Ηράκλειο – Επίθεση με καυστικό υγρό: Άφαντη για τρίτη ημέρα η 38χρονη – Κάμερες «έπιασαν» την 38χρονη

134

Άφαντη παραμένει τρίτη ημέρα η 38χρονη από την Κρήτη που επιτέθηκε στον εν  διαστάσει  σύζυγό της με καυστικό υγρό.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr, αναφέρουν ότι έχουν ελεγχθεί σπίτια συγγενών και φίλων στην περιοχή του Ηρακλείου -ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές εκτιμούν πως η 38χρονη δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη και περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως αμέσως μετά από την πράξη της κάλεσε κάποιον από το κινητό της, πιθανότατα για να την παραλάβει.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η γυναίκα, που σε συνομιλίες με δημοσιογράφους είχε δηλώσει ότι θα παρουσιαστεί στις Αρχές τη Δευτέρα μετά από συνεννόηση με το δικηγόρο της, δεν έχει εμφανιστεί προσώρας, υποστηρίζοντας ότι «φοβάται για τη ζωή της».

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τη γυναίκα σε όποιο πιθανό σημείο θα μπορούσε να έχει βρει καταφύγιο.

Τις κινήσεις ωστόσο της 38χρονης την ημέρα της επίθεσης έχει καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, στο υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία δεν φαίνεται η γυναίκα να κάνει χρήση του κινητού της τηλεφώνου.

«Φορούσε μια φούστα και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και από τον τρόπο που κινούνταν φαινόταν να θέλει να απομακρυνθεί γρήγορα από το σημείο» αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

«Ίσως κατευθύνθηκε προς το λιμάνι, που είναι το πιθανότερο ή να ανέβηκε το δρόμο με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας. Αναζητούμε κάμερες και σε άλλα σημεία» κατέληξε αρμόδια πηγή.

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 36χρονου

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από την επίθεση.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη εν διαστάσει σύντροφό του σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό, το οποίο προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του 36χρονου.