Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/10)

159

Σήμερα το ταυ-τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης που βρίσκεται στην Παρθένο, του Άρη στους Διδύμους και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Σελήνη, Άρης και Ποσειδώνας εμπλέκονται σε ένα σύνολο δυσαρμονικών όψεων, κάτι που καθιστά την ημέρα ιδιαίτερη και απαιτητική. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες των υποχρεώσεων και των ζητημάτων που έχεις να φέρεις εις πέρας, καθώς οι παρανοήσεις αλλά και οι εξαπατήσεις καραδοκούν. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες συμφωνίες ή για την επίτευξη ενός μεγάλου σχεδίου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως δεν σας είναι τόσο εύκολο σήμερα φίλοι Κριοί να παραδεχτείτε στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα κάποια σφάλματα ή απροσεξίες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, ωστόσο κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση στις επιλογές και τις αποφάσεις σας, για να ισορροπήσει μια περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην καθημερινότητά σας. Μην υπερβάλλετε στους χειρισμούς σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε ανεκτικότητα και κατανόηση στις επιθυμίες του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις. Σήμερα ευχάριστες αναμνήσεις θα έρθουν στη σκέψη σας, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να μιλήσει ή να συναντηθεί μαζί σας. Θερμές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε δεσμό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η μέρα σήμερα αγαπητοί Ταύροι, είναι ευχάριστη για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κόντρες στο περιβάλλον που κινείστε, εδραιώνοντας με σοβαρότητα και σταθερότητα την ευτυχία και την χαρά στον δεσμό σας. Αν επιστρέψατε από κάποιο ταξίδι, η νοσταλγία και οι εικόνες που ζήσατε αναστατώνουν τις σκέψεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, η στάση του θα είναι θετική, δε θα νιώσετε καμία απολύτως απογοήτευση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, καλοδεχτείτε το άτομο που θα σας πλησιάσει, πίσω από την τυπική του στάση θα κρύβετε ερωτικό ενδιαφέρον. Ευαισθησία και κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, σήμερα  θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα και θα δείτε πως θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι περιττό να προσπαθείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα φίλοι Δίδυμοι με υπερβολικές περιγραφές και επιδεικτικές συζητήσεις. Δείξτε την χαρά και την ευτυχία σας με το πλατύ χαμόγελο και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αφήστε την γοητεία και την ευγλωττία σας οι αδέσμευτοι να θαμπώσουν μια νέα γνωριμία, ενώ οι ζευγαρωμένοι κάντε πράξεις που θα φέρουν την σιγουριά και την ισορροπία στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας, θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια παρελθοντικά σας ζητήματα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Σήμερα συζητήσιμη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε χωρίς αναστολές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, έρχεται απρόσμενη γνωριμία με πρόσωπο οικείας και θερμής συμπεριφοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, σας προειδοποιούν αγαπητοί Καρκίνοι να μην γίνεστε φορτικοί και επίμονοι με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες σε σημείο που μπορεί να επιβαρύνει τους οικείους σας και τους συνεργάτες σας. Μην το παρακάνετε στα λόγια με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην περιμένετε να σας προσφέρει την δεδομένη στιγμή περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας δώσει, χαλαρώστε και ηρεμήστε στην ζεστασιά και την τρυφερότητα της σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, απρόοπτες επαφές θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ελπιδοφόρα θα αποδειχτεί η συνάντηση που θα έχετε με ερωτικό πρόσωπο. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα στρώσουν το έδαφος για αρχή σταθερής ερωτική σχέσης. Τώρα θα ξεκινήσετε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης. Εσείς που αιωρείστε ερωτικά, κάντε το τολμηρό βήμα να περάσετε σε διεκδικήσεις, προσεγγίστε με αμεσότητα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα φίλοι Λέοντες, ξεπεράστε την ονειροπόληση και τις θύμησες για τις ευχάριστες ημέρες που βιώσατε και επαναφέρετε τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις, χωρίς να πιέζετε τα εσωτερικά σας θέλω. Αποκτήστε το πάνω χέρι στην ερωτική σας ζωή, ξαναβρείτε τους ήρεμους και ισορροπημένους ρυθμούς στον δεσμό σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα φλογερά και αισθησιακά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως αισθησιακό, μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε δεν θα σας απογοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σπαταλήστε λίγο περισσότερο χρήμα και προσωπικό χρόνο σήμερα από τα καθιερωμένα φίλοι Παρθένοι για τον εαυτό σας και για τα πρόσωπα που αγαπάτε, η ανάγκη σας να κάνετε πάσης φύσεως αγορές είναι αρκετά μεγάλη, για αυτό το λόγο εκτονωθείτε χωρίς να κάνετε υπερβολικές κινήσεις και έξοδα. Η ήρεμη επιμονή και η υπομονή σας για να κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή ανταμείβεται, η ευτυχία και η χαρά συντροφεύουν την σχέση σας, ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες στην αγκαλιά του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας σας φέρνει συναισθηματικό άνοιγμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλάζει στάση απέναντι σας. Κατόπιν ενός τυχαίου συμβάντος θα περάσει σε εξομολογήσεις, οι επαφές σας από εδώ και πέρα θα πάρουν ερωτική μορφή. Με λίγα λόγια προμηνύεται έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης με άτομο που το γνωρίζετε πολύ καλά. Αυθόρμητες εκδηλώσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μην δίνετε τόση μεγάλη σημασία στο φαίνεσθε των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων αγαπητοί Ζυγοί, όσο στην ουσία των πραγμάτων και των εξελίξεων που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, για να μπορείτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα συναισθημάτων να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να ισορροπήσετε τα ερωτικά σας θέλω και τις βαθιές σας επιθυμίες. Αφήστε τις πρωτοβουλίες σήμερα στο άλλο σας μισό, μην πιέζετε καταστάσεις να γίνουν εδώ και τώρα, μην τραβάτε το ήδη τεντωμένο σχοινί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, παρελθοντικές μνήμες θα κυριαρχήσουν στη σκέψη σας, σήμερα θα θυμηθείτε παλιές καλές ευτυχισμένες στιγμές. Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για να εκδηλώσετε τον ερωτισμός σας, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, διώξτε τις αναστολές, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα δώσει στην πραγματικότητα σας διαφορετική όψη και μορφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο φίλοι Σκορπιοί την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, ο λόγος σας μπορεί να γίνει κοφτερό μαχαίρι σε εκείνους που επηρεάζουν με αρνητικά σχόλια τα σχέδια και τα όνειρά σας και χρειάζεται να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις. Όσα πρόσωπα στηρίζουν τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και τις ψυχικές σας επιθυμίες, απολαμβάνουν το ενδιαφέρον, την φροντίδα και την προσοχή σας, η αγάπη και το πάθος σας ενώνουν με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας, σας φέρνει απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις που θα αλλάξουν την παραπέρα ερωτική σας πορεία. Έρχεται ερωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας ποτέ δεν υπήρξε απόρριψη. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, η επανένωση σας θα στηριχτεί σε καινούργιες βάσεις και δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν αγαπητοί Τοξότες, χρειάζονται αποφασιστικούς χειρισμούς και τόλμη για να διευθετηθούν, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ίσως ταρακουνήσει σήμερα τα σχέδια και τα πλάνα σας. Κάντε συναισθηματικά ανοίγματα οι αδέσμευτοι με μια νέα, τρυφερή γνωριμία, μην αφήνετε την ερωτική σας ζωή να τραυματίζεται από ανία και πλήξη οι ζευγαρωμένοι, χρωματίστε με την φλογερή λίμπιντο και την αφοσίωσή σας τις ιδιαίτερες στιγμές του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα και τις προτιμήσεις σας χωρίς τον φόβο της απόρριψης, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε χωρίς περιορισμούς. Καταφθάνουν θερμές συναισθηματικές αποκαλύψεις με πρόσωπο από το παρελθόν. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή αν θα προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έχετε στα χέρια σας δυνατά χαρτιά σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, για να μην σας ξεγελάσουν, για να αντιμετωπίσετε πάσης φύσεως αντιπαλότητα από συναδέλφους ή οικεία σας πρόσωπα, για να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες συνθήκες της δουλειάς σας, για να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του ερωτικού σας συντρόφου. Μην κάνετε υπερβολικά δοτικές κινήσεις στο ταίρι σας, κρατήστε επιφυλακτικότητα σε μια σημαντική συζήτηση που αφορά τρίτο διφορούμενο άτομο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναπτυχθεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει ερωτικές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά συμβάντα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας να ερωτευτεί και να αγαπήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιτρέψετε σε τυχόν αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Εμπιστευτείτε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε, προχωρήστε ανεπηρέαστοι απο παρελθοντικές αποτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν κρατάτε φυλαγμένο ένα σημαντικό μυστικό αγαπητοί Υδροχόοι, καλείστε σήμερα να το υπερασπιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις ακόμα και αν γίνετε γραφικοί με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Οι πλανητικές όψεις που σας επηρεάζουν, ίσως δημιουργήσουν πιέσεις στο περιβάλλον που κινείστε, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις κάτω από πίεση που δοκιμάζουν την διάθεση και τις αντοχές σας. Νιώστε την αγάπη και την συντροφικότητα του δεσμού σας, διώξτε την κατήφεια και τον θυμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει πορεία νέας ερωτικής αρχής, τώρα θα αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά παρελθοντικά γεγονότα. Με πρώην ερωτικό σας ταίρι ανοίγεται ολοκαίνουργια προοπτική. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε, σήμερα θα εκδηλωθείτε και θα σας βγει σε καλό. Έρχεται ερωτικό άνοιγμα με πρόσωπο που η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια διάρκεια, τα αισθήματα σας θα είναι ειλικρινά και αμοιβαία.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ψάχνετε παραπανίσιο χρόνο σήμερα φίλοι Ιχθύες για να χωρέσετε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για να ικανοποιήσετε ισάξια τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας άτομα, για να τα έχετε με όλους και με όλα καλά. Εξωτερικεύστε τις βαθιές επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, σκορπίστε απλόχερα την φροντίδα και την στοργή σας, χαλαρώστε και ηρεμήστε με την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμβαθύνετε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας, η συγκαταβατική σας στάση θα φέρει συμφιλιωτική κατάληξη, τώρα θα δοθεί οριστική λύση σε πρόβλημα που δημιουργούσε αρνητισμό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για όσους από εσάς βιώνετε χωρισμό, ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σας επανέρχεται με σοβαρές και ειλικρινείς βλέψεις.