ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ του Συλλόγου Αγροτών-Κτηνοτρόφων Κατερίνης “Η Δήμητρα”

156

Αγρότη, κτηνοτρόφε, μελισσοκόμε, αλιέα!

Όλοι μας βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δυσμενή θέση. Δεν ευθύνεται μόνο ο πόλεμος στην Ουκρανία ή η παγκόσμια ενεργειακή κρίση. Είναι γνωστές οι αιτίες και οι υπεύθυνοι, μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν τις βλέπουν.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!!

Πετρέλαιο 2€/λίτρο ενώ πανάκριβο ήταν και πριν τον πόλεμο και η Ελλάδα ήταν και παραμένει η μόνη χώρα χωρίς αγροτικό πετρέλαιο με μειωμένη τιμή…

Ζωοτροφές, λιπάσματα, λοιπά μέσα και εφόδια διπλασιάστηκαν.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ στους ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ…

Την ίδια στιγμή τα προϊόντα μας πουλιούνται σε πρωτοφανείς εξευτελιστικές τιμές κάτω από το κόστος παραγωγής είτε παραδίδονται στις βιομηχανίες και τους εμπόρους με το αίσχος των ανοιχτών τιμών χωρίς να ξέρουμε πόσο, πότε, και αν, θα πληρωθούμε.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ! (Έτσι κι αλλιώς και ο σανός πανάκριβος είναι)

Ανακοίνωσαν 60 εκ ευρώ για ενίσχυση στα λιπάσματα όταν φέτος η τιμή τους 2πλασιάστηκε και αυτά τα χρήματα καλύπτουν 3 σακιά λίπασμα στον καθένα.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ!

Δυναμώνουμε τους αγροτικούς συλλόγους. Με μαζικές κινητοποιήσεις απαιτούμε το δίκιο μας και αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας. Επιδιώκουμε τον κοινό βηματισμό με τους υπόλοιπους παραγωγούς του πλούτου, που αν και παράγουν τα πάντα δεν μπορούν να ζήσουν από τη δουλειά τους. Στον αγώνα έχεις θέση και είναι δική σου ευθύνη να το αποφασίσεις.

Όλοι στους δρόμους!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

 

Όλοι στο συλλαλητήριο στην AGROTIKA

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 22 Οκτώβρη
στις 10:30 πμ από την Πλατεία Ελευθερίας