Αικατερίνεια 2022: «Ο Γέρος του Μοριά» με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ στα “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ”

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου & ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη

238

Ο Κολοκοτρώνης ξεδιπλώνει την ζωή του στον Τερτσέτη για να γράψει την αυτοβιογραφία του. Με φοβερές εντάσεις μιλάει για όλη την πορεία της ζωής του αλλά και όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν την επανάσταση. Γελάει, θυμώνει, κλαίει, χορεύει κι όταν πεθαίνει, ο Τερτσέτης με ένα συγκλονιστικό μονόλογο κλείνει το έργο. Μια παράσταση μεστή, θεατράλε, που οι ιστορικές αναφορές δεν αποδυναμώνουν την θεατρική δομή της.

Ένα έργο για όλες τις ηλικίες μιας και ο θεατής βλέπει να ξεδιπλώνεται μπροστά του όλη η επανάσταση που ήταν ο σταθμός του Ελληνικού κράτους.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος

Συντελεστές

Κολοκοτρώνης: Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Τερτσέτης: Γιώργος Τριανταφύλλου

Σκηνικά – Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Μουσική: Κώστας Μπίγαλης

Σημείωση: Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των θεατών διατίθενται προσκλήσεις. Κάθε άτομο θα μπορεί να λάβει μέχρι δύο (2) ατομικές προσκλήσεις, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ειδικότερα:

Η διανομή των δωρεάν προσκλήσεων θα γίνεται στο Κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη, θα ξεκινήσει από σήμερα και θα διαρκέσει έως την εξάντλησή τους ως εξής: Τρίτη 25/10 & Τετάρτη 26/10 από τις 20:30 έως τις 21:30. Πέμπτη 27/10 έως Κυριακή 30/10 από τις 16:30 έως τις 21:30.