Κατερίνη: νέος εφιάλτης – 11χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε 30χρονος

218

Μία νέα καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας, αυτή τη φορά στην Κατερίνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού ηλικίας 11 ετών, η κακοποίηση έγινε το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, επικαλούμενο ρεπορτάζ στην εκπομπή “Check in στα Γεγονότα”, η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Ο φερόμενος ως δράστης την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία, όπου και την βίασε.

Όταν πέρασε αρκετή ώρα και το κορίτσι δεν είχε εμφανιστεί, η φίλη της πήγε στη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της 11χρονης αλλά και οι Αρχές.

Έπειτα από κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε, η 11χρονη εντοπίστηκε μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί.

Κάποιες ημέρες αργότερα η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.