Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/10)

150

Σήμερα το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. 

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα ξεκινήσει σήμερα, όμως λόγω της αργής ταχύτητάς του Άρη μέχρι την επικείμενη αναδρομή του, θα κρατήσει για τον υπόλοιπο μήνα. Από σήμερα θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός σε συμφωνίες, συζητήσεις και πληροφορίες, καθώς αυτή η όψη μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι υπέρ σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ίσως να διαφοροποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας  στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη που η τύχη θα σας βοηθήσει να τα αποκτήσετε. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προβείτε σε αγορές, καταφθάνει υλικό απόκτημα που από καιρό είχατε στο στόχαστρο σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα προκύψει μεταξύ σας συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε οριστική επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα, θα σας εφοδιάσει με δυναμικότητα, υπομονή και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να θεμελιώσετε τη σχέση σας, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση, θερμός διάλογος που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σας. Οι καινούργιες σας αποφάσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στη ζωή σας, θα παρατηρηθούν δυναμικές πράξεις στην συμπεριφορά σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές υποθέσεις. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θέματα δέσμευσης θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσει το μέλλον της σχέσης σας. Δυναμική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν. Για τους ερωτικά μόνους έρχονται νέα ενδεχόμενα, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι όψεις της ημέρας, θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στον βαθμό της επιμονής σας. Αν στον ερωτικό σας τομέα σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, ερωτικούς ή επαγγελματικούς, η υπομονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αλλαγές θα προκύψουν κυρίως από την απόφαση σας να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξει θερμή ερωτική συνάντηση, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν νέο ερωτικό ξεκίνημα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, ενέργεια και δραστηριοποίηση, σήμερα τερματίζουν στάσιμες καταστάσεις. Η μέρα σας θα είναι έντονη, κάποιοι από εσάς θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η χρονική περίοδος ενδείκνυται για υλοποίηση επαγγελματικών στόχων, αν έχετε καινούργιες εργασιακές ή οικονομικές προτάσεις, σας παροτρύνω να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους. Συνειδητοποιημένες θα είναι η ενέργειες σας, η προσγειωμένη επαγγελματική σας στάση θα ανοίξει διόδους νέων συνεργασιών. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον ερωτικό σας τομέα θα σας εκδηλώσει πιστή αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, παίρνετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή, σήμερα θα την κάνετε την τολμηρή κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Τυχαία συνάντηση με άτομο από τα παλιά θα δημιουργήσει άνοιγμα νέων εξελίξεων. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση καλό θα είναι να το δείξετε, κινηθείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα θα σας βγει σε καλό. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, επάνω στο θέμα της δέσμευσης θα υπάρξει απρόοπτο θετικό άνοιγμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσοχή στους απότομους εκνευρισμούς, περιορίστε τη διάθεση σας για απόλυτη κυριαρχία. Με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας, μη προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, αξιοποιήσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα υπάρξουν αλλαγές στη στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε και να προσεγγίσετε ερωτικά. Περνάτε σε νέο κύκλο δράσης με διαφορετικό τρόπο σκέψης, τώρα θα θελήσετε να ανανεώσετε τις ερωτικές σας γνωριμίες, θα δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς που είστε σε σχέση, ένταση θα υπάρξει σε μια ερωτική σας συζήτηση, αν θέλετε να δώσετε οριστική λύση σε ζήτημα που σας ταλαιπωρεί, καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τα παρατραβηγμένα πείσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η μέρα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη σας για επαγγελματική σταθερότητα και οικονομική βελτίωση. Θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε ανασφάλειες γεγονός που θα σας οδηγήσει στο να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές. Ενδιαφέρουσα θα βρείτε την προσωπικότητα ενός συγκεκριμένου ελκυστικού ατόμου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ο δυναμικός τρόπος αντιμετώπισης σας θα σας βγάλει από την αδράνεια. Σήμερα θα το διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, είτε επρόκειτο για πρώην ταίρι, είτε για άτομο που προσφάτως έχετε ερωτευτεί. Για όσους από εσάς είστε μόνοι, ετοιμαστείτε ένα ελκυστικό άτομο θα εισβάλει στη ζωή σας. Απρόοπτη θα είναι η πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός και πρακτικότητα, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι απολύτως συνειδητές. Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες διεκδικήσεις, έχοντας ως στόχο να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά δε θα φοβηθείτε να αναλάβετε τολμηρά ρίσκα. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει ερωτική πνοή στη μέρα σας, θα εμφανιστεί καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, προμηνύεται αρχή σταθερής σχέσης. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια την ζηλιάρικη και κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ερωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική ή εμμονική στάση. Είναι πολύ πιθανό να σας εξιτάρει ή ακόμα και να ερωτευτείτε, πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μια επαγγελματική σας κίνηση θα σας οδηγήσει σταδιακά σε χρηματική άνοδο. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός αρκεί να κινηθείτε με μεθοδικότητα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, αν κρατήσετε πεισματική και αδιάλλακτη στάση θα υπάρξουν στη σχέση σας επικοινωνιακές αναποδιές, η κατάληξη των συζητήσεων σας θα είναι ανάλογη με τις προθέσεις σας. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να επικεντρωθείτε στην ερωτική χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, εστιάστε στη μεταξύ σας έλξη. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα έχει τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση, δε θα σας δει σαν μια εφήμερη περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έρχεται καινούργια επαγγελματική πρόταση συνοδευόμενη με το ενδεχόμενο άμεσης οικονομικής  επιτυχίας, ωστόσο προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά αλλά πάντα με σύνεση και όχι με υπερβολή. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς, στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας, φέρνει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, να δεσμευτείτε ή να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που υπάρχουν αληθινά αισθήματα μεταξύ σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, με αποφασιστικό τρόπο θα περάσετε σε προσεγγίσεις. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια πλάνα και διαφορετικούς στόχους. Θα αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι η αύξηση των χρηματικών σας κερδών. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δε θα είναι εύκολη η συνεννόηση με το ταίρι σας, καλό θα είναι να μην παρατραβηχτεί το σκοινί λόγω πείσματος. Εσείς οι από καιρό χωρισμένοι ή μόνοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις νέες γνωριμίες. Μια απρόσμενη πρόταση θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο, η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος δίνοντας σας ευκαιρία νέας αρχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επιμονή, ρεαλισμός και σταθερότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με μεθόδους τακτικής που χρησιμοποιήσατε στο παρελθόν. Προσοχή στο πορτοφόλι σας, αποφύγετε  σπατάλες και περιττά έξοδα, οι αγορές σας καλό θα είναι να έχουν επενδυτική σημασία. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής πρότασης, καταφθάνουν θερμές θετικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή γιατί σήμερα θα υπάρξει το ενδεχόμενο οι συζητήσεις με το ταίρι σας να ανοίξουν πεδίο λεκτικών συγκρούσεων. Αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη στις κουβέντες σας, περιορίστε τάσεις κτητικότητας, ελέγξτε αισθήματα ζήλιας. Σας δίνω τη συμβουλή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να εμφανιστείτε διαλλακτικοί και όχι πεισματικά κάθετοι. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα αναζητήσετε νέα γνωριμία και θα την βρείτε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η μέρα θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αναστολές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπο που επισκιάζει την προσωπικότητα σας, περιορίζει την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας δεν πρόκειται να λάβετε απογοήτευση. Εκδηλώστε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε τολμηρά και εκδηλωτικά σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε γι αυτό πράξτε άμεσα, αυθόρμητα και χωρίς καθυστερήσεις. Θα γυρίσετε την πλάτη σε αρνητικές καταστάσεις και σε ανούσια ερωτικά πρόσωπα, τώρα επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και η δέσμευση.