Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και οι «Ολύμπιοι Κατερίνης»  τίμησαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

151

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στελέχη και αθλητές του ΓΑΣ «Οι Ολύμπιοι Κατερίνης» προκειμένου να της απονείμουν τιμητική πλακέτα, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, για την αμέριστη στήριξή της στο άθλημα της πάλης.

Πιο συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ο κ. Γεώργιος Καλαϊτζίδης, πρόεδρος των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης», ο προπονητής και ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής βετεράνων κ. Βασίλης Μπατάλας,  ο προπονητής  κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και οι αθλητές Ραφαήλ Γκίρνης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής, οι Πρωταθλητές Ευρώπης Αχιλλέας Χρυσίδης, Παντελής Πισσάκης και Χριστέλα Σκαμπαρδώνη και οι Πρωταθλητές Ελλάδος Αντώνης Αδάμου και Θεοφανία Σκαμπαρδώνη.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου  τους υποδέχθηκε με χαρά και συγκίνηση, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της σε όλους τους αθλητές αλλά και στους προπονητές και στη διοίκηση, που με σκληρή δουλειά, σωστή προετοιμασία, αγάπη και υποστήριξη φέρνουν σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πάλης, προβάλλοντας τον τόπο σε διεθνές επίπεδο και κάνοντας κάθε φορά τους Πιεριείς υπερήφανους.

Παράλληλα η κα Σοφία Μαυρίδου επεσήμανε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επενδύει στον αθλητισμό και πάντα στηρίζει τους συλλόγους, που προάγουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και διαδίδουν το μήνυμα του ´´ευ αγωνίζεσθαι´´».

Τα στελέχη του Γ.Α.Σ. ”Οι Ολύμπιοι Κατερίνης” ευχαρίστησαν την κα Μαυρίδου για τη συνάντηση και τη διαρκή της στήριξη, τονίζοντας ότι η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας πάντα με οδηγό το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει το σύλλογο, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια, ανάδειξη και προώθηση του αθλητισμού.