Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/10)

153

Σήμερα ​η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Ήλιος και Αφροδίτη θα μπουν σχεδόν ταυτόχρονα στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, καταδεικνύοντας πως αυτή η ημέρα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο οι ανάγκες κάθε είδους (συναισθηματικές, πρακτικές, οικονομικές) θα βρίσκονται σε προτεραιότητα, καθώς θα κάνουν ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία τους. Δώσε προσοχή στον οικονομικό τομέα καθώς ξεκινά μία περίοδος η οποία θέλει συνετές κινήσεις και συνετά έξοδα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσέξτε φίλοι Κριοί σήμερα τα λόγια φίλων ή συναδέλφων που μπορεί να σας παραπλανήσουν και να σας οδηγήσουν ηθελημένα ή αθέλητα, σε λάθος συμπεράσματα και παρεξηγήσεις. Βάλτε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους για το εγγύς μέλλον, σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας στην δουλειά και στις συναισθηματικές σας επαφές, οργανώστε τα βήματά σας στην σχέση σας, αναζωπυρώστε την φλόγα της αγάπης και του πάθους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοιχτεί ερωτικά, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε έναρξη σχέσης. Ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, δε θα βάλετε φρένο στις αισθήσεις σας. Έρχονται έντονες ερωτικές εξελίξεις που θα αποτελέσουν βάση νέας ερωτικής αρχής, αλλάζουν τα δεδομένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η μέρα αγαπητοί Ταύροι σας προτρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες και τους κόπους σας στην δουλειά σας, προκειμένου να καρπωθείτε την ευημερία και την καταξίωση που δικαιώνεστε. Μην πεισμώνετε με τα μικροπράγματα και τις λεπτομέρειες γύρω σας και μην γίνεστε ισχυρογνώμονες και απαιτητικοί με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, χαλαρώστε, ηρεμήστε και αποβάλλετε το συναισθηματικό βάρος, συζητώντας με το ταίρι σας με ρομαντική και τρυφερή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει αποτελεσματική κατάληξη. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε πεδίο δράσης. Εσείς που είστε σε σχέση ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι αποκτάτε ακόμα μεγαλύτερη παρορμητικότητα και ενθουσιασμό για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε καθοριστικές επιλογές πάνω σε συναισθηματικά θέματα που αφορούν τον δεσμό σας και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μην ανεβάζετε τους τόνους και μην ζητάτε κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σας προσφέρει την δεδομένη στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, απελευθερωμένη θα κάνει τη στάση σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε. Η εξομολόγηση ενός προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, ελέγξτε την τάση που θα έχετε για ελευθερία και ανεξαρτησία. Για τους άνευ σχέση, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μην βιάζεστε να τακτοποιήσετε σήμερα όλες τις εκκρεμότητες που σας περιμένουν στην δουλειά σας αγαπητοί φίλοι Καρκίνοι, μην αδημονείτε να γίνουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη, οργανωθείτε και δράστε με υπομονή και διαλλακτικότητα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους οικείους και τους συνεργάτες σας. Εξερευνήστε τον πλούτο των συναισθημάτων του άλλου σας μισού με σχολαστικότητα και τρυφερότητα, αφεθείτε στην στοργή, τη θαλπωρή και τη δοτικότητα της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, επιθυμία σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με στόχο να βγείτε από την ερωτική στασιμότητα, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Εσάς που είστε χωρίς σχέση θα σας δοθεί άνοιγμα για νέο ερωτικό ενδεχόμενο, με ελκυστικό πρόσωπο θα συνομιλήσετε, η περεταίρω εξέλιξη θα βρίσκεται στο χέρι σας. Εσείς που είστε σε δεσμό θα θελήσετε να περάσετε σε στάδιο ακόμα πιο σταθερό ίσως και δεσμευτικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια έντονη ημέρα αγαπητοί Λέοντες και στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που κινείστε, αλλά και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, να προσέξετε ιδιαίτερα τις πλάγιες κινήσεις και τις προκλήσεις, να μην ανταποκριθείτε στα κακόβουλα σχόλια με θυμό και νεύρα. Αντιδράστε με ηρεμία και πραότητα σε μια έκρυθμη συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην διακινδυνεύετε την ενότητα και την αγάπη του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε την επιθυμία να νιώσετε ελεύθεροι, να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και αντιδραστική στάση. Θα πάρετε αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη σας παρακινεί να οργανώσετε με επιτυχία τα πρακτικά θέματα της ζωής σας φίλοι Παρθένοι, να επιδιώξετε να πάρουν σάρκα και οστά τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα και οι στόχοι που έχετε βάλει για το μέλλον. Μην παρασύρεστε από τις απόψεις και τις γνώμες των οικείων σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει για όσα θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας, ακούστε τους χτύπους της καρδιάς σας και δείξτε συγκαταβατικότητα στις επιθυμίες του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει τον δυναμισμό σας, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς. Ειλικρινής και αποκαλυπτικός διάλογος που θα ανοίξετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει κατάληξη ένωσης, αν υπάρχει χωρισμός το αποτέλεσμα θα είναι επανασύνδεση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα ανοίξετε προσωπική κουβέντα με καινούργιο πρόσωπο, από τις διαθέσεις σας θα εξαρτηθεί αν θα γίνει έναρξη σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ασχοληθείτε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί με οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το σπίτι σας, την οικογένεια, έναν έμπιστο φίλο, το ταίρι που σας ενδιαφέρει, αποδείξτε με λόγια και πράξεις πως μπορείτε να αφιερωθείτε σε έναν σημαντικό σκοπό, δείξτε την φροντίδα και την στοργή σας στα οικεία σας άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Ενδιαφερθείτε για τις μικρές αλλά τόσο ουσιαστικές ανάγκες του δεσμού σας, μην θεωρείτε την αγάπη δεδομένη στην σχέση σας, τροφοδοτείστε την ερωτική σας ζωή με πάθος και δοτικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε. Γοητευτικό πρόσωπο θα σας αναστατώσει ερωτικά, ενδέχεται να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός. Σήμερα δε θα σκοντάψετε σε αναστολές, δυναμική θα είναι η στάση σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Εσείς που είστε σε δεσμό, θα σταθεροποιήσει την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα μπορούν να πιάσουν τόπο οι ευχές σας φίλοι Σκορπιοί, για αυτό προσέξτε τι παρακαλάτε να συμβεί, τι θα θέλετε να προκύψει στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή, τι επιθυμεί η καρδιά σας να γίνει στην ερωτική σας καθημερινότητα. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε με το αισθησιακό σας φλερτ μια νέα, τρυφερή γνωριμία, μαγνητίστε το ενδιαφέρον ενός εξαιρετικού ειδυλλίου, οι ζευγαρωμένοι δεχτείτε την φροντίδα και την τρυφερότητα του ερωτικού σας συντρόφου, κάτι πολύ όμορφο έχει να σας ομολογήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα είστε προσιτοί, αυθόρμητοι και αρκετά εκδηλωτικοί. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι η ιδανική ημέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, για να κάνετε διακανονισμούς σε οφειλές και τυχόν χρέη, να συμβουλευτείτε ένα ανώτερο πρόσωπο για την πρόοδο της δουλειάς σας, να πάρετε διορία για μια υπόθεση που σας απασχολεί. Εκμεταλλευτείτε αγαπητοί Τοξότες την εύνοια της τύχης που είναι με το μέρος σας, για να συζητήσετε με το ταίρι σας ένα σημαντικό θέμα που δημιουργεί προβλήματα και αποστάσεις στον δεσμό σας, κάντε προσεκτικές κινήσεις έχοντας πίστη στα ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας, θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ερωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η όψη της ημέρας φίλοι Αιγόκεροι, είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις σε επικοινωνιακά θέματα με τους συναδέλφους και τα οικεία σας άτομα, ενώ αν επιστρατεύσετε την διπλωματία και τους  ευγενικούς σας τρόπους, τότε κάθε επιθυμία και ανάγκη σας μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν. Αν δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, αν βρίσκετε εμπόδια στην σχέση σας, ρίξτε τους τόνους και μην υψώνετε απροσπέλαστα τείχη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε απ περιορισμούς και συμβιβαστικές συνήθειες, με ουσιαστικές πράξεις θα αλλάξετε τα ανιαρά ερωτικά σας δεδομένα. Σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε την αντιδραστικότητα σας, για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε καθημερινή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι οι επαφές σας να πάρουν ερωτική έκταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προβάλλετε αγαπητοί Υδροχόοι τις ιδέες και τα πιστεύω σας στους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα, δηλώστε την παρουσία σας σε μια κοινωνική εκδήλωση, εξωτερικεύστε τα δημιουργικά ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες. Η όψη της ημέρας αποδεσμεύει τις βαθιές, συναισθηματικές σας επιθυμίες, τονίζει τις ουσιαστικές και πρακτικές σας ανάγκες, φορτίζει αισθησιακά την ατμόσφαιρα στον δεσμό σας, δημιουργεί κλίμα συντροφικότητας στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε, και θα εκδηλωθείτε. Αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η διάθεση σας, καταφθάνουν απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα θα βρεθείτε οικειοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας ενδεχομένως να αποδειχτεί μοιραία. Είναι πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας καινούργιος έρωτας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική μακροχρόνιου δεσμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δίνετε σήμερα την εντύπωση στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν πως είσαστε διαθέσιμοι και πρόθυμοι να συζητήσετε μόνο τα σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, αισθάνεστε λίγο απόμακροι από την πολυκοσμία και τον θόρυβο, επιθυμείτε την ηρεμία στην ερωτική σας ζωή και την απόλυτη ισορροπία των συναισθημάτων σας. Οι αστρολογικές κλήσεις των πλανητών, προτείνουν να ελέγξετε τα λόγια και τις πράξεις σας, να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, να ρίξετε νερό στο κρασί σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμική πρόταση θα έχετε από το πρώην ταίρι σας, δεχτείτε το ραντεβού που θα σας συζητηθεί, η κατάληξη θα είναι επανένωση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι παίρνετε την απόφαση να βγείτε από την αδράνεια, η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα θα σας κάνει δεχτικούς στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Με καινούργιο πρόσωπο θα συνομιλήσετε, αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σταθερή σχέση.