Κολωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

146

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού. Εκεί όπου η γειτονιά είναι αναστατωμένη μετά τις αποκαλύψεις ότι η 12χρονη βιαζόταν και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ενώ συνελήφθη και η μητέρα με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και ο πατέρας της ανήλικης, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών. Από τα 8 παιδιά της οικογένειας μόνο τα δύο είναι ενήλικα. Τα ενήλικα παιδιά μένουν μαζί με την γιαγιά τους, ενώ τα 6 ανήλικα με εντολή εισαγγελέα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Σημειώνεται ότι στις 11 το πρωί η 37χρονη μητέρα θα μεταβεί ενώπιον της ανακρίτριας, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Και αυτό καθώς οι δικηγόροι θέλουν να έχουν στα χέρια τους ολόκληρη τη δικογραφία.

Όπως δήλωσε νωρίτερα στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας περιμένει να παραλάβει ολόκληρη τη δικογραφία προκειμένου να δει αν θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του πατέρα της 12χρονης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.