Η Π.Ε. Πιερίας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες αποκατάστασης βλαβών καταστρώματος οδού  σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

120

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών της Πιερίας και των επισκεπτών της συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση εργασιών για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού, σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του νομού Πιερίας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων/ΣΑΕΠ808.

Αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δημήτριο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής τοιχίων με μικροπασσάλους. Επίσης πραγματοποιείται κατασκευή συρμάτινων διχτυών στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας στο ύψος του Αγίου Δημητρίου για αποκατάσταση πρανών, ενώ ταυτόχρονα υλοποιούνται και τα ειδικότερα τεχνικά έργα που απαιτούνται σε κάθε σημείο.

Τα εν λόγω έργα αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, ενώ θα εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα διερχόμενα οχήματα που χρησιμοποιούν το εν λόγω οδικό δίκτυο αποσκοπώντας στην αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των συμπολιτών μας.