Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/10)

102

Σήμερα η νέα Σελήνη/μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στη δεύτερη μοίρα του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο συναισθήματα, ανάγκες και όλα αυτά τα οποία βρίσκονται «κάτω από το χαλάκι» όλο αυτό το διάστημα. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα και μία γενικότερη ανασφάλεια σχετικά με τις εξελίξεις σε διάφορους τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση στον οικονομικό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους στόχους σας, ανανεώνεστε και διαφοροποιείτε. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις ρουτίνας, μην ανακόψετε τις τολμηρές διαθέσεις που θα έχετε, στοχεύστε και να είστε σίγουροι πως θα επιτύχετε. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την τύχη σας, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ή σχέσης, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε δυνατή διαίσθηση, εμπιστευτείτε το προαίσθημα σας. Λόγια που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα χτυπήσουν ευαίσθητη χορδή στην καρδιά σας, η συγκαταβατικότητα που θα δείξετε θα αποτελέσει γέφυρα ένωσης. Σήμερα θα τακτοποιήσετε δύσκολα θέματα δίνοντας οριστικές λύσεις, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όρεξη για δράση θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια σας. Εσείς που είστε σε αναζήτηση ερωτικής σχέσης πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν. Ηρεμία, ισορροπία και αισθησιασμός θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποστασιοποιηθείτε. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θερμή θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, θα κυνηγήσετε τη νέα ευκαιρία και να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιτυχημένη η επαγγελματική τακτική που θα εφαρμόσετε, η επιλογή μιας συνεργασίας σας θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως προσοδοφόρα. Στον ερωτικό σας τομέα, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε πρόσωπο που δε θα αντισταθεί στη γοητεία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα απαλλαγείτε απ’ ένα συναισθηματικό βάρος κατόπιν μιας θερμής συζήτησης που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό. Φεύγουν ανασφάλειες και απαισιόδοξες εικασίες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία, αφεθείτε στα γεγονότα των τυχαίων συμβάντων θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη. Ενθουσιασμό θα νιώσει η καρδιά σας στο άκουσμα της εξομολόγησης που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν λύσεις ή αλλαγές, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις τόσο για επαγγελματικά ζητήματα όσο και για ερωτικά. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξει καινούργια ερωτική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η επικοινωνία σας θα είναι θερμή, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποκύψει στο ερωτικό σας ταπεραμέντο, η γοητεία του δε θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε. Ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε οι επαφές σας θα πάρουν πολύ γρήγορα ερωτική διάσταση. Ετοιμαστείτε για ξαφνικό ξεκίνημα σταθερής σχέσης!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα. Θα σας γίνει πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Προχωρήστε στο νέο ξεκίνημα που θα σας ανοιχτεί, δε θα υπάρξει απογοητευτικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό σας τομέα σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, σήμερα θα γνωριστείτε με το κατάλληλο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα αναζητήσετε νέο ερωτικό ξεκίνημα, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέση που πλέον έχει κάνει τον δημιουργικό της κύκλο. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, οι ερωτικές σας επαφές θα κλείσουν με επιτυχημένη κατάληξη. Ανέμελη και η ερωτική θα είναι η στάση σας δε θα απορρίψετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η όψη της ημέρας, σας φέρνει ελπιδοφόρα συμβάντα και νέα ανοίγματα. Συζήτηση με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Μια συνάντηση θα αποτελέσει αρχή ουσιαστικών αλλαγών που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεστε, αν χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα τολμήσετε να προσεγγίσετε, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον ένα καινούργιο πρόσωπο. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα γοητευτικό άτομο θα ανοίξει δίοδο νέας ερωτικής σχέσης, έρχεται ερωτική προοπτική μελλοντικής εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεστε, αν χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα τολμήσετε να προσεγγίσετε, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον ένα καινούργιο πρόσωπο. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα γοητευτικό άτομο θα ανοίξει δίοδο νέας ερωτικής σχέσης, έρχεται ερωτική προοπτική μελλοντικής εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αισθαντικούς διορατικούς και εξωστρεφείς. Τις συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι θα καταφέρετε να τις κλείσετε με ισορροπία συνεννόηση και ουσιαστικές υποσχέσεις. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από σήμερα αποκτάτε νέους στόχους, η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας, θα εδραιώσει το κύρος σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες  επαγγελματικές σας ιδέες. Στον ερωτικό σας τομέα, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, υπάρχει πρόσωπο που αναμένει την προσοχή σας. Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα παραμελήσετε το αγαπημένο σας ταίρι, δείξτε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, σήμερα με σωστή κρίση θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα σας πλησιάσει με τολμηρή πρόταση, κατά πάσα πιθανότητα θα τη δεχτείτε χωρίς αναστολές. Σήμερα- θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για επανασυνδέσεις ή για νέες γνωριμίες, εκδηλώστε τη θερμή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, εμπνευσμένες και καινοτόμες θα είναι οι ιδέες σας. Θα περάσετε σε παράτολμες πράξεις, δεν θα φοβηθείτε τα επαγγελματικά ρίσκα. Με επιτυχία θα κλείσετε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, αρκετά εφευρετική θα είναι η τακτική σας σε θέματα που σας πιέζει ο χρόνος και οι προθεσμίες. Σήμερα με τις προτάσεις σας θα καταφέρετε να βγείτε εκτός ρουτίνας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα θελήσετε να δώσετε τέλος σε ανιαρές καταστάσεις ή σχέσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βάλετε μπρος για νέο ερωτικό ξεκίνημα. Με τις κινήσεις σας και τις επιλογές σας θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από πιεστικές συνθήκες ή στάσιμες ερωτικές σχέσεις. Έρχονται συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, βραδινή ώρα θα προκύψει αιφνιδιαστική ερωτική συνάντηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέες διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ανούσιες. Απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας, την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητα σας, φεύγουν τυχόν αναστολές περνάτε σε προτάσεις. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Η μέρα θα σας βοηθήσει να ελευθερώσετε την ερωτική σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο που ήδη γνωρίσετε θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα σας ανοιχτεί ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά. Τώρα αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει. Στον ερωτικό σας τομέα, με καινούργιο πρόσωπο ξεκινάτε νέες περιπέτειες!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι ερωτικές σας ενέργειες και επιλογές θα φέρουν ουσιαστικές ανατροπές. Με δυναμικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν, ξεμπερδεύετε με πιέσεις και καταναγκαστικές δεσμεύσεις. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης με νέα γνωριμία. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δε θα να κρύψει την έλξη του για εσάς.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές λύσεις. Βγαίνετε από διλλήματα, τώρα περνάτε στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις επανασύνδεσης, τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο, θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, ανέμελοι και διαισθητικοί. Απελευθερωμένο ερωτισμό θα αναζητήσετε στις προσωπικές σας επαφές, αυτή τη φορά θα εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που αισθάνεστε. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα αποτελέσουν ερωτική πρόκληση που δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξει άνοιγμα να περάσει καινούργιο ερωτικό πρόσωπο στη ζωή σας.