Για το ΠΑΣΟΚ που συσπειρώνεται, ανανεώνεται και δίνει την μάχη για μια νέα πορεία, νικηφόρα και ελπιδοφόρα

144

Καλωσορίζουμε σήμερα τον Γραμματέα μας τον Ανδρέα τον Σπυρόπουλο σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Παράταξη μας ,τα εγκαίνια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, για την ανασύνταξη της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Ήταν ανάγκη  στο Νομό   το κόμμα μας , να έχει την στέγη του. Συγχαρητήρια στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και ιδιαίτερα στον Γραμματέα.

Ήταν δέσμευση  και έγινε πράξη!

Πριν από ένα χρόνο  Ανδρέα εκείνο το βροχερό απόγευμα στην  επάνω αίθουσα θυμάσαι την ομιλία σου  με  πάθος στην  Προεκλογική εκστρατεία  για  έναν δυναμικό και έντιμο αγώνα για τον Πρόεδρό μας τον Νίκο τον Ανδρουλάκη. Να εκλεγεί και να οδηγήσει την Παράταξη μας  εκεί που της αξίζει μετά από την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Σήμερα εδώ  όλοι μαζί με αγάπη για το ΠΑΣΟΚ με σεβασμό για όσους αγωνίστηκαν και με την ελπίδα  ότι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με ένα λόγο διακριτό, βαθιά προοδευτικό. Να γίνει κυρίαρχο το δικό μας δίλημμα: Δημοκρατική ανατροπή ή ανοχή στην αδικία και στην ασυδοσία.
Συντρόφισσες και σύντροφοι, βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την παράταξή μας για το ΠΑΣΟΚ που συσπειρώνεται, ανανεώνεται και δίνει την μάχη για μια νέα πορεία, νικηφόρα και ελπιδοφόρα.

Το ΠΑΣΟΚ που ο ιδρυτής του Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε πάντα να συνδέσει με μεταρρυθμίσεις που θα άλλαζαν την κοινωνία σε μια κοινωνία με δικαιοσύνη, ισονομία και αξιοκρατία .

Πιστεύω ότι πολλοί από τους στόχους είναι και πάλι επίκαιροι όσο ποτέ.

Σήμερα με διαφορετικές ανάγκες επιτακτικές για τη νέα γενιά, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους επιχειρηματίες, το ΠΑΣΟΚ καλείται να δώσει μια μάχη για να ξαναγίνει η χώρα μας, χώρα ίσων ευκαιριών, στηρίζοντας ιδιαίτερα τους νέους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Με  μισθούς που θα τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια, με στήριξη για τη στέγαση σε όσους το έχουν ανάγκη, με τη δυνατότητα να αλλάξουν τη χώρα και όχι να αλλάξουν χώρα.

Στους αγρότες με στήριξη της παραγωγής τους για να μπορούν να συνεχίσουν να παράγουν στον τόπο τους Στον τουρισμό που δίνει την οικονομική ανάσα ιδιαίτερα κάθε καλοκαίρι.

Μα   πάνω απ’ όλα σε τομείς όπως η παιδεία, η υγεία, για το εθνικό σύστημα που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ και μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό και πρέπει να το αλλάξουμε και να το βελτιώσουμε γιατί εμείς πιστεύουμε πραγματικά στις κοινωνικές παροχές για όλους τους πολίτες

Τέτοιου είδους προτάσεις που επηρεάζουν θετικά τις ζωές μας μπορούν να κάνουν του πολίτες να πιστέψουν ξανά στην πολιτική και να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για να υπηρετήσει το Λαό και την Πατρίδα.

Προχωράμε Δυναμικά λοιπόν για την επόμενη μέρα με το ΠΑΣΟΚ και τον  Πρόεδρο μας  Νίκο Ανδρουλάκη.