Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/10)

152

Σήμερα ​η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου.

Η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις μικρές χαρές και απολαύσεις της ζωής! Η ημέρα είναι ιδανική για να βγεις μία βόλτα μετά τη δουλειά, να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους ή να  επισκεφθείς ένα εστιατόριο που αγαπάς, καθώς αυτά θα μπορέσουν να σε αποφορτίσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα σου δίνει καλή διάθεση. Υπάρχουν κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις  που είσαι καλεσμένος και σε παρασύρουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα  της καθημερινότητας. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν στη συναναστροφή σου με τον κόσμο. Ενδιαφέροντες συζητήσεις και γνωριμίες προκύπτουν. Οι όψεις της ημέρας σου υπενθυμίζουν υποχρεώσεις  που έχεις αφήσει  και πρέπει να διεκπεραιώσεις και σου προκαλούν άγχος. Βάλε πρόγραμμα, συγκεντρώσου και όλα θα γίνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανέμελη θα είναι η στάση σας με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ την πίεση, θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικής στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό, καταφθάνει ευκαιρία για νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί θα σας μεταβιβάσει σε ένα διαφορετικό και βελτιωμένο επίπεδο ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα έχεις όρεξη και ενέργεια να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις. Βλέπεις ότι δεν πάει άλλο να αφήνεις πράγματα στη μέση και προσπαθείς για την ολοκλήρωση. Αρκετή είναι η δουλειά που προκύπτει και στο γραφείο. Κάνεις απολογισμό της ζωής σου και κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου. Μην βαραίνεις τη διάθεση σου με σκέψεις για πράγματα που δεν υπάρχουν. Με την εργατικότητα και την πειθαρχία που σε διακρίνουν μπορείς να τα καταφέρεις. Συναισθηματικά ίσως να νιώσεις ότι πιέζεσαι αν είσαι σε σχέση και να αναζητήσεις προσωπικό χώρο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα έχετε ομαλή επικοινωνία μέσα στη σχέση σας. Σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βγουν στην φόρα κρυμμένες σκέψεις και βλέψεις που θα σας οδηγήσουν σε έναρξη δεσμού. Τώρα θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε κινήσεις και πράξεις που μέχρι στιγμής σας δημιουργούσαν απορίες. Θα σημειωθεί κατάληξη θέρμης ερωτικής ένωσης, εσείς οι ερωτικά μόνοι περνάτε σιγά σιγά σε πορεία σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα ξαφνικές εκπλήξεις γεμίζουν με χαρά τη μέρα σου. Τυχαίες συναντήσεις  ή επικοινωνία με άτομα που έχεις να ακούσεις καιρό σε ξαφνιάζουν ευχάριστα. Έχεις όρεξη να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με τα κοινά ή να βοηθήσεις δικούς σου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Συναισθηματικά, νιώθεις έτοιμος για αλλαγές και για καινούργιες καταστάσεις. Είναι που σε έχει παρασύρει και μια νέα γνωριμία που έχεις κάνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση βραδινής ώρας θα φέρει θερμά ερωτικά αναποδογυρίσματα καταλήγοντας σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Απρόοπτα ερωτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματικό δίλλημα. Από την άλλη πλευρά ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, ίσως να βρει τρόπο να σας ξελογιάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα υπάρχει σωστή επικοινωνία με συναδέλφους και με άτομα κύρους. Η συνεργασία βοηθά την καθημερινότητα στη δουλειά και την κάνει λίγο πιο ευχάριστη. Έχεις την τάση σήμερα να προσπαθείς να αποβάλεις ότι σε κρατάει πίσω και να αναλάβεις δράση. Συναντήσεις και ευκαιρίες προκύπτουν. Σήμερα ίσως εκδηλώσεις και κάποια καλλιτεχνική σου τάση. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, νιώθεις ανικανοποίητο, σκέφτεσαι τι έχεις κάνεις λάθος και τι μπορείς να διορθώσεις. Ένας τέτοιος απολογισμός είναι καλός αρκεί να μην το παρακάνεις και σε ρίξει ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχετε με συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα κλείσουν το μεταξύ σας συναισθηματικό αδιέξοδο, περνάτε σε καινούργιο ερωτικό στάδιο. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα είναι τόσο περαστικές όσο θα νομίζετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή ημέρα είναι φορτωμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η διάθεση σου βέβαια είναι ανεβασμένη, έχεις πάψει να γκρινιάζεις για θέματα που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κι έτσι καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Κοινωνικές εκδηλώσεις προκύπτουν που σε παρασύρουν σε όμορφη ατμόσφαιρα. Γνωριμίες και ευκαιρίες για διασκέδαση. Είναι αυτά τα ξαφνικά γεγονότα που προκύπτουν και αλλάζουν όλο το σκηνικό προς το καλύτερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ειρηνική, αποφασιστική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας. Από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε τη σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, θα μπουν οι ερωτικές σας υποθέσεις σε τάξη. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θερμής ένωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι και θέματα που έχουν προκύψει. Αλλαγές  η μια καινούργια αγορά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Υπάρχουν συζητήσεις και με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αλλά καλό θα ήταν να αφήσεις όσο μπορείς έξω τους τρίτους από τις προσωπικές σου υποθέσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να περιπλεχτούν. Συναισθηματικά, έχεις τη διάθεση να φροντίσεις τον σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις κινήσεις που θα εκδηλώνουν τη βαθιά σου εκτίμηση και αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ξεφύγετε από τον κοινότυπο τρόπο σκέψης. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν την ερωτική σας ζωή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ερωτική σας καθημερινότητα ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα διαφέρει πολύ από τα στερεοτυπικά ερωτικά σας στάνταρ.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Βάζεις υψηλούς στόχους και προσπαθείς να τους πετύχεις. Μιλάς με φίλους και γνωστούς για ένα όραμά σου. Η σημερινή μέρα σε κάνει να νιώθεις το βάρος των ευθυνών που έχεις αναλάβει. Συναισθηματικά, δεν είναι όλα ρόδινα και αυτό σου δημιουργεί αμφιβολίες για τις επιλογές σου. Πρέπει να αποφασίσεις κι εσύ τι θέλεις ώστε να ακολουθήσεις και τον ανάλογο δρόμο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες στοχεύοντας στον εντυπωσιασμό αλλά και στο άμεσο ξεκαθάρισμα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και λίγο χαλάρωση. Οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα έχουν βαρύνει τη διάθεση σου. Σου δημιουργούνται νεύρα και  δεν μπορείς να διαχειριστείς τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Μικροπαρεξηγήσεις δημιουργούνται αλλά μάλλον φταις εσύ. Από την άλλη η σημερινή μέρα ελαφραίνει κάπως το κλίμα. Ξαφνικές συναντήσεις που είναι ευχάριστες σου δίνουν καλή διάθεση. Ίσως προκύψει σήμερα και μια νέα γνωριμία που θα γίνει με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σημερινή μέρα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την ερωτική σας ζωή. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα χωρίς πρέπει και περιορισμούς. Φιλική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα ασχολείσαι με τους γύρω σου και με την αποκατάσταση σχέσεων σου. Ίσως μια παρεξήγηση που είχε γίνει στο παρελθόν λάβει τέλος. Έρχεσαι κοντά με τους αγαπημένους σου και μοιράζεσαι προσωπικά σου θέματα. Έχεις τη διάθεση να περιποιηθείς τους φίλους σου και να τους βοηθήσεις κι εσύ με τις συμβουλές σου. Συναισθηματικά, υπάρχουν εκπλήξεις, τυχαίες συναντήσεις, γνωριμίες. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η εκφραστικότητα σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ιδιαιτέρως ελκυστικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου. Θερμή και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, το ταίρι σας θα προσκολληθεί επάνω σας, το ενδιαφέρον του θα είναι επικεντρωμένο σε εσάς. Ευχάριστη κουβέντα θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να συνειδητοποιείς το βάρος των ευθυνών που έχεις αναλάβει. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές αλήθεια και  σε έχει κουράσει η συνεχόμενη μάχη. Το αισιόδοξο είναι ότι τα  καταφέρνεις, οπότε θα πρέπει να νιώθεις ευχαριστημένος  με τον εαυτό σου και να παίρνεις ικανοποίηση. Υπάρχουν σήμερα πολλές επαφές με φίλους που σου δίνουν χαρά και σε κάνουν να χαλαρώσεις. Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να αλλάξει τελείως τη διάθεσή σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα θελήσετε ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά αποτελέσματα, επιθυμία σας θα είναι να επενδύσετε συναισθηματικά, και όντως αν το κάνετε, δεν θα απογοητευτείτε. Εσείς  οι ερωτικά μόνοι, επικεντρωθείτε στη δύναμη της γοητεία σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθηση σας και καλοδεχτείτε τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέα ερωτική γνωριμία με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις όρεξη για επικοινωνία, επαφές με φίλους ή άτομα που έχεις να δεις καιρό. Ασχολείσαι με τον διαδίκτυο και ίσως κάνεις από εκεί αγορές. Η κοινωνικότητα σου είναι έντονη. Προσπάθησε να μη δώσεις τροφή για σχόλια  και κουτσομπολιά με τη συμπεριφορά σου. Στα συναισθηματικά υπάρχουν κι εκεί πολλές επαφές και ίσως νέες γνωριμίες. Προσπάθησε να ξεχάσεις λίγο το παρελθόν και να ασχοληθείς στο εκατό της εκατό με καινούργια φλερτ. Αν είσαι σε σχέση το ταίρι σου εκφράζει τα βαθιά του συναισθήματα και παίρνεις ικανοποίηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, ερωτισμό και αυθορμητισμό. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάποιος θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγετε δρόμος ερωτικών περιπετειών.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει κοντά σου αγαπημένους ανθρώπους που μοιράζεσαι όμορφες στιγμές. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ένα θέμα που σε απασχολεί με φίλο και να σε συμβουλέψει σωστά. Προκύπτουν κάποια θέματα στα επαγγελματικά που σε βγάζουν εκτός προγράμματος  και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να δώσεις λύση αμέσως σε ότι γίνεται ώστε να μη συσσωρεύονται δουλειές.  Συναισθηματικά, έχεις έντονη σεξουαλικότητα και αυτοπεποίθηση. Βρίσκεις έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην ερωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας μακροχρόνιων προδιαγραφών.