρά, θα ξεφύγετε από ό,τι δεν είναι ικανοποιητικό για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα βγει στην επιφάνεια η αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα τολμήσετε να κάνετε βήμα επανασύνδεσης και δε θα λάβετε απόρριψη. Απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, δεχτικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν. Σε προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική ανατροπή που θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τη σημερινή μέρα, οι στενοί σας φίλοι και η οικογένειά σας είναι μαζί σας και σας στηρίζουν σε όποιο πρόβλημα υπάρχει αυτό το διάστημα. Η στήριξη από αυτά τα άτομα φαίνεται να είναι πολύτιμη για εσάς. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα δε θα πάνε όπως τα είχατε υπολογίσει. Θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, θα γίνουν αυθόρμητες και θερμές εξομολογήσεις. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις αποφάσεις σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αποφασιστικές κινήσεις. Προσοχή να μην τσακωθείτε με το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξουν ζητήματα υπεροχής και κυριαρχίας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τη σημερινή μέρα, ήρθε η ώρα για να κάνετε τις αλλαγές που τόσο καιρό δεν πραγματοποιούσατε. Ανανεωθείτε και κάντε νέα πράγματα, που τα απολαμβάνετε. Ο αυθορμητισμός και η ελευθερία που θα έχετε σήμερα, θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Προσέξτε όμως τα χρήματα σας. Μη τα σπαταλάτε σε άσκοπες αγορές, που δεν έχετε ανάγκη. Ακόμη, θα κάνετε τα πάντα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε τον δυναμισμό και την διάθεση να διεκδικήσετε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει ή να τονώσει την ερωτική σας ζωή. Θα σας εξουσιάσει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στο κατεστημένο της σχέσης σας, δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Με Αποφασιστικό τρόπο θα πλησιάσετε και θα ανοιχτείτε σε πρόσωπο που από καιρό έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τη σημερινή μέρα, θα συναναστραφείτε με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, η οικογένειά σας θα είναι εκεί για να σας στηρίξει. Στην ερωτική σας σχέση ενδεχομένως να υπάρξουν καυγάδες και ζήλιες αυτό το διάστημα. Καλό θα ήταν να κρατάτε καλά κρυμμένα τα μυστικά σας. Σε περίπτωση παράλληλης σχέσης, θα υπάρξουν ερωτικές εκπλήξεις αυτήν την περίοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ατίθαση θα είναι η καρδιά σας, η παρορμητικότητα σας θα βρίσκεται στα ύψη, η έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε πράξεις εκτός ορίων. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα φέρει διαφοροποιήσεις στον τρόπο σκέψη σας, σήμερα θα δοκιμάσετε να αλλάξετε στάση ζωής.