Θωμάς Αναστασιάδης : Καταιγισμός δελτίων τύπου, ανακοινώσεις υποψηφίων και οσονούπω ασφαλτοστρώσεις …

136

Έργα που ΘΑ μπούνε σε πρόγραμμα, ΘΑ εγκριθούν, ΘΑ χρηματοδοτηθούν και τέλος ΘΑ υλοποιηθούν, παρουσιάζονται από την Διοίκηση Κουκοδήμου ως «Οριστικές λύσεις», ως «πεπραγμένα».  Μόνο που 3,5 και πλέον χρόνια τώρα, αυτή η διοίκηση δεν μπόρεσε να προχωρήσει ούτε τα έργα που παρέλαβε έτοιμα από την προηγούμενη διοίκηση, στο στάδιο του τελευταίου ΘΑ, δηλαδή της υλοποίησης.

Και ενώ όλος ο πλανήτης συζητάει για την ενεργειακή κρίση, η Κεντρική Ένωση Δήμων καταθέτει προτάσεις για την αντιμετώπισή της, εμείς εδώ στον Δήμο Κατερίνης κινδυνεύουμε να χάσουμε το έτοιμο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχειακού Μεγάρου αξίας 2.850.000€!!!

Αντί ουσίας και δουλειάς, παρακολουθούμε φωτογραφίες με ανακοινώσεις υποψηφίων!

Οι «μεταγραφές» και νέοι υποψήφιοι, είναι το μεγαλύτερο «έργο» που έχει επιδείξει η διοίκηση και πράγματι, γιατί χρειάζονται πολλές εργατοώρες για τόσα ραντεβού και φωτογραφίσεις. Μάλλον η μη τήρηση των υποσχέσεων στα προηγούμενα στελέχη του κ. Κουκοδήμου, τον ανάγκασε να τους αντικαταστήσει με νέους υποψηφίους που έχουν λάβει νέες υποσχέσεις…

Σε λιγότερο από 1 χρόνο, θα έχουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στα θετικά των εκλογών είναι ότι θα δούμε να γίνονται κάποιες ασφαλτοστρώσεις. Θα δούμε επίσης μεγάλη συμμετοχή στις κοινωνικές εκδηλώσεις από πρόσωπα της διοίκησης που επι 3,5 χρόνια αγνοούσαμε την ύπαρξή τους.

Σε λιγότερο από 1 χρόνο, οι Δημότες θα κλείσουν αυτήν την παρένθεση της ανικανότητας και θα δώσουν την δυνατότητα να διοικήσουν άνθρωποι που έχουν στόχο να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ για τον Δήμο!

Ανθρώπους που ζουν ΓΙΑ τον Δήμο και όχι ΑΠΟ τον Δήμο.

 

Αναστασιάδης Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ