Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην κορυφαία εμπορική έκθεση LIGHT & BUILDING 2022

146

H επανεκκίνηση της LIGHT & BUILDING μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε για ακόμη μία φορά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Φωτισμού & Τεχνολογίας Κτηρίων, που πραγματοποιήθηκε στην Φρανκφούρτη από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου 2022.

Η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο LIGHT & BUILDING έχει αποδείξει τη σημασία της ως διεθνές σημείο συνάντησης για τον κλάδο. Φέτος συμμετείχαν 1.531 εκθέτες από 46 χώρες και την επισκέφθηκαν 92.838 επισκέπτες από 147 χώρες,  οι οποίοι είδαν από κοντά τις λύσεις για τις τρέχουσες προκλήσεις του κλάδου.

Οι ιδιοκτήτες της  OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Δημήτριος Λακασάς – CEO, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης – CEO, κ. Διονύσιος Λακασάς – CTO μαζί με τα στελέχη του Τμήματος Εξαγωγών της εταιρείας,  υποδέχθηκαν  το πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο  4.1, stand A61 και παρουσίασαν  τις ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις φωτισμού ασφαλείας και πυρανίχνευσης που παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Παράλληλα στον ψηφιακό χώρο Light + Building Digital Extension, οι εκθέτες και οι επισκέπτες ήρθαν σε στοχευμένη επαφή μεταξύ τους, με τη δυνατότητα να επεκτείνουν το δίκτυό τους με βάση την έξυπνη αντιστοίχιση.