Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (19/10)

124

Σήμερα ​το τετράγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ο Ήλιος θα συναντηθεί μέσω μίας δυσαρμονικής όψης με τον Πλούτωνα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απαισιοδοξία μέσα στην ημέρα καθώς και ανησυχία για ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε ένα κύκλο αρνητικών σεναρίων και υποθέσεων πάνω σε ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς αυτό θα «ρίξει» τη διάθεσή σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σε ριζικές αλλαγές θα σας ωθήσει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, καινοτόμες ιδέες θα απασχολήσουν τη σκέψη σας. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να αλλάξετε συνθήκες και δεδομένα. Προσοχή σε ευέξαπτες και αιχμηρές κουβέντες, ίσως να τερματίσετε οριστικά τις επαφές σας με πρόσωπα που νιώθετε πως δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στις κινήσεις σας και θα σας βγει σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απελευθερωμένο ερωτισμό θα έχουν οι κινήσεις σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Αν κινηθείτε αποφασιστικά θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση, σας θα είστε σε θέση να περάσετε σε διεκδικήσεις τόσο ερωτικές, όσο και επαγγελματικές ή οικονομικές. Εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις καιρικές συνθήκες της καρδιάς σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Από μια συνάντηση θα ξεκινήσουν συστηματικές επαφές που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής ερωτικής σχέσης. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, σας συμβουλεύω να απελευθερώσετε τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας, η έλξη θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Απελευθερωμένη και δυναμική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στη στασιμότητα και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε νέα εργασία. Συμφιλιωτικές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα καταφέρετε να κλείσετε με θετική κατάληξη τυχόν αρνητικά ερωτικά ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα πάρετε την τολμηρή απόφαση να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, είτε επρόκειτο για πρώην ταίρι, είτε για καινούργιο άτομο που προσφάτως γνωρίσατε. Τα γεγονότα θα φέρουν ανοίγματα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε ένα ελκυστικό άτομο θα εισβάλει στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ανατροπές στο σκεπτικό σας, τώρα θα νιώσετε ελεύθεροι και αισιόδοξοι, αποκτάτε έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Αποστασιοποιείστε από πρόσωπα και καταστάσεις που φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, ερωτική ή επαγγελματική. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες βασικές επιθυμίες σας και ταυτόχρονα να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Τα συμβάντα θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας βλέψεις, κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή με καινούργιο πρόσωπο. Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και πολύ θερμές συνομιλίες. Εσάς τους χωρισμένους, ένα συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, σε περίπτωση που κάνετε κίνηση επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ανοίγεται προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, αρπάξτε την χωρίς καθυστερήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Διορατική θα είναι η αντίληψη σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και εμπνευσμένες ιδέες, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Εσωτερικές ανησυχίες  θα κάνουν την εμφάνιση τους, τώρα θα πάρετε την απόφαση να μην υποκύψετε σε συμβιβασμούς και αναγκαστικές υποχωρήσεις, θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας με τρόπο δυναμικό και άμεσο. Ένα καινούργιο ερωτικό ενδεχόμενο ανοίγει νέους ορίζοντες στην πορεία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανό καινούργιο πρόσωπο να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Ενθουσιασμός και έντονος ερωτισμός θα σας διακατέχει, καταφθάνει συμβάν-έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, καλοδεχτείτε το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει. Σε απρόοπτη στιγμή θα κάνει την εμφάνιση του, το γοητευτικό του στυλ θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σας. Στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής, σας συμβουλεύω να μην κάνετε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει μεταστροφή στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει ερωτικές διαστάσεις. Ανοίγεται ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε έτοιμοι για νέες ερωτικές περιπέτειες, η ανάγκη σας να ξεφύγετε απ τα προκαθορισμένα θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Σήμερα θα επιχειρήσετε να τερματίσετε αδιέξοδες σχέσεις ή καταστάσεις, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε μια χαρά. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έρχονται αναθεωρήσεις, απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την επαγγελματική και οικονομική σας βελτίωση. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Θα καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, από σήμερα αλλάζετε στόχους και αποφάσεις, τώρα θα την κυνηγήσετε την τύχη σας, επιθυμία σας θα είναι να ανανεώσετε τη ζωή σας. Θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε τολμηρά και εκδηλωτικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε γι αυτό πράξτε αυθόρμητα, προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης, ξεκινά νέος κύκλος αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε ερωτικά. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, καταφθάνει συνεργασία που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σημαντικές αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζετε την πορεία των επαφών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα πάτε κόντρα σε οτιδήποτε σας δημιουργεί μονοτονία, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, με στόχο να οδηγήσετε την ερωτική σας ζωή σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, στις εκδηλώσεις σας δε θα υπάρξουν αναστολές. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε πιέσεις που ενδεχομένως να σας ασκήσει το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ανοίγεται δίοδος για να υλοποιήσετε κάποια πρωτοποριακά σας σχέδια. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να διατυπώσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Σήμερα θα καταφέρετε να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Ανταπόκριση θα βρείτε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, καταφθάνουν έντονες συναισθηματικές στιγμές που θα προκύψουν κυρίως από την απόφαση σας να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξει θερμή ερωτική συνάντηση, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν νέο ερωτικό ξεκίνημα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα ενέργεια και ερωτισμός, σήμερα θα τερματίσετε το στάσιμο, θα κατευθυνθείτε προς το διαφορετικό και το καινούργιο. Η μέρα σας θα είναι έντονη, να περιμένετε ευχάριστες ανατροπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καινούργια ενδεχόμενα σας φέρνει η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για άνοδο και εξέλιξη γεγονός που θα σας κάνει ριψοκίνδυνους και αποφασιστικούς. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές, αποκτάτε δυναμικό τρόπο δράσης, παραγκωνίζετε αναστολές και συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις. Όποιο καινούργιο άνοιγμα σας παρουσιαστεί δε θα έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για νέο ξεκίνημα, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε συναισθηματικά απελευθερωμένοι, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε πέρα των συνηθισμένων, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ριζοσπαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ευνοούνται οι δυναμικές αποφάσεις και τα τολμηρά βήματα. Η ερωτική σας γοητεία, θα φέρει ευχάριστα και αισιόδοξα αποτελέσματα στις προσεγγίσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τολμηροί θα είστε φίλοι μου Υδροχόοι, θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις βλέψεις και τους στόχους σας, σήμερα κάτι θα θελήσετε να αλλάξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποκτάται νέους στόχους και πρωτοποριακές ιδέες που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους με νέες επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να διαφοροποιήσετε και να αλλάξετε, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, κοινωνική η στάση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, επαναστατική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα κάτι παλιό θα τερματίσετε και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσετε. Θα στοχεύσετε στη μεγάλη αλλαγή, βασική σας επιθυμία θα είναι να αναζωογονηθείτε και να βρείτε αυτό που θα καταφέρει να σας συναρπάσει. Καινούργιο ερωτικό πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να χαράξετε νέα ερωτική πορεία.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ανανεωμένος και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με αισιοδοξία θα αποδεχτείτε τη νέα επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει. Η μέρα σας θα έχει εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαύγεια, έμπνευση και φαντασία. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα βρουν την απήχηση που αναμένετε, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Κρατήστε θετική στάση στις εξελίξεις που έρχονται, θα αποδειχτούν όλες υπέρ σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η εμφάνιση ενός πρώην ερωτικού προσώπου θα γυρίσει τη σκέψη σας πίσω στο παρελθόν, θα συνειδητοποιήσετε, θα αναθεωρήσετε, θα πάρετε την απόφαση να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την κατάληξη που δόθηκε στην ερωτική σας ζωή θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς , θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με αποτέλεσμα η μέρα σας να κλείσει με θερμό ραντεβού.