Συνάντηση της  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο εν όψει του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου

153

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου  πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του  Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Βασίλειο Δήμου.

Ο Πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο., κ. Παπαχρήστος, ενημέρωσε εκτενώς την Αντιπεριφερειάρχη για τα αποτελέσματα του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου και παρουσίασε τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτει η διοίκηση για το 2023.

Η κα Μαυρίδου συνεχάρη τον Πρόεδρο, κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το 51ο Φεστιβάλ Ολύμπου μπορεί να έριξε αυλαία πριν μερικές ημέρες, ωστόσο χαίρομαι που από σήμερα αρχίζει ήδη η προετοιμασία και ο σχεδιασμός για τη διοργάνωση του 52ου Φεστιβάλ. Ως Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζουμε δυναμικά και έμπρακτα το Φεστιβάλ Ολύμπου όπως και κάθε πολιτιστικό φορέα και σύλλογο της Πιερίας και με υπερηφάνεια γινόμαστε κοινωνοί του αξιοθαύμαστου πολιτιστικού μας κεφαλαίου, που αναμφισβήτητα συμβάλει στην πολιτιστική, καλλιτεχνική, και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας».

Aπό την πλευρά του ο κ. Παπαχρήστος, ευχαρίστησε την κ. Μαυρίδου, για την ουσιαστική στήριξη του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της  Πιερίας και διαβεβαίωσε πως το 52ο Φεστιβάλ Ολύμπου του 2023, επιφυλάσσει νέες και καινοτόμες δράσεις, γεγονός που το καθιστά πάντα επίκαιρο και πρωτοπόρο.