Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/10)

234

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη θα  βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα και από τη νέα της θέση  θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με κοινωνικές υποχρεώσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και επαφή με οτιδήποτε σου δημιουργεί θετικά συναισθήματα, είτε αυτό είναι ένα πρόσωπο είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες σας, θα βρείτε την ευκαιρία να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχτεί ένας οικονομικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Έρχεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σας φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα λύσει το μπερδεμένο κουβάρι, θα δοθούν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις και εξηγήσεις τερματίζουν αρνητισμούς και ανασφάλειες. Σήμερα θα πειστείτε πως δεν πρέπει να προκαθορίζετε τα γεγονότα, έρχονται εκπλήξεις και ανατρεπτικά συμβάντα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θετική θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας προς τους τρίτους θα είναι ελκυστική, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Στον ερωτικό σας τομέα για όσους από εσάς είστε σε σχέση, με το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, εσείς οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στην φροντίδα της οικογενείας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και συγκαταβατικούς. Εσείς οι ερωτικά μόνοι μην αρνηθείτε καμία πρόταση, η ευκαιρία που θα εμφανιστεί θα είναι ικανή να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία, φανείτε θετικοί στα νέα ενδεχόμενα. Εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή πάνω σε νέες βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα έχετε την αισιοδοξία να προβείτε σε καινούργια επαγγελματικά άλματα. Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναλάβετε επιχειρηματικά ρίσκα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα, σταματάτε πλέον να αγχώνεστε. Μια επαγγελματική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα έχετε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε ό,τι σας πιέζει, βάζετε τέλος σε συνήθειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη. Τυχαία συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δώσει νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία, προμηνύεται σχέση πάθους και δυνατής έλξης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, για επαγγελματικά θέματα δε θα κινηθείτε παρορμητικά, θα είστε σε θέση να ερευνήσετε και να μελετήσετε τα ενδεχόμενα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης και επανασύνδεσης. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς ερωτικά μόνοι θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες ικανές να ξεμπλοκάρουν τα αισθήματα σας, θα δοθεί ερωτική έκταση στις επαφές σας. Σήμερα θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα έσοδα σας, θα είστε επιρρεπείς στα έξοδα ίσως και στις επιπόλαιες αγορές. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δε θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από απαισιόδοξες σκέψεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε φιλικές παρέες, δε θα απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς που θέλετε να τερματίσετε την απογοητευτική ή καταπιεστική σχέση που διατηρείτε, τώρα θα νιώσετε τη δύναμη να περάσετε σε ανάλογες ενέργειες. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ερωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας γνωρίζει πολύ καλά, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις καταφέρνοντας να κερδίσει τελικά το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις. Σήμερα δύσκολα θέματα θα κατανοήσετε, σκοτεινά σημεία θα διαλευκανθούν, απρόσμενες πληροφορίες θα σας ανοίξουν τα μάτια. Διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, αποδεχτή θα γίνει μια πρωτότυπη επαγγελματική σας ιδέα. Στα ερωτικά σας, με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα ανοίξει δίοδο θέρμων ερωτικών εξελίξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία. Θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια άτομα, κάποιο από τα οποία δε θα να σας αφήσει ερωτικά αδιάφορους. Πιστέψτε στο θετικό σας προαίσθημα, το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, κινηθείτε με οδηγό τη διαίσθηση σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, ίσως να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας, θα υπάρξουν ανακαλύψεις και ευρηματικές ιδέες. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και πριν απαντήσετε θα ζυγίσετε πρώτα τα υπέρ και τα κατά. Σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής δέσμευσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με τον εσωτερικό σας δυναμισμό θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές ενέργειες, αν επιθυμείτε επανασύνδεση θα καταφέρετε να την κερδίσετε. Η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές ερωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα αποκαλυπτικό γεγονός θα σας αποδείξει πως ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σκέπτεστε υπάρχουν δυνατά και αμοιβαία αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα απαλλαγείτε από το άγχος και τις σκοτεινές σκέψεις. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε βαριές υποχρεώσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που ξέρετε πως σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, και κυρίως για την καλοπέραση σας. Πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα προσεγγίσετε χωρίς δισταγμούς. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, η έλξη σας θα είναι φανερή και αμοιβαία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας βήματα με ανανεωμένη διάθεση και με ακμαία αυτοπεποίθηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας. Οι ονειροπολήσεις σας θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Ένα ξαφνικό και τελείως απρόοπτο συμβάν θα σας ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις πράξεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα καταφθάνουν απρόοπτα ερωτικά συμβάντα. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο, αν χειριστείτε τα γεγονότα με απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης από το πρώην ερωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η τηλεφωνική σας συνομιλία, στο ραντεβού που θα ακολουθήσει θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις και έντονες ερωτικές εκδηλώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, θα σας εκπλήξουν οι ευχάριστες αποκαλύψεις που θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας. Χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Στον ερωτικό σας τομέα η εμφάνιση προσώπου που είχε διαγράφει από τη σκέψη σας, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, εσείς οι ερωτευμένοι φανερώστε την έλξη σας. Θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, με επιτυχία θα διεκδικήσετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε τη διάθεση και την ανάγκη για ανατροπές, γι’ αυτό αρπάξτε την ευκαιρία, θα σας βγει σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Αδιάφορους θα σας αφήσει ο ανταγωνισμός, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε ανέμελες φιλικές παρέες, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές επαφές. Πρόκληση θα αποτελέσει για εσάς το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση. Ανέμελη θα είναι η στάση σας, οι χωρισμένοι θα είστε θετικοί στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα αισιοδοξία φέρνει στο σκεπτικό σας, απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας. Καταφθάνει επανασύνδεση, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα καταφέρετε να εκπληρώσετε επιθυμίες και κρυμμένες ανάγκες. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους ερωτικά μόνους αν δείξετε θερμό ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σε έξαρση θα βρίσκονται οι αισθήσεις σας, τολμηρή θα είναι η διάθεση σας. Τώρα θα νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς αναζητάτε εργασία θα υπάρξει άνοιγμα για να προχωρήσετε σε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αν περιμένετε απάντηση για συγκεκριμένη επαγγελματική θέση θα δοθεί θετική κατάληξη. Ερωτικό άτομο από το παρελθόν σας θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε διορατικοί με διεισδυτική αντίληψη. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση τα συμβάντα θα στρώσουν το κατάλληλο έδαφος. Έντονη και αποκαλυπτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα  έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, οι εξομολογήσεις θα είναι σοβαρές και ειλικρινείς.