Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/10)

131

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ήρθε η στιγμή φίλοι Κριοί, για να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις, να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής, απελευθερώνοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας. Ηγηθείτε στις καταστάσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε, μην αμφιβάλετε για τις ικανότητες και την δημιουργικότητά σας, διορθώστε με τρυφερότητα και στοργή τους λάθος χειρισμούς στην σχέση σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με σιγουριά και αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες, θα προβείτε σε άμεσες κινήσεις με στόχο την επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν αρνητικές απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε παρελθοντικά γεγονότα και αν εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας τότε θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά παλιές πληγές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα αγαπητοί Ταύροι για να απαλλαχτείτε από το άγχος και την αγωνία, είναι να ενστερνιστείτε τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας, είτε αυτές αφορούν μια επαγγελματική πρόταση, είτε έχουν να κάνουν με μια καινούρια, συναισθηματική γνωριμία για τους αδέσμευτους. Εξασφαλίστε την σταθερότητα και την σιγουριά στον δεσμό σας, απελευθερώνοντας τα αισθησιακά όνειρα και τα βαθιά σας θέλω στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε ερωτικά, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως την ισορροπία και την ασφάλεια θα πρέπει να την διεκδικήσετε με υπευθυνότητα και όχι με ανώριμες απαιτήσεις. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματα σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή μέρα φίλοι Δίδυμοι, αναπτερώνει τον ενθουσιασμό σας, ενθαρρύνει την τόλμη σας για να αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς από τις προσπάθειες και τους κόπους που έχετε καταβάλλει όλο το προηγούμενο διάστημα. Σας ανοίγονται ευοίωνοι δρόμοι για να ανανεωθείτε και να εισάγετε το όραμά σας στον τρόπο που συμβαίνουν τα πράγματα γύρω σας, ελέγχοντας τις καταστάσεις με ειλικρινή διάθεση. Στηριχθείτε στην αξιοσύνη σας, στο επικοινωνιακό σας χάρισμα  και την οξύνοια του μυαλού σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε στις ερωτικές σας υποθέσεις. Θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις, η μεθοδικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Εσείς που είστε σε δεσμό θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές και μάλιστα υπό την καθοδήγηση σας. Θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι, θα σας δοθεί ευκαιρία για νέα και δημιουργική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Χρειάζονται επιδέξιοι χειρισμοί σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί οι καταστάσεις γύρω σας βρίσκονται σε λεπτή ισορροπία και πρέπει να επιδείξετε την κατάλληλη ευελιξία, για να ξεπεράσετε τις πάσης φύσεως αντιξοότητες που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας. Δώστε απλόχερα χώρο από την καρδιά σας στον ερωτικό σύντροφο, μοιραστείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, επαναφέρετε την γαλήνη και την ηρεμία στον δεσμό σας, δίχως να προκαλείτε εντάσεις στην σχέση σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Θα εμφανιστούν ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική και σωματική ένωση. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ερωτικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα ερωτική αρχή. Θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα ερωτικό σκοπό, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε τολμηροί, θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σταθούν εμπόδιο στην ερωτική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μην αντιστέκεστε φίλοι Λέοντες σήμερα στις αλλαγές και τις προκλήσεις που είναι για το συμφέρον σας και έρχονται στο προσκήνιο κάπως αιφνιδιαστικά, για να διασφαλίσουν την υλική αφθονία και την προσωπική σας καταξίωση στο περιβάλλον που κινείστε. Μην μένετε προσκολλημένοι στα στεγανά και τις απαρχαιωμένες ιδέες, σκεφτείτε πως τα πάντα γύρω σας είναι πολύ εύθραυστα, η σημερινή αστρολογική όψη σας κάνει περισσότερο επιθετικούς και ενθουσιώδεις για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σας δίνω τη συμβουλή φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που από την αρχή θα το νιώσετε οικείο και ταιριαστό. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, η χημεία και η έλξη που θα αισθανθείτε θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε έναρξη σταθερού ερωτικού δεσμού. Θα διαπιστώσετε πως θα είναι καθαρά στο χέρι σας να αλαλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, η ευκαιρία θα είναι ξεκάθαρη, η επιλογή δική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα αγαπητοί Παρθένοι, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής για σας περιόδου, όπου θα μπορείτε να βάλετε τα σταθερά θεμέλια της οικονομικής ανόδου και της προσωπικής σας ευημερίας. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται που δεν πρέπει να περάσουν ανεκμετάλλευτες από την καθημερινότητά σας, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με ένα νεογέννητο ειδύλλιο ακόμα και μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας, οι ζευγαρωμένοι επενδύστε στην σχέση σας με τρυφερότητα και φροντίδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση, κατανόηση και έντονη διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν οι ερωτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα σας δείξει αγάπη και ερωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματα του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή αμφιβολίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συναρπαστικές, γρήγορες εξελίξεις εμφανίζονται σήμερα φίλοι Ζυγοί και αφορούν στην προσωπική σας εξέλιξη, μια καινούρια γνωριμία που είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, δείχνει και πάλι σημάδια επικοινωνίας. Αν η συναισθηματική σας ζωή είχε βαλτώσει, αν ο δεσμός σας βαλλόταν από στασιμότητα και πλήξη, η σημερινή ημέρα υπόσχεται διαφυγή από τις κακουχίες και τις εντάσεις, με την απόλυτη προσοχή και το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να σβήνει κάθε αμφιβολία και φόβο από την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να διεισδύσετε στο βάθος της σχέσης σας προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν και κατά πόσο είναι αληθινά. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά τώρα θα βρείτε την κατάλληλη βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, αποφύγετε αρνητισμούς και προκαταλήψεις. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας μέσα σε φιλικό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αρχίζει σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, το πέρασμα σε μια πιο θετική κατάσταση γύρω σας, είτε αυτή επηρεάζει τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, είτε αφορά αποκλειστικά τα προσωπικά και τα συναισθηματικά σας. Εμπιστευτείτε και πάλι παλιούς φίλους και αγαπημένα σας άτομα, κάντε ένα κοντινό περίπατο με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αφήστε πίσω σας την θλίψη και την στεναχώρια, πραγματοποιήστε τα όνειρά σας, ακόμα και αν η κατάσταση δεν είναι ιδανική κινείστε προς μια αισιόδοξη πορεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σωστή θα είναι η κρίση και η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα κλείσετε με επιτυχία ερωτικές εκκρεμότητες. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε πορεία σταθερής ερωτικής ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που θα είναι σοφή η απόφαση σας να μην την απορρίψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον σήμερα φίλοι Τοξότες στις δραστηριότητες που αναλάβατε να φέρετε εις πέρας, γιατί η μέρα, προκαλεί σύγχυση στις απόψεις και τις σκέψεις σας. Ίσως δεν έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με τους οικείους σας ή μπορεί να μελαγχολήσετε για αποφάσεις και επιλογές που έχετε πάρει σε σχέση με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, έρχονται ανοίγματα για ερωτικές διεκδικήσεις. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε για κάποιο κοινό σας ζήτημα, με δική σας πρωτοβουλία θα δοθεί άνοιγμα προσωπικών επαφών. Η απόφαση σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα σας βγει σε καλό. Δε θα σας κρύψω πως στο πρώτο σας προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει κλίμα θερμό και ιδιαιτέρως ερωτικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ήρθε η στιγμή για να φανείτε απόλυτα ειλικρινείς και να αντικρίσετε κατάματα τα πρόσωπα και της καταστάσεις που σας έχουν επηρεάσει αρνητικά τις τελευταίες ημέρες αγαπητοί Αιγόκεροι, προκαλώντας ίσως τον θυμό και τον εκνευρισμό σας. Απογυμνώστε τον εαυτό σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, βιώστε έντονα και αισθησιακά κάθε λεπτό που περνάει, ισορροπήστε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς σας με το ταίρι σας, αφήστε τον δεσμό σας να αποφασίσει το επόμενο, σημαντικό βήμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ερωτικά σας σχέδια.  Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ερωτικές σας βλέψεις, καταφθάνουν στιγμές έντονης ερωτικής έλξης. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα βρεθεί ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Στηριχτείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις σήμερα φίλοι Υδροχόοι, για να υπερπηδήσετε τα διλήμματα και τα προβλήματα που βάλλουν την ζωή σας, σκεφτείτε πως έχετε ήδη κάνει πολύ δρόμο για να κατακτήσετε τα όνειρά σας και είναι η ώρα της επιβεβαίωσης, της ανταμοιβής και της δικαίωσης όλων των στόχων και των επιθυμιών σας. Κυριαρχήστε πάνω στα βασικά σας ένστικτα, μην εξάπτεστε με τα μικρολάθη και τις λεπτομέρειες του δεσμού σας, αναθεωρήστε τον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, στις ερωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο ερωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να  βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν σας όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξη, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα αγαπητοί Ιχθύες φέρνει την ανάπτυξη και την λάμψη στην ζωή σας, γιατί χαίρεστε όλους τους καρπούς που σπείρατε στην καθημερινότητά σας. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, έχετε απεριόριστη ενέργεια και θέληση να σβήσετε τις δυσκολίες από την σχέση σας, διαθέτετε θάρρος και πίστη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας, απολαύστε μοναδικές, τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι ποντάρετε στην γοητεία και την ζωντάνια σας, φλερτάρετε με μια υπέροχη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στην μελλοντική εξέλιξη των ερωτικών σας υποθέσεων, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και μονιμότητα. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε. Άτομο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με διαθέσεις ιδιαιτέρως θερμές και πολλά υποσχόμενες, οι εξελίξεις θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά και ερωτικά.