Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (10/10)

139

Σήμερα ​η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο Ερμής θα περάσει ξανά στο ζώδιο που ξεκίνησε την αναδρομή πορεία του το  προηγούμενο διάστημα -το Ζυγό- και θα ξαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία μπορεί να σε είχαν απασχολήσει πριν από ένα μήνα περίπου. Αυτή τη φορά μαζί με τα ζητήματα θα φέρει και τρόπους για να τα διευθετήσεις, χωρίς να υπάρχουν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Χωρίς ενδοιασμούς αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση. Θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις.  Θα την κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να μιλήστε ξεκάθαρα στο ερωτικό σας ταίρι, για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, τότε φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις συνθήκες της ερωτικής σας σχέσης, ανάγκη σας θα είναι η αλλαγή και η αναζωογόνηση. Σε ερωτική σας συνάντηση θα υπάρξουν έντονες συνομιλίες, θα φροντίσετε να διατυπώσετε σε σαφήνεια και ειλικρίνεια τις απόψεις σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε σε προσωπική επαφή με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και αν υπάρχει ανοιχτή χρηματική διαπραγμάτευση, θα κλείσει υπέρ σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την άμεση βοήθεια σας. Πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε το ταίρι σας, να το κατευθύνετε και να το προσανατολίσετε προς τους δικούς σας ερωτικούς σκοπούς. Αποφύγετε να διεκδικήσετε αλλαγές με τρόπο πεισματικό για να μην υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις. Σήμερα η ανάγκη σας για ανατροπές θα φέρει εντάσεις και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, παίρνετε απόφαση να προσεγγίσετε ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Περάστε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τρόπο υλοποίησης, δε θα αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα νιώσετε έτοιμοι για τολμηρά βήματα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσει σε ενέργειες ενδεχομένως και ριζοσπαστικές, αυτή τη φορά δε θα να παγιδευτείτε σε ανασφάλειες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την ερωτική σας σχέση, κάποιοι από εσάς ίσως να θελήσετε να οδηγηθείτε σε δέσμευση. Πάρτε τις αποφάσεις σας, προσχωρήστε σε δυναμικές πράξεις, ωστόσο η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε την πίεση, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική, όχι εγωκεντρική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ηττοπάθεια λαμβάνει τέλος, αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάται αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από οικογενειακό σας άτομο το κατευθύνετε πλέον σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Έρχεται πρόσωπο ερωτικό με πρόταση που θα βάλει νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και στο να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις. Θα αποφύγετε τις υπεκφυγές, μέσα στη σχέση σας θα φρενάρετε αρνητικές καταστάσεις που διαιωνίζονται. Ουσιαστικά σήμερα ξεκινά για εσάς νέα ερωτική περίοδος, ανανεώνεστε και αλλάζετε ρυθμό ζωής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε με πιο θερμό μάτι την προοπτική της επανασύνδεσης, συνάντηση θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, ωστόσο στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να μην φανείτε τελείως ανυποχώρητοι. Σήμερα θα συμβεί  γεγονός, που η σωστή αξιοποίηση του από εσάς, θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αποφύγετε τα βιαστικά αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, η έλξη που θα νιώσετε θα αλλάξει τον τρόπο σκέψη σας. Με δικές σας ενέργειες θα ανοιχτεί δίοδος συχνών επαφών, θα τολμήσετε να κατευθύνετε την εξέλιξη σας προς μια τελείως διαφορετική διαδρομή με την επιθυμία να υπάρξει κατάληξη επανένωσης. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζοσπαστικής αλλαγής, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η μέρα θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό. Θα έχει έντονες συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης με σίγουρο μέλλον και δυνατές προδιαγραφές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σας ζωή, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες ή καχυποψίες. Μια απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ακμαία θα είναι η ψυχολογία σας, αρκετά ανεβασμένη η αυτοπεποίθηση σας, στοιχεία που θα σας ωθήσουν σε τολμηρές προσεγγίσεις. Σήμερα θα επιχειρήσετε να τερματίσετε αδιέξοδες σχέσεις ή καταστάσεις, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε μια χαρά. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παλιές ερωτικές εκκρεμότητες. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα δώσει ώθηση σε στάσιμες υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η συμβουλή μου είναι να φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, όμως δεν αποκλείεται να σημειωθεί και γεγονός επανασύνδεσης. Σκεφτείτε πολύ καλά τις επιλογές σας, αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, διορατική σκέψη και ψυχικός δυναμισμός θα είναι τα δύο χαρακτηριστικά που θα σας οδηγήσουν σε επαναστατικές ενέργειες. Θα νιώσετε την ανάγκη για άμεση και ουσιαστική δράση, με μαχητικό τρόπο θα αντιμετωπίσετε τις διαφωνίες με το ταίρι σας. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα. Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, θα σας δώσει την ευκαιρία να χαράξετε νέα ερωτική πορεία με κατάληξη που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η μέρα θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε υπέρ σας τις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον κερδίζετε την εμπιστοσύνη συνεργατών σας, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Σας δίνω τη συμβουλή να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας, οποίες κι αν είναι οι κινήσεις σας δεν πρόκειται να οδηγηθείτε σε λάθος αποτελέσματα. Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και διεκδικήστε με στρατηγική, δε θα πέσετε έξω. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη ερωτική συνάντηση!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να δράσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ο ερχομός καινούργιου προσώπου στη ζωή σας θα σας ανοίξει νέα ερωτικά ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι να αποκτήσετε σταθερή σχέση. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, ξεκαθαρίστε τι θέλετε, τα γεγονότα θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη, περάστε σε εκδηλώσεις και συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

H μέρα σας φέρνει συμβάντα που θα ανανεώσουν και θα επεκτείνουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί σε καινούργια αντικείμενα εργασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα πολύ ευνοϊκά, που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές και σε περίπτωση που σκέπτεστε να προτείνετε κάτι σε κάποιον, τότε μην καθυστερείτε άλλο, προβείτε άμεσα σε πράξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, εσείς που θέλετε να διαγράψετε τα παλιά αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φανερώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, θα σας εκπλήξουν τα αποκαλυπτικά του λόγια. Πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε απελευθερωμένα, δε θα σταθείτε σε αναστολές ή συναισθηματικούς φραγμούς. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ξεκάθαρα τις προθέσεις σας, εκδηλώστε την έλξη σας, η κατάληξη θα είναι θετική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Η μέρα θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση ή μια συμφωνία πάνω σε εργασιακό ζήτημα. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε το άγχος σας, σας φανερώνω εκ των πρότερων, πως το θέμα θα κλείσει υπέρ σας. Μην παραμελήσετε τον ερωτικό σας τομέα, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, δυνατή επιρροή θα έχει επάνω σας η όψη της ημέρας, θα νιώσετε την ανάγκη για επιβολή και κυριαρχία. Ίσως να κρατήσετε απόλυτη στάση στο ταίρι σας, προσοχή να μην φέρετε εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Η ισχυρή σας θέληση να κυριαρχήσετε θα σας οδηγήσει σε αποφασιστικές πράξεις που καλό θα είναι να είναι ελεγχόμενες. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα νιώσει την ανάγκη να κατασταλάξει οριστικά δίπλα σας, δεν αποκλείεται να αφορά άτομο απ το ερωτικό σας παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι με δυνατή αυτοπεποίθηση και αρκετά ανεβασμένοι. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα αναδιοργανώσει τη δράση σας. Αλλάζετε το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, στόχος σας θα είναι να επεκταθείτε οικονομικά. Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα, ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με ερωτικό άτομο από το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, ριζοσπαστικές αλλαγές θα διεκδικήσετε, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στη σχέση σας. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις, θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Σήμερα τα γεγονότα θα ξυπνήσουν για τα καλά τις αισθήσεις σας ωστόσο προσοχή στην ανεξέλεγκτη παρόρμηση, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μια επαγγελματική υπόθεση που κυνηγάτε εδώ και πολύ καιρό θα πάρει επιτέλους τις διαστάσεις που επιθυμείτε, με λίγα λόγια μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Σε συνομιλία τετ α τετ θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε και η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει κατάληξη επιτυχίας. Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Στον ερωτικό σας τομέα λύνεται μια παρεξήγηση, καταφθάνει κατάληξη επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα έχετε τον δυναμισμό και την διάθεση να διεκδικήσετε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει την ερωτική σας ζωή. Θα σας εξουσιάσει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στο κατεστημένο της σχέσης σας, δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, σήμερα  θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Με Αποφασιστικό τρόπο θα πλησιάσετε και θα ανοιχτείτε σε πρόσωπο που από καιρό έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.