Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας : αυτοψία από κοινού με τον Δήμαρχο Κατερίνης στο σχολικό συγκρότημα του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

162

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/10/2022 η προγραμματισμένη από προηγούμενη συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας με τον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κώστα Κουκοδήμο, αυτοψία στο σχολικό συγκρότημα του 2ου ΕΠΑ.Λ. και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κατερίνης. Ο Δήμαρχος Κατερίνης μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας Μιχάλη Ντελή και την Γεν. Γραμματέα της Ε.Λ.Μ.Ε. Φανή Ζιώγα ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια και στους λοιπούς χώρους των δύο σχολικών μονάδων από τους Διευθυντές των δύο σχολείων, ενημερώθηκαν διεξοδικά και διαπίστωσαν, κατά τη διάρκεια λειτουργίας των σχολείων, τα κτηριακά και λειτουργικά προβλήματά τους.

Στην αυτοψία ήταν παρών και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θανάσης Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Μετά το πέρας της αυτοψίας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Δημάρχου Κατερίνης, του Προέδρου και της Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. με τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές των σχολείων, καθώς και με μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑ.Λ. και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κατερίνης κατά την οποία συζητήθηκαν οι εναλλακτικές προτάσεις για την επίλυση των ζητημάτων.

Τέλος, έγινε συζήτηση με τις σχολικές καθαρίστριες του συγκροτήματος για τα εργασιακά θέματα που αντιμετωπίζουν